UNITED-DÖDAREN: Rodrigo Tello stanset Manchester Uniteds rekke på 23 kamper uten hjemmetap i Champions League. Foto: AP

(ABC Nyheter): Manchester United–Besiktas 0–1.

23 kamper var gått siden forrige gang Manchester United tapte på Old Trafford i Champions League.

Det var mot Milan i februar 2005.

I tillegg til å ivareta statistikken handlet kveldens kamp om å sikre gruppeseieren og å gi talentene spilletid.

Seks spillere på 22 år eller yngre spilte fra start. Bare Nemanja Vidic ville vært sikker i Sir Alex Fergusons førsteellever.

Det ble ingen suksess. Besiktas satte en stopper for superrekken mot et svakt United-lag.

Først på overtid var United virkelig nær utligning, men Rüstü Reckber reddet gjestene med to kanonredninger.

God start – svak fortsettelse

– Det ble vanskelig for ungguttene. Men det er en god erfaring for dem, sier Sir Alex Ferguson til Viasat.

Det åpnet godt for United, som hadde tidlige muligheter til å ta ledelsen, men fikk en nesestyver etter 20 minutter.

Rodrigo Tello skjøt fra langt hold, ballen skiftet retning i Rafael, og United-keeper Ben Foster var utspilt.

Det hevet Besiktas, som dempet trykket fra motstanderen, og som burde økt ledelsen rett før pause.

Uniteds ferskinger, med Welbeck og Macheda på topp, slet tungt med å skape store farligheter.

United snytt for straffe?

Kanskje ble laget snytt for straffe i det 85. minutt. Evra brøt igjennom og ble lagt i bakken, men dommeren vinket spillet videre.

– Klar straffe, mente Sir Alex Ferguson, og fikk følge av Viasats eksperter.

United maktet ikke å sette Besiktas under massivt trykk før i overtidsminuttene. Da leverte keeper Rüstü Reckber to redninger av ypperste verdensklasse.

Besiktas tok sin første seier i årets Champions League, og står nå med fire poeng. Tyrkerne er fortsatt sist i gruppen, men kan skaffe seg spill i Europa League med seier over CSKA Moskva i siste runde.

CSKA slo Wolfsburg 2–1 tidligere i kveld. De to lagene har begge syv poeng, mens United leder med sine ti.