Slik blir vi i år 3000

Artikkelen fortsetter under annonsen

I år 3000 har menn større kjønnsorgan og kvinner fastere bryster, mener ekspertene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I år 3000 vil man ha en genetisk overklasse som er høye, vakre, slanke og intelligente med kaffebrun hud. Her representert ved den dansk-peruanske modellen Helena Christensen.I år 3000 vil man ha en genetisk overklasse som er høye, vakre, slanke og intelligente med kaffebrun hud. Her representert ved den dansk-peruanske modellen Helena Christensen.

Mange kan ha god grunn til å glede seg til år 3000. Da vil nemlig endelig menn få sin etterlengtede store peniser. Og kvinners bryster vil bli fastere.

Det mener i hvert fall engelske forskere, som har laget en analyse på hvordan mennesket vil være om tusen år.

Analysen viser også at mennesker vil bli tett på 2 meter høye, ha kaffefarget hud og en forventet levealder på rundt 120 år.

Framtidsspådommene er presentert i en ny rapport av evolusjonsteoretiker Dr Oliver Curry ved evolusjonssenteret Darwin@LSE ved London School Of Economics.

Han har brukt to måneder på å forske på hvordan menneskeheten vil utvikle seg de neste 100 årtusener.

Dessverre er ikke undersøkelsen bare hyggelig lesning for alle. Mye tyder nemlig på at sosiale skiller i fjern framtid kan splitte menneskeheten i to raser, en høy rase og en mer gnomete, skriver The Sun.

Etterkommerne av den genetiske overklassen vil gjennom evolusjon ha utviklet seg til å være høye, slanke, friske, attraktive, intelligente og kreative. Den lavere «underklassen» vil derimot ende opp som «dumme, stygge og krøkete gnomer».

Curry baserer dette på at menneskene har blitt mer bevisste i valg av partner, og at dette vil føre til store genetiske forskjeller i framtiden.

- Det kan se ganske stygt ut, med muligheten for at det vil oppstå genetiske vinnere og tapere, mener Curry.

Han tror menneskene vil nå en topp rundt år 3000, hvor de har blitt høyere og lever lenger takket være bedre næring, livsstil og medisinske kunnskaper.

Men studien peker også på en fremtidig utfordring: I framtiden vil menneskene trolig også være fysisk svakere samt mer utsatt for sykdom på grunn av vår avhengighet av teknologi.