Frp vil gjøre opp for seg

Frp vil gjøre opp for seg
Frp vil gjøre opp for seg
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fremskrittspartiets formann Siv Jensen avviser på det sterkeste at partiet har forsøkt seg på skattesnusk, selv om Oslo ligningskontor mener partiet kan ha unnlatt å innrapportere skattepliktige beløp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): - Vi har ikke gjort noe forsøk på å skjule noe som helst, og vi har samarbeidet åpent med ligningsmyndighetene. Når ligningsmyndighetene har kommet med sine endelige konklusjoner, vil vi selvsagt rydde opp, sier Jensen til NTB.

Hun avviser påstandene om at partiet driver aktivt hemmelighold i skattesaken.

- Saken er ikke avsluttet. Alt vil bli offentliggjort når prosessen er avsluttet. Men loven må være like for alle. Frp har krav på den samme saksbehandlingen som andre har i skattesaker, sier Frp-formannen.

Hun tror heller ikke at saken er med på å undergrave velgernes tillit til partiet.

- Vi har aldri lagt skjul på hva vi har brukt pengene til. Det dreier seg om uenighet om tolkningen av regelverket, og vi er glad for gjennomgangen, forsikrer Siv Jensen.

Fredag kveld forsøkte partiformannen, som drev valgkamp i Nord-Norge mens panikken synes å råde på partikontoret, å unnskylde de involverte.

- Det er menneskelig å gjøre feil. Når alt kommer til alt, tror jeg de fleste vil trekke på skuldrene og smile av det. Alle kan gjøre feil, sier hun. (©NTB)