– Dette er tidene du får gjort mest og minst på jobb

Artikkelen fortsetter under annonsen

De fleste får blåmandagen på fredag ifølge amerikansk undersøkelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange kjenner nok disse resultatene allerede gjennom egen erfaring, men en undersøkelse gjort på bestilling av en amerikansk leverandør av varm drikke viser at vi føler oss mest produktive i starten av uka, og på starten av dagen.

Undersøkelsen er gjort av Ipsos MMI i USA på bestilling fra Mars Drinks.

Se også : – Hæ, drikker barn kaffe i Brasil?!

Mest energi på morgenen

Et flertall av de spurte, 42 prosent, følte de hadde mest energi på mandager. Mens 17 prosent følte seg på topp mot slutten av uka.

Om du skal få mest ut av arbeidsdagen, ifølge undersøkelsen, gjelder det å gjøre en innsats de første timene på jobb. Mer enn 40 prosent sa de hadde mest energi de to første timene av arbeidsdagen.

Se også: Kaffelokk kan være bak­te­rie­bombe

Vil ha pause med sjefen

Undersøkelsen sier også at å ha en liten uformell samtale med sjefen i løpet av dagen, gjorde 27 prosent av respondentene mer positiv og fokusert. 24 prosent sa at det også gjorde dem mer samarbeidsvillig.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og selvsagt er kaffe en viktig del av en undersøkelse bestilt av et kaffeselskap. Av de 2000 respondentene drakk 2/3 minst én kopp kaffe om dagen. De som drakk kaffe mente kaffen var det som hovedsakelig ga dem energi og fokus gjennom dagen. Særlig gjaldt det blant de unge mellom 18 og 34 år. De eldre var mindre entusiastisk for kaffens virkninger.