Monsterbobilen: Slott på hjul

SLOTTSBIL: Lite kan måle seg med Hafslund gård, men en STX Motorhome bygget på et lastebilchassi fra Mercedes-Benz gir rom for utskyvbare vegger, hevet tak og garasje, samt plass for luksus på øverste hylle.
SLOTTSBIL: Lite kan måle seg med Hafslund gård, men en STX Motorhome bygget på et lastebilchassi fra Mercedes-Benz gir rom for utskyvbare vegger, hevet tak og garasje, samt plass for luksus på øverste hylle. Foto: Andreas Scheel, Finansavisen

Salget av små og rimelige bobiler i Norge har eksplodert, men nå kan du kjøpe deg plass og luksus på øverste hylle.

Denne artikkelen ble først publisert på Finansavisen Motor 07.02.2021

SARPSBORG: – Først var campingvogn et skjellsord blant enkelte. Så fikk bobilene et harrystempel sammenlignet med båter i samme størrelse og prisklasse.