Ekspert uten viktig kunnskap

Ekspert uten viktig kunnskap
Ekspert uten viktig kunnskap
Artikkelen fortsetter under annonsen

Expekt har ansatt Drillo som tippeekspert. – Jeg har aldri spilt på oddsen, sier Drillo til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når første runde i Tippeligaen sparkes i gang 9. april skal vår tidligere landslagssjef i fotball Egil Drillo Olsen fungere som tippeekspert for bettingselskapet Expekt. Sjefen for Expekt i Norge, Henrik Mandal, er svært fornøyd med å ha fått Drillo med på laget.

- Han var vårt førstevalg og vi er meget glad for at Drillo vil være med som ekspert, sier Mandal til ABC Nyheter.

Mini og maksi

Mulighetene for å tjene gode penger er kanskje ikke så store dersom du stoler på tipsene til Drillo? (Foto: SCANPIX)Mulighetene for å tjene gode penger er kanskje ikke så store dersom du stoler på tipsene til Drillo? (Foto: SCANPIX)

Mandal forteller at planene for hvordan Drillos kunnskap skal brukes har vært klar i lang tid.

- Drillo skal sette opp to forskjellige tippeforslag. Et lite forslag med tre aktuelle kamper han anser som gode spilleobjekter. Det har vi valgt å kalle «Drillo-mini», og et tilsvarende forslag, men da med fem kamper, som skal hete «Drillo-maksi». Men spillerne står fritt til å velge kamper utover dette systemet, ved å kombinere flere kamper på systemene, sier en entusiastisk Mandal på telefonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men det er bare et viktig moment ved ansettelsen av Drillo som kan gjøre at gamblingoverskuddet kanskje ikke blir som forventet.

Ifølge han selv har han nemlig ikke peiling på tipping, odds eller gambling.

- Jeg er overhodet ingen gambler, og jeg har ikke peiling på tipping. Og oddsen, nei det har jeg aldri tippet på før. Men jeg skjønner godt at folk kan bli bitt av basillen, sier Drillo til ABC Nyheter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Navnet viktigst

Ifølge Mandal skal Drillo ukentlig sette opp sin mini og maksi, og med det hjelpe spillere til å vinne mer. Mandal sier at hovedmålet til spilleselskapet er å nå ut til de spillerne som ikke har så god kunnskap om odds, betting og veien til «lettjente» penger, og å gi disse en større sjanse til å tjene en ekstra slant.

- Vi ønsker å gi spillere som nødvendigvis ikke kan så mye om fotball en sjanse til å vinne. Drillo kan mye om fotball og vi mener at de tipsene han kommer med langt på vei vil hjelpe tipperne, fortsetter Mandal.

Ifølge Drillo må det være andre kvaliteter enn tippekunnskapene hans som skal gjøre at tipperne finner veien til Expekt.

- Det er vel navnet mitt som skal trekke spillere til selskapet. For selve tippekunnskapene mine kan det ikke være, sier Drillo til ABC Nyheter.