- Jeg angrer av hele mitt hjerte

- Jeg angrer av hele mitt hjerte
- Jeg angrer av hele mitt hjerte
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pUnder den siste dagen av rettssaken mot Josef Fritzl har aktor bedt om strengest mulig straff. Juryen har trukket seg tilbake for å vurdere skyldspørsmålet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Josef Fritzl (73) risikerer å bli dømt til 20 års fengsel for sine ugjerninger mot datteren og barna som ble født i fangenskap.

Blir han funnet skyldig av juryen på alle de elleve tiltalepunktene risikerer han livsvarig fengsel. Det vil si 20 år i fengsel og resten av livet i en lukket psykiatrisk institusjon.

Les også: Fritzl viste ansiktet

- Jeg angrer av hele hjertet det jeg har gjort mot familien. Jeg kan ikke gjøre det godt igjen. Jeg kan bare prøve å begrense skaden, sa Fritzl med en så lav stemme at det var vanskelig å høre hva han sa.

Juryen har nå trukket seg tilbake for å avgjøre skyldsspørsmålet.

Den tidligere elektroingeniøren sier seg skyldig på samtlige tiltalepunkter mot ham.

Blant den lange listen av tiltalepunkter, er han også tiltalt for å ha latt en baby dø kort tid etter fødselen, som fant sted i kjelleren. I flere måneder har han nektet for at han er ansvarlig for dødsfallet, inntil onsdag, da han sa at han visste at babyen var syk.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke hjalp, sa Fritzl igår.

Klokken 08:30 åpnet dørene til Schwurgerrichssal. Like over klokken 09:00 ble retten satt. For første gang ankom Fritzl retten uten å skjule sitt ansikt.