Endelig frie

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik kan fremtiden bli for Harry-Potter stjernene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I ti år har Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spilt rollene som Harry, Hermine og Ronny i filmene om Harry Potter.

Les også: Klart for Potter-galskap

Se også: - En helt annen film

De var alle rundt ti år gamle da de takket ja til å spille i filmserien som skulle snu opp ned på livene deres. Nå er de i begynnelsen av tjueårene og klare for å definere seg selv utenfor Harry Potters skygge.

Bildespesial: Harry Potter gjennom 9 år

Daniel Radcliffe forlater rollen som Potter og er allerede i gang med filminnspillingen av skrekkfilmen «The Woman in Black», der han skal spille en ung advokat som får ansvaret for dødsboet til en mystisk gammel kvinne.

Les også: Går til spøkelsene

Det ser også ut til at Radcliffe blir å finne på teateret i fremtiden. I 2007 debuterte han nemlig på Londons West End i teateroppsetningen «Equus». Til neste år debuterer han som musikalartist på Broadway i stykket «How to Sucseed in business without really trying».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Se Potter-fansen

Artikkelen fortsetter under bildet

Daniel Radcliffe går til skrekkfilmen med sin neste rolle (foto: Scanpix/Filmweb)Daniel Radcliffe går til skrekkfilmen med sin neste rolle (foto: Scanpix/Filmweb)

I mellomtiden har Emma Watson, som spiller Hermine, klippet håret, begynt på universitetet og etterhvert også fått en karriere som modell.

Se traileren til «Harry Potter og Dødstalismanene» her

I 2009 ble hun motehuset Burberry sitt nye ansikt.

Watson studerer nå kunstfag ved Brown University i USA. Hun har også takket ja til en rolle i filmen «My week with Marilyn», som nå er under innspilling.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Emma Watson var også under vurdering av David Fincher da han skulle finne den nye Lisbeth Salander i den amerikanske nyinnspillingen av Stieg Larssons Millenium-trilogi.

Artikkelen fortsetter under bildet

Emma Watson har en begynnende modellkarrriere og studerer kunst på Brown University. (Foto: Scanpix/Filmweb)Emma Watson har en begynnende modellkarrriere og studerer kunst på Brown University. (Foto: Scanpix/Filmweb)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når det gjelder Rupert Grint, som spiller Ronny Wiltersen så har han takket ja til å spille rollen som Englands mest populære skihopper Eddie «The Eagle» Edwards. Edwards var den første skihoppende briten noensinne til å delta i OL.

Ellers sier ønsker han å ta ting som de kommer, sier han.

Rupert Grint skal spille skihopper i en ny britisk film. (Foto:Scanpix/Filmweb)Rupert Grint skal spille skihopper i en ny britisk film. (Foto:Scanpix/Filmweb)