Se hva politiet fant da de stoppet det utenlandske vogntoget

<p>Politiet fant flere tomme ølbokser inne i vogntoget og i koppholderen sto denne. Foto: Politiet.</p>
Politiet fant flere tomme ølbokser inne i vogntoget og i koppholderen sto denne. Foto: Politiet.

Fikk tips om vinglete og farlig kjøring.

Det startet med bekymringsmeldinger til politiet fra andre bilister. Nå sitter vogntog-sjåføren fra Litauen i varetekt – og får neppe sette seg bak rattet igjen på lenge.

Her var det nemlig veldig mye som var galt.

Det er Trønderbladet som først skrev om episoden(e) som skjedde søndag. Politiet fikk meldinger om at vogntoget kjørte vinglete og farlig, at det hadde holdt på å kjøre av veien – og i tillegg hadde vært borti andre vogntog. Sjåføren ble også observert mens han drakk øl bak rattet.

Ølboks i koppholderen

- Han skal ha vært borti et annet vogntog på rasteplassen på Ler, og han skal ha forårsaket flere nesten-kollisjoner. Politiet fikk stoppet sjåføren som er i 50-årene, på E6 ved Øya videregående skole på Kvål, sier seksjonsleder Ole Petter Ustad i Gauldal politistasjonsdistrikt, til Trønderbladet.

Promilletesten avslørte av sjåføren absolutt ikke hadde noe bak rattet å gjøre, han ble målt til promille på 2. Illustrasjonsfoto: Scanpix.
Promilletesten avslørte av sjåføren absolutt ikke hadde noe bak rattet å gjøre, han ble målt til promille på 2. Illustrasjonsfoto: Scanpix.

Det er nok grunn til å tro at polititjenestemennene gjorde store øyne da de tok en titt inni vogntoget. Der fant de nemlig flere tomme ølbokser. Og som bildet over viser: I koppholderen sto det en åpnet ølboks!

Slik forsøkte vogntog-sjåføren å lure kontrollørene

Takker bilistene

En promilletest avslørte at sjåføren hadde en promille på over 2. Det blir ansett som svært høyt, med en slik promille er man absolutt ikke skikket til å kjøre bil.

Nå er sjåføren varetektsfengslet, i påvente av rettssak. Til Trønderbladet retter politiet en stor takk til de som meldte fra om den uforsvarlige kjøringen.

Sjekk hva denne sjåføren hadde stående på dashbordet

Denne saken ble først publisert på Broom.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært