Søker 200 ivrige kondom-testere

Artikkelen fortsetter under annonsen

Durex søker nå 200 mannlige produkttestere. Som kun kan håpe på lønn i naturalia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rik blir du nemlig neppe av uttestingen. De utvalgte får nemlig bare en gratis kondompakke. I tillegg deler Durex ut rundt 5000 kroner i premie til en heldig vinner.

Det er kondomfabrikantens australske avdeling som nå jakter på prøvekaniner med «spesielle ferdigheter».

- Med denne jobben på CV-en kan du virkelig skryte av dine yrkesferdigheter. For ikke å snakke om hvilket inntrykk du kan gjøre hos det motsatte kjønn, sier marketingsjef Sam White, ifølge Sky News.

Annonsen på Durex' nettsider viser en lettkledd kvinne i sykepleieruniform, og det er kun australske menn som kan søke. Da Durex i England jaktet på 5000 testpersoner tidligere i år, så de etter kandidater fra begge kjønn og av alle aldre, raser og legning.

VISSTE DU AT...

- grekerne har mest sex med 138 ganger per år, mot et globalt snitt på 103. Kroatia og Serbia og Montenegro kapret de andre topplassene.

- ifølge undersøkelsen «The Global Face of Sex» har Østerrike den laveste debutalderen med 17,3 år, tett etterfulgt av Brasil Tyskland, New Zealand, Australia, og USA, som alle har en snittalder mellom 17 og 18 år. Snittalderen for seksuell debut i de 26 landene som var med i undersøkelsen, er 19,25 år, ifølge NTB.

- omtrent halvparten av alle voksne har hatt ubeskyttet sex uten at de kjenner partnerens seksuelle historikk.

(kilde: Durex' globale sexundersøkelse i 2005 og NTB)