Rooney avgjorde på Old Trafford

Wayne Rooney avgjorde for Manchester United da lagenes unge stjerner lekte seg og sto for målene da Milan ble slått 3-2 i den første semifinalen i mesterligaen tirsdag.

Milans Kaká setter inn utligningen til 1-1 på Old Trafford tirsdag i duell med Manchester Uniteds Gabriel Heinze.

Manchester (NTB): Kaká sto for begge Milans scoringer, mens Wayne Rooney scoret to og Cristiano Ronaldo ett for hjemmelaget. Milan fikk imidlertid med seg to viktige bortemål. De kan bli veldig avgjørende i returkampen i Milano neste onsdag.

Det så lenge ut til å bli poengdeling og 2-2, men på overtid ble Rooney matchvinner for hjemmelaget.

Kjempestart

United fikk en kjempestart og sprakk nullen etter fem minutter. Lagets store portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo ble kreditert målet etter å ha vært siste United-spiller på ballen. Men det var Milan-keeper Dida som ble presset til å slå ballen i eget mål i duellen med United-backen Gabriel Heinze.

Mens Ronaldo innledningsvis var frisk var Milans stjerne, brasilianske Kaká, enda friskere. Han presenterte seg tidlig med flere gode løp, men uten de helt giftige avslutningene. Etter 22 minutter klarte han det. I duell med Heinze plasserte han ballen i lengste hjørne forbi Edwin van der Saar.

Etter 37 minutter var det duket for Kaká igjen. Han brukte hele sitt tekniske fotballregister da han lurte vekk alle United-forsvarerne og enkelt gjorde 2-1.

Tøffere til verks

United gikk langt tøffere til verks etter hvilen og presset Milan bakover. Etter 59 minutter spilte Paul Scholes nydelig fram Wayne Rooney med en vipp inne i feltet. Rooney feilet ikke og «de røde djevlene» var à jour.

Like etter scoringen klarte Kaká å prate på seg et gult kort. Noe som gjør at han må stå over returkampen.

Rooney, Ronaldo og resten av United-laget kjempet imidlertid tappert, og i kjent stil klarte laget å få det viktige seiersmålet på overtid. (©NTB)