Dette skal gjøre det mye hyggeligere å lade bilen

Her kan du se TV, i bilen. TV 2 Sumo er en av de første som lanserer en egen strømmeapp, tilpasset for Android Automotive i Polestar 2.
Her kan du se TV, i bilen. TV 2 Sumo er en av de første som lanserer en egen strømmeapp, tilpasset for Android Automotive i Polestar 2. Foto: broom
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan du strømme TV i Polestar 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Moderne biler får stadig større skjermer, det åpner også nye muligheter.

Nå har Polestar utviklet en app med videostrømming til elbilen 2, og beta-versjonen er tilgjengelig med flere videofeeds.

TV 2 Sumo er en av de første som lanserer en egen (native) strømmeapp, tilpasset for Android Automotive i Polestar 2.

Polestars videoapp, som nå er tilgjengelig i alle europeiske markeder, gir innhold fra ulike tilbydere direkte til 11-tommers displayet i midten av bilen – perfekt underholdning for eksempel mens man lader.

Appen skal vokse

Blant annet kan du nå strømme nyheter, serier, filmer og sport fra TV 2 Sumo direkte. Andre tilbydere i Norge så langt er BBC Ideas, Al Jazeera og tagesschau.

– Vi har sluppet den nye Polestar videoappen i betaformat slik at våre kunder kan begynne å få glede av vår strømmetjeneste i bilen så fort som mulig. Vi vil motta tilbakemeldinger, gode og dårlige, som vil hjelpe oss å raffinere appen med utgangspunkt i mange tusen tilbakemeldinger. Vi vil fortsette å legge til kanaler i fremtiden. Realistisk sett kan appen integrere alle web-baserte strømmetjeneste, dette gjør det mulig for appen å vokse, sier Polestar-sjef Thomas Ingenlath.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Derfor skal du være veldig forsiktig med antibac i bilen

Polestar kom til Norge i fjor, det ruller allerede over 3.000 eksemplarer av elbilen 2 på norske veier. Foto: broom
Polestar kom til Norge i fjor, det ruller allerede over 3.000 eksemplarer av elbilen 2 på norske veier. Foto: broom

– Bare begynnelsen

TV 2 Sumo er blant de første med egen strømme-app tilpasset Android Automotive

Med Polestars beta-app og TV 2 Sumo-applikasjonen direkte integrert i bilens Android Automotive-system, vil kunder nå kunne se på TV 2 Sumo når bilen står parkert.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Lanseringen av TV 2 Sumo i Polestar 2 er bare begynnelsen. Det er et prakteksempel på fordelene ved å ha Android Automotive OS i bilen. Kombinasjonen av Androids intuitive og effektive økosystem og Polestars unike plattform gjør det enkelt for apputviklere å skape og tilpasse innhold til våre kunder. Vi ønsker å frigjøre Polestar 2-sjåfører fra telefonen så mye som mulig når de er ute og kjører. Først og fremst på grunn av sikkerhet, men også for å gjøre opplevelsen i bilen enda mer sømløs, sier Alexander Hørthe, norgessjef for Polestar, i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sekser på terningen: Her er testen vår av Polestar 2

Kutter bildet når bilen ruller

TV 2 Sumo-appen er en så kalt native app som betyr at den er spesialutviklet for Polestars plattform og brukergrensesnitt. TV 2 Sumo er en av de aller første som lanserer egen strømme-app tilpasset for Android Automotive.

– Den tekniske utviklingen i nye biler har kommet svært langt når det gjelder underholdningssystemer, og her er Polestar best i klassen. TV 2 Sumo i Polestar 2 gir deg de samme mulighetene som du har via mobil og smart-TVer. Her kan du se hva du vil, direkte eller laste ned for senere avspilling. Alt fra direktesendte TV 2-kanaler til mange av våre spennende serier og ferske filmer i tillegg til eksklusive sportsøyeblikk på TV 2 Sumo. Når bilen står parkert i “P”, vil tjenesten i sin helhet fungere. Så snart bilen begynner å rulle vil man bare kunne høre lyd fra tjenesten for å ivareta krav til trafikksikkerheten, sier Christian Birkeland, Digital-direktør i TV 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– I ferd med å få fotfeste i bilindustrien

– Gjennom samarbeidet med Polestar er TV 2 Sumo en av de første som lanserer egen (native) strømme-app tilpasset for Android Automotive. Vi favner om standardiserte løsninger og ser at Android Automotive er i ferd med å få fotfeste i bilindustrien. Det er spennende å kunne samarbeide med Polestar rundt denne teknologien, avslutter Birkeland.

LES MER: Snart er det slutt for Polestars første bil

(Artikkelen er først publisert av Broom)