MC-fører (60) filmet sin egen villmannskjøring

Artikkelen fortsetter under annonsen

Må i fengsel etter at politiet fant over 150 av hans egne opptak.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den godt voksne britiske motorsyklisten ble stoppet av politiet da han kjørte 130 kilometer i timen i 80-sonen i Chichester i Storbritannia. Politiet så at mannen hadde et hjelmkamera og beslagla minnekortet fra kameraet. Det skulle vise seg å være dårlig nytt for motorsyklisten.

Les også: – Helt tydelig for meg at han var full

For på minnebrikken fant politiet over 150 klipp av mannen på motorsykkelen, flere av dem viste livsfarlig kjøring i ekstremt høye hastigheter.

Blant opptakene fant politiet farlige forbikjøringer og hastigheter som målte nesten 250 km/t. Blant de mest oppsiktsvekkende klippene kunne man se at motorsykkelen kjørte 175km/t i en 50-sone. Politiet har frigitt enkelte av opptakene til skrekk og advarsel.

Les også: Kjørte fra passasjersetet - dømt til fengsel

– Opptakene fra hjelmkameraet viser bevis på skremmende farlig MC-kjøring. Det er et mirakel at andre bilister ikke har blitt alvorlig skadet eller drept, med tanke på måten han kjørte og de hastighetene han kom opp i, opplyser Alan Spicer ved politiet i Sussex i en pressemelding.

Den 60 år gamle mannen ble fratatt både førerkort og motorsykkel. Han sa seg skyldig i retten og er dømt til to års fengsel, med en minstetid på ett år. Det vil gå ytterligere to år før han igjen kan søke om nytt førerkort.

Les også: Filmet egen råkjøring på Vestlandet