SCORET TO NYE: Ronaldo nærmer seg toppscorertoppen. Foto: AP/Scanpix.

<pHulls opphenting holdt bare nesten.</p

Manchester United–Hull 4–3.

Cristiano Ronaldos form er i ferd med å nå gamle høyder. Etter en sesongoppkjøring og -innledning som ble spolert av skade, har Ronaldo funnet målformen som endte med 42 fulltreffere i fjorårssesongen.

Onsdag senket han West Ham alene med to mål. I dag fikk Hull unngjelde.

To nye Ronaldo-scoringer og det som ved halv tid lignet en oppskriftsmessig enkel United-seier, endte imidlertid i en smådramatisk avslutning på kampen. Hull befestet sin status som sjokklag med stor moral ved å hente opp 1–4 til 3–4 mot slutten, men Uniteds sjansesløsing kostet dem ingen poeng.

Reiste seg

Hulls moral ble illustrert med tydelighet. Allerede etter drøye to minutter kom Uniteds ledermål.

Ronaldo fikk ballen fra Dimitar Berbatov, vendte opp og trillet ballen via stolpen og inn i nettmaskene.

Hull lot seg ikke knekke av den verst tenkelige starten. På et av lagets varemerker, dødballene, tok Daniel Cousin grep, vant enkelt duellen med Evra og stusset ballen i mål i lengste hjørne.

Sensasjonslaget var imidlertid ikke lenge i paradis. Det sørget en hurtig og velregissert kontring for.

Ronaldos målshow

Ferdinand fant Rooney, som fant Berbatov, som fant Carrick. Midtbanespilleren markerte at han er tilbake fra skade, ved å skyte ballen mellom bena på McShane, via stolpen og i mål. 2–1.

Ronaldo gjorde jobben vanskelig for Hull etter et hjørnespark like før hvilen. Fire Hull-spillere i nærheten hindret ikke at storscoreren stanget ballen i mål. Det var hans sjette ligascoring denne sesongen, og den fjerde på fire dager.

Spillemessig holdt Hull brukbart følge før pause, men da Uniteds angripere satte på turboen, kom problemene. Berbatov og Ronaldo fikk store muligheter, men det var en ny dødball som ga United 4–1.

Nemanja Vidic kom enkelt til etter hjørnespark og punkterte tilsynelatende kampen.

Moral

Men Hull er for øyeblikket et topplag, med innsatsvilje og moral blant sine fremste forcer, og viste det til gagns.

Mendy lobbet inn 2–4. Vidic beinet ballen unna, men den hadde vært over streken, og dommeren godkjente korrekt.

Så, ti minutter før slutt, skaffet Mendy straffe i duell med Rio Ferdinand. Geovanni skjøt kontant i nettet, og noterte sitt femte ligamål for sesongen.

Nervøsiteten snek seg inn i Old Trafford-publikummet, men Hull maktet aldri å skape den siste, avgjørende sjansen.

United noterte tre poeng, Ronaldo to scoringer, og Hull gikk på sitt annet tap på rad. I motsetning til i 0–3-tapet mot Chelsea ble laget denne gang ikke utklasset.

Mandag ser du alle Premier League-høydepunktene fra runden på ABC TV.

Les mer om Manchester United og Hull på Startsiden.