Vet du ikke hvem jeg er?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blir man stjerne får man også lisens til å oppføre seg som en dust og drittsekk uten plass til annet enn eget ego. Her kommer listen over verstingene i primadonna-klassen. Gjett hvem som er på topp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er flere små og store superstjerner som har satt seg selv på pidestall.

? Ricky Martin lagde leven på Brit Awards da han oppdaget at han ikke fikk røkelse på rommet sitt.
? Madonna var på MTV-fest i Stocholm og forlangte at suiten skulle males i en helt annen farge.
? Elizabeth Taylor forlangte at Dorchester Hotel i London skulle male rommet hennes lilla mens hun var der.
? Shania Twain insisterer på umiddelbar tilgang på popcorn og tofu, uansett hvor hun er. Og hun har hun alltid med seg en egen bombehund på turne, for hun er svært redd for bombetrusler...
? Den beste er forøvrig Michael Jackson, som offentlig gikk ut og sa at han vil endre sin status fra «megastjerne» til «gigastjerne». Han mener oppriktig at hans berømmelse har beveget seg et steg over mega-stadiet, som er nivået hvor Madonna og Tom Cruise befinner seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Slike hendelser gjør at vi vanlige dødelige stiller spørsmålet: «Hvem tror de egentlig at de er?» Mens berømtheter på sin side - over hele verden - har minst én felleskodeks: «Vet du ikke hvem jeg er?»

Det er selvsagt bøttevis med eksempler på dårlig oppførsel, men nettstedet Stars.com har kåret sine Topp 10 versting-favoritter. Disse har ved gjentatte anledninger oppført seg dårlig og irrasjonelt. De har ydmyket seg selv mens de har fremmet usannsynlige krav helt uten tanke på verdighet, stil eller skam... Og ut fra følgende hendelser har Stars.com kåret sine listetopper:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Robbie Williams


Den notoriske «bad boy Robbie» virker cool som bare det, men utenfor scenen har han vist en annen side.

På fjorårets Brit Awards egget han sin argeste og hissige konkurrent Liam Gallagher (Oasis) til duell. Da han ferierte i Barbados, lagde han et kjempebråk for å få brudesuiten. Under et foto-opptak for britiske «Vogue» sammen med supermodellen Giselle Bundchen, tiltet han. Robbie fant ut at Giselle ikke fant han tiltrekkende, og han var i dårlig humør resten av oppholdet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Victoria Beckham


I begynnelsen var Victoria «nice spice», men ettersom berømmelsen og pengebingen økte, økte også diva-nykkene. I dag er hun stolt innehaver av en knivskarp tunge!

Et eksempel er at hun kalte sin konkurrent Sophie Ellis Baxter «Spiller's dog food» (Au..!). Verre var det med puppebimbo Jordan. Da Jordan i sin tid kom trippende inn i Manchester United-spillernes lounge, ropte Victoria: «Who let the dogs out, who, who, who?».

I tillegg til skarp tunge er hun kjent for å stille krav. Hun har forlangt av British Airways å få gratis flyturer resten av livet, etter at hennes reisebag en gang ble plukket opp av en annen passasjer ved en feiltakelse. Ennå verre ble det da man skulle lage en TV-dokumentar om Victoria og David i deres hjem «Beckingham Palace».

De forlangte å få ansette og sparke staben, de ville ha rett til å sensuere, de ville ha 570 000 kroner for jobben, og hun insisterte i tillegg på 40% royalties. En av TV-produsentene sa «Det er utrolig hva folk som disse to tror de kan komme unna med... De oppfører seg som om de er Gud».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Naomi Cambell


Supermodell som snart er mer kjent for temperament og ufyslig oppførsel fremfor utseende. Victoria Beckham kalte henne en skikkelig ku. Og det ser ut til at Naomi kommer i klammeri med alle hun møter på sin vei.

En kjent seanse var da hun hadde et skrikende opptrinn med Donatella Versace, da Donatella droppet henne på en visning på grunn av urimelige høye lønnskrav. Elite Model Management beskriver sin melkeku som en manipulerende, bortskjemt, frekk og umulig liten frøken. Hun har vært pen alt for lenge.

Mike Myers


Grunnen til at denne mannen blir inkludert er fordi han er en av de superstjernene man ikke forventer slike nykker av...

På settet til «Wayne's World» bikket det over den godeste, fordi det ikke var margarin på settet. Visstnok ble han fra seg over at det bare fantes smør til å ha på brødet. Etter å ha kommet seg etter det første sjokket, snakket Myers i timesvis på mobilen med manageren sin om mangelen på margarin og truet med å slutte om det ikke ble brakt margarin til «hans høyhet».

Artikkelen fortsetter under annonsen

En annen gang eksploderte Myers og skjelte ut en lys-assistent, fordi han gjorde den generaltabben å kikke ham rett i øynene på settet til «Austin Powers».

Myers manager satt på et rutefly da Myers krevde øyeblikkelig oppmerksomhet. Siden manageren ikke fikk flyet til å snu og sette ham av i New York, fikk ham sparken av Myers. Manageren uttalte senere at: «Jeg har jo ingen spesielle avtaler med American Airlines...»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Peter Buck

- R.E.M.
Gitaristen i REM ble arrestert etter en veldig truende og aggressiv oppførsel på en British Airways flight fra Seattle til London.

Buck dro et slips rundt halsen på en purser og klemte til, til mannen stod og gispet etter luft. Han ramlet over trillebord, knuste utstyr og fortsatte å true personalet før han gikk til angrep på to av de. Og han var totalt dritings under opptrinnet, og ble senere arrestert for ødeleggelser og vold.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britney Spears


Britney på turnè er ingen dans på roser. Kravene utgjør en fem siders liste. Blant annet skal garderoben fylles med Pop Tarts (svært sukkerholdig kake), kasser med Coca cola (selv om hun er pepsi-fjes), Tunfisk-salat med majones, Doritos chips og drops av typen «Frisk».

Britney har også forlangt å få sin daglige mocca latte fra Los Angeles Coffee Bean store, selv om hun ikke befinner seg i Los Angeles selv. Det betyr at assistenten finner en måte å få fløyet kaffekoppen inn ved hjelp av helikopter.

Hun krever også at garderoben skal ha en slags hjemmekoslig atmosfære, og romme telefon med kun utgående linje.

Mariah Carey


Denne damen lider av de samme primadonna-nykkene som Naomi Campbell og J-Lo. Mariah møtte opp to timer for sent til fjorårets World Music Awards for å motta en pris for mestselgende artist sammen med Michael Jackson. Da hun ankom, kastet hun rundt seg med eder og galle over at hun trodde «waco Jacko» hadde mer superstjerne-status enn henne. Derfor ville hun ha prisen på nytt...

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En gang hun skulle på MTV i London, forlangte hun å få med seg et kobbel av kattunger og hundevalper.

Hun skal ha bedt tyve assistenter om å om-dekorere et toalett i en platebutikk, fordi hun regnet med å måtte benytte toalettet under sin signerings-seanse. Hun har også trukket seg fra TV-show da det viset seg at hun måtte gå ned noen trapper. «Ms Carey doesn't do stairs»...

Whitney Houston


Drittsekk-diva av dimensjoner som er kjent for å gjøre et helvete ut av sine hotell-opphold.

Whitney og ektemannen Bobby Brown ble bannlyst fra Hotel Bel-Air i California for å ha ødelagt hotellrommet for hundretusener av dollar. Dører var ødelagt, TV var trampet inn, et krystallbord var totalvraket, og alt dette gjorde de på tre timer!

Hun har rykte for å være en utrolig ubehagelig person og svært arrogant til sine omgivelser. Av absurde ønsker forlanger hun at en person skal gå foran henne inn i et rom, for å se til at Whitney hverken blir for kald eller varm når hun omsider trer inn i rommet. Det samme gjelder badekaret hennes, som noen må sjekke med et termometer, før hun putter sine delikate deler i vannet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En gang stanset hun et video-opptak i fire timer. Årsak: Hun klikket fordi det var en stol i garderoben hun ikke likte...

Sir Elton John


Det er sant at Sir Elton har forbedret seg på sine eldre dager, men hans fortid var en dritt-diva verdig. Episoder han har fortalt om i ettertid omfavner blant andre slike: «Jeg pleide å ringe til resepsjonen på hotellet og be dem dempe vinden utenfor fordi det gikk meg på nervene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En gang øvde han inn et program for VH1 sammen med Tina Turner. Hun vitset litt om hans piano-spill, med det resultat at Sir Elton skrek ut:
«Jeg er den beste **** pianospilleren du noensinne vil få!» Så stormet han ut og satte punktum for samarbeidet med Mrs. Turner.

Jennifer Lopez


Divaen over alle divaer. Krav som slår alle tidligere krav. Til tross for at hun ikke har vært i gamet så fryktelig lenge, så har hun jammen opparbedet seg et rykte som Primadonnaens mor!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jennifer Lopez forlanger å bli kjørt fra A til B i en sort mercedes med en mannlig sjåfør, hennes kaffe skal kun røres mot klokken (noe som gjør at man undrer seg om hun merker forskjell...)

Hun krever helfigur-speil i alle rom under hotell-opphold, Body Shop produkter skal være tilgjengelig for henne til alle døgnets tider uansett hvor hun er, krever levende lys i alle rom, en eksklusiv duft skal sprayes rundt henne når hun går, og noen må se til at håret hennes ligger riktig hele tiden.

Da hun opptrådte på «UK's Top of the Pops» forlangte hun en suite som omkledningsrom, dekorert i hvit silke, utført av 11 dekoratører.

Videre måtte staben på 60 personer ha ti garderober, dekorert i hvitt... Tre personlige kokker og en vind-maskin, samt hvit mikrofon og stativ. Og synes du dette er en abnormal og tåpelig oppførsel fra en tilsynelatende profesjonell kvinne, så er det ikke det...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Jennifer var sammen med Puff Daddy i desember 1999, og de ble tatt av politiet etter en skye-episode på en nattklubb i NY, da skulle man visstnok vært flue på veggen. Ikke fordi hun ble tatt av politiet, eller ikke fikk kontakte advokaten sin.

Nei, fordi hun manglet en livsviktig krem. En hudkrem. En politimann måtte sendes ut på oppdrag, og først da han kom tilbake med kremen i hånda ble det rolig på stasjonen.