Bentley Mulsanne Grand Limousine:Bentley: Gikk ut av produksjon, men her står fem usolgte

SOM I GENÈVE: Da Mulsanne Grand Limousine ble lansert i Genève i 2015, var showbilen i Moroccan Blue med Silver Frost tak og panser, som denne som er til salgs nå.
SOM I GENÈVE: Da Mulsanne Grand Limousine ble lansert i Genève i 2015, var showbilen i Moroccan Blue med Silver Frost tak og panser, som denne som er til salgs nå. Foto: Bentley Emirates
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rakk du ikke å kjøpe din egen Bentley Mulsanne Grand Limousine i 2016? Fortvil ikke. Fem ubrukte er til salgs i Emiratene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen ble først publisert i Finansavisen Motor.

At den aller øverste delen av luksusbilmarkedet også kommer i situasjoner hvor kundene ikke klarer å gjøre opp for seg er ikke noe ukjent fenomen. Ikke sjelden dukker det opp slike objekter på auksjoner og eksklusive salgskanaler.

Over evne?

Hva som skjedde da en kunde i De forente arabiske emirater bestilte ikke mindre enn fem stykker av Bentley Mulsanne Grand Limousine for en håndfull år siden sier ikke Bentley Emirates noe om i sin annonsering. Men de skal visst ha blitt betalt da de var nye.

Men faktum er at de nå har fem ubrukte, fem år gamle slike biler til salgs. I ulike spesifikasjoner og fargekombinasjoner. Hva som er grunnen til at ingen av bilene ble tatt i bruk, sier man ingen ting om. Hva prisen for bilene er må du selvsagt høre med selger om, for det annonseres heller ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
GRAND LIMOUSINE: Modellen er strukket omkring en meter i forhold til en normal Mulsanne. Foto: Bentley Emirates
GRAND LIMOUSINE: Modellen er strukket omkring en meter i forhold til en normal Mulsanne. Foto: Bentley Emirates

Over hele verden

Nå er det tydeligvis ikke så enkelt som å selge dem lokalt i Emiratene, for de er villige til å skipe de hvor som helst i verden. Sikkert også til Norge om du har lyst.

Det du får i forhold til en vanlig Mulsanne er en hel meter ekstra lengde og knapt åtte centimeter bedre takhøyde, og selvsagt glassvegg mellom førersetet og passasjerdelen for å sikre en viss grad av privatliv der bak.