Bosnia vant, Hellas suverene

Bosnia vant 1-0 hjemme mot Malta og er med det oppe i samme poengsum som Norge i EM-kvalifiseringens gruppe C.

Zlatan Muslimovic scoret kampens eneste mål etter seks minutter da han fikk stå alene i Maltas felt og avslutte.

Like før kampen ble Bosnias trener Fuad Muzurovic sendt til sykehus med hjerteproblemer.

Bosnia, Tyrkia og Norge ligger nå på 13 poeng, Tyrkia har en kamp mindre spilt.

Det så lenge ut til at Moldova skulle holde Hellas til uavgjort, men fem minutter på overtid scoret Nikos Liberopoulos hjemmelagets andre mål.

Hellas gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen 1-0 etter en halvtimes spill etter mål av Angelo Charisteas, men ti minutter før full tid utlignet Viorel Frunza for Moldova.

Tre minutter på overtid fastsatte Nikos Liberopoulos sluttresultatet til 2-1.

Hellas leder gruppe C med 18 poeng. Det ser dermed ut som om Norge må slåss med Tyrkia og Bosnia om annenplassen som også gir billet til EM-sluttspillet. (©NTB)