Eieren skulle bare ta en aller siste tur med grombilen

Eieren av en slik Corvette C8 Stingray, skulle bare ta en siste tur med bilen som skulle leveres til ny eier dagen etter. Det gikk ikke så bra. Illustrasjonsbile.
Eieren av en slik Corvette C8 Stingray, skulle bare ta en siste tur med bilen som skulle leveres til ny eier dagen etter. Det gikk ikke så bra. Illustrasjonsbile.

Det burde han kanskje ikke ha gjort.

Det å selge en bil man er glad i og har hatt mye glede av, kan helt klart være litt vemodig. Man vet at man kommer til å savne den. Kanskje til og med angre seg litt.

Trolig var det også dette som gjorde at en kar som nylig hadde solgt sin 2020-modell Corvette C8 Stingray falt for fristelsen til å ta en aller, aller siste tur i bilen – før den skulle leveres til en ny eier.

Det skriver nyhetsnettstedet witn.com

Corvette er jo et amerikansk muskelbil-ikon. En C8 Stingray er ikke noe unntak. Spektakulært design, skarpe kjøreegenskaper og med en lyd som kan få nakkehårene til å reise seg.

Murphys lov

Hjertet i bilen er en 6,2-liters V8 bensinmotor som er midtmontert. Ytelsen er på nesten 500 virile hestekrefter, toppfarten er farlig nær 300 kilometer i timen og sprinten fra 0 – 100 kilometer i timen gjøres unna på kjappe 3 sekunder. Det høres jo morsomt ut – og det går absolutt an å forstå at eieren var fristet til å ta en avskjedstur med den heftige bilen.

Men som du kanskje allerede har forstått – det gikk ikke så veldig bra. Murphys lov gjelder fortsatt. Den som sier at om det er noe som kan gå galt, ja, så gjør det gjerne det. På det verst tenkelige tidspunktet også.

For å gjøre en lang historie kort; eieren som er bosatt i Greenville, i North Carolina i USA, ga det vi på godt norsk kaller «jernet». Han mistet kontrollen over bilen, kjørte av veien og snurret rundt på taket . Bilen ble liggende på siden, på en gresslette ved siden av veien.

Les også: Dette er nyheten mange helst ikke vil ha

Fotgjenger

Det som var igjen av bilen var ikke mye å overlevere til en ny eier. En eier som hadde avtale om å hente Corvetten dagen etter. Heldigvis ble ikke sjåføren skadd, men kunne krabbe bare litt forslått og fortumlet ut av bilvraket.

Ikke bare mistet han bilen sin. Han ble også anklaget for hensynsløs kjøring og er nå fotgjenger i overskuelig framtid.

Moralen i denne litt kjedelige historien må bli: Har du solgt bilen din, så ikke fall for fristelsen til å ta aller en siste tur med den. Lås den heller inn i garasjen og vent til ny eier dukker opp!

Les også: Leverte Corvetten på verksted – ble «prøvekjørt» i 238 km/t

Artikkelen ble først publisert på Broom.no

Personvernpolicy