Kjøpte ny Lamborghini – 20 minutter senere var den vrak

<p>Selv om det heldigvis gikk bra med de involverte, er det et trist syn å se en bare 20 minutter gammel Lamborghini Huracan Performante Spyder slik. Foto: West Yorkshire Police</p>
Selv om det heldigvis gikk bra med de involverte, er det et trist syn å se en bare 20 minutter gammel Lamborghini Huracan Performante Spyder slik. Foto: West Yorkshire Police

Maks uflaks på motorveien.

Bare 20 minutter etter at den ferske Lamborghini-eieren forlot forhandleren onsdag denne uken, ble den italienske superbilen vrak.

Den ekstremt uheldige sjåføren fikk nemlig motorstopp på en motorvei i West Yorkshire-distriktet i England.

Sekunder senere ble Lamborghinien truffet bakfra av en annen bilist.

– Det er bare en bil! Men i dette tilfellet ble en 20 minutter gammel splitter ny Lamborghini, som stoppet på grunn av mekanisk svikt i bane 3, truffet bakfra av en uskyldig bilist, skriver politiet selv på Twitter.

Nå går bildene og den mildt sagt kjedelige hendelsen verden rundt.

Huracan Performante: Trond kjørte 760 kilometer – for å sette råskinnet på prøve

Over 3,5 millioner kroner

Sjåføren av superbilen, som inntil videre ikke er identifisert, ble ikke skadet i ulykken. Føreren av bilen som kjørte inn i Lamborghinien skal ha fått mindre hodeskader, melder BBC.

Superbilen som ble vrak etter bare 20 minutter er en ny Lamborghini Huracan Performante Spyder – altså toppmodellen i Huracan-familien.

Sett fra denne vinkelen, ser ikke ulykken like brutal ut. Foto: West Yorkshire Police
Sett fra denne vinkelen, ser ikke ulykken like brutal ut. Foto: West Yorkshire Police

I Norge koster super-cabrioleten drøyt 3,5 millioner kroner, og det er ikke overraskende kun solgt et fåtall biler her til lands.

I skrivende stund finnes det én tilsvarende bil til salgs på bruktmarkedet. Det er en 2019 modell som har gått 8.900 kilometer. Prisantydning er 3,49 millioner kroner.

Tesla på autopilot braste inn i lastebil

0-100 km/t på 3,1 sekunder

Med tilnavnet «Performante» betyr det den absolutte topputgaven av Huracan. Den selvpustende V10-motoren på 5,2 liter, yter ekstreme 640 hk og 600 Nm.

Det tar cabrioleten fra 0-100 km/t på bare 3,1 sekunder. 0-200 km/t er i mål på minst like imponerende 9,3 sekunder – mens toppfarten er 325 km/t.

Denne saken ble først publisert på Broom.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært