- Premier League er viktigst

- Premier League er viktigst
- Premier League er viktigst
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool har forsterket stallen, og bare sølvtøy er godt nok på Anfield kommende sesong. – I år er målet å vinne serien, sier John Arne Riise til ABC Nyheter.  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Går for gullet

John Arne Riise mener det er viktigere å vinne gullet i Premier League enn Champions League. I år håper sunnmøringen Liverpool klarer brasene, og ender ett 16 års langt mareritt for den seiersvante Merseyside-klubben..

Foto: Scanpix

John Arne Riise går inn i sin sjuende sesong som Liverpool-spiller, og selv om spekulasjonene om et mulig salg av nordmannen har vært mange, er Anfield fortsatt nordmannens hjemmebane.

- Jeg har lært meg å leve med dette. Vi fotballspillere vet jo aldri helt hva som skjer i framtida, sier John Arne Riise til ABC Nyheter.

Men like før seriestart i Premier League har ryktene om Riise-salg blitt stadig færre, og 26-åringen spilte fra start da Liverpool spilte uavgjort (1 – 1) mot Feyenoord, i det som var klubbens siste treningskamp før sesongen starter lørdag ettermiddag.

Det handler om sølvtøy

John Arne Riise har vært med å vinne FA-cup, Ligacup, UEFA-cup, Super-Cup og Mesterliga med Liverpool, men det er ett trofé som mangler i skapet.

- Ja, jeg har jo ikke vunnet Premier League, sier Riise.

Akkurat det svir nok mer for Liverpool enn Riise, for Merseyside-klubben med 18 ligagull på samvittigheten har ikke vunnet den øverste divisjonen i England siden 1990.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- For fansen er det veldig viktig å vinne Premier League, det er helt klart det som betyr mest for dem, sier Riise.

Mer enn en mesterligatriumf?

- Ja, helt klart! Det er noe helt eget med Premier League.

Men for klubben handler det vel om mesterliga og de andre også?

- Selvfølgelig! Vi skal jo vinne mest mulig hvert eneste år, sier Riise.

Knallsterk stall

Liverpool har brukt sommeren, og ikke minst sjekkheftet, godt, og årets stall er ifølge de fleste eksperter sterkere enn på mange år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Spanske Fernando Torres er den av de nye spillerne på Anfield som har fått mest oppmerksomhet under pre-season. I tillegg til Torres har klubben hentet en rekke nye spennende typer.

Ryan Babel, Yossi Benayoun, Lucas Leiva, Nicolay Mihaylov og Andriy Voronin er alle nye fjes ved bredden av elva Mersey. Kanskje kan de, sammen med det spanske «tårnet», bidra til at den røde delen av Beatles-byen vil være med å kjempe om den gjeveste tittelen i engelsk fotball, og med det kanskje gi John Arne Riise det han drømmer om.

Liverpool åpner årets sesong med en vanskelig bortekamp. Rødtrøyene drar til Birmingham for å møte Aston Villa og John Carew.