Bentley Continental GT får deg til å føle deg som James Bond

Bli med på en fantastisk raodtrip i Bentley Continental GT.

Hvordan topper man et besøk hos selveste Koenigsegg – en av de råeste, mest innovative og eksklusive bilprodusentene i verden? Jo, man tar selvsagt selve reisen i en splitter ny Bentley Continental GT.

Kanskje ikke så rart at jeg har sovet dårlig natten før avreise? Ble bare liggende å kikke i taket og tenke på hva som skal skje dagen etter.

Jeg er en av dem som trenger en kraftig alarm (gjerne flyalarm) for å våkne på morgenen. Men i dag spretter jeg opp før vekkerklokka har fått gi fra seg en pip.

På vei inn mot Oslo, vokser forventningene i takt med rushtrafikken.

Det hele startet med en SMS fra Christian Gottschalk – sjef for Bentley Norge – hvor han spør om jeg kan kjøre inn en splitter ny Continental GT for ham.

Om jeg kan?!

Tilfeldighetene vil ha det til at denne meldingen kommer like før jeg uansett skal ut på tidligere omtalte langtur til Ängelholm, der Koenigsegg holder til. En reise som Googlemaps forteller meg vil ta i overkant av seks timer hver vei, fra Vikersund.

Gåsehud

Nå kjører jeg inn mot Jaguar/Land Rover-forhandleren som Bentley enn så lenge deler lokaler med. Og foran inngangen står den. En mørkegrønn Continental GT– med beige skinn. Pris: Ca 3,5 millioner kroner!

Vanligvis er dette sånt man bare ser på en bilutstilling eller bak vinduet på en eksklusiv forhandler – og skulle ønske man fikk kjøre. Denne gangen står jeg her og vet at jeg og denne bilen skal ut på en skikkelig langtur sammen.

Et klassisk «klyp deg i armen»-øyeblikk – som gir meg gåsehud.

Les også: Broom-Vegard har vært på roadtrip i sin egen bil også

(Saken fortsetter under)

Det er vel lov å sikre seg et bilde med en bil av dette kaliberet. Her i Oslo – før turen går sørover.
Det er vel lov å sikre seg et bilde med en bil av dette kaliberet. Her i Oslo – før turen går sørover.

Håndlaget

Det er noe høytidelig med å åpne dørene og sette seg inn i en Bentley. Nøkkelen ligger tungt i hånda, lukten av tykt skinn oser mot meg når jeg åpner døren – og i det den lukkes er det som om verden stenges ute. Nå er det bare meg og bilen.

Alt jeg ser på og alt jeg tar på utstråler eksklusivitet.

Et trykk på startknappen vekker V8-motoren, og stillheten brytes. 4-literen der framme brommer kraftig mens den «går seg til», og finner et lavere turtall.

Velkommen tilbake, gåsehud!

Stolt racinghistorie

Før vi legger i vei, la oss bare kjapt ta litt om historien bak dette britiske ikonet. Bentley feiret i fjor 100-årsjubileum. Det ble startet 18. januar av Walter Owen Bentley, bedre kjent som W.O. Bentley eller bare «W.O.»

Selv om mange nå kanskje først og fremst forbinder merket med luksus – var det på racerbanen de bygget opp merkevare sin.

Bare noen år etter oppstarten, i 1924, sto Bentley øverst på podiet på Le Mans. De to påfølgende årene gikk det ikke like bra. Bentley-bilene fullførte ikke en gang løpene.

Men så kom det fire år på rappen, der de var uslåelige. Fra 1927 til 1930 var de i en egen klasse. I 1929 tok de like godt første-, andre-, tredje- og fjerdeplassen!

Sånne prestasjoner blir det legendestatus av! Og etter seieren i 1930 trakk Bentley seg like godt fra motorsport. Been there, done that, liksom. De følte ikke at de hadde noe mer å bevise.

Les også: Tro det eller ei, dette var årets nedtur

(Saken fortsetter under)

Lyktene ser ut som de er laget av krystaller - og den enorme og forkrommede grillen levner liten tvil om hvilken bil dette er. Forskjellene fra forrige generasjon Continental GT er små.
Lyktene ser ut som de er laget av krystaller - og den enorme og forkrommede grillen levner liten tvil om hvilken bil dette er. Forskjellene fra forrige generasjon Continental GT er små.

Må være forsiktig

Bak rattet i Bentley Continental GT V8 er det lite som minner om racing. Men det er tross alt V8-utgaven. Kanskje den mest sporty utgaven du får av Continental GT. Lavere vekt enn W12-bilene – og med et herlig frekt lydbilde.

550 hk / 700 Nm sørger også for et sportslig fraspark. 0-100 km/t serveres på et sølvfat med te og småkaker på 4 sekunder blank. Sies det.

Jeg får nemlig ikke sjekke ut dette selv, enda. Beskjeden fra Christian er å være snill gutt den første halvdelen av turen – altså på vei til Ängelholm – og huske at bilen skal kjøres inn. Derfor skal jeg ikke presse turtallet for hardt.

Tro meg, det kreves monstermengder av selvdisiplin for å ikke la denne V8-eren synge i fistel.

Les også: Her går Broom-Vegard opp til eksamen – 24 år siden sist

(Saken fortsetter under)

Vi tok "gamleveien" inn til Sverige.
Vi tok "gamleveien" inn til Sverige.

Merkelig mye dekkstøy

Jeg trøster meg med at jeg i stedet får sjekket grundig hva denne bilen faktisk duger til som Grand Tourer. Det ligger i navnet Continental GT – en bil man gjerne kan krysse kontinenter med.

Men helt i starten oppleves den ikke slik som jeg hadde håpet. Den har nemlig et ankepunkt: Dekkstøyen er høyere enn jeg hadde forventet. Trolig er forklaringen vinterdekkene. Men uansett er bakgrunnsstøyen mer påtrengende enn jeg setter pris på.

Lyden blir først påtrengende når man kommer opp i motorveihastigheter. Så lenge farten holdt seg rundt 80-90 km/t er det greit. Men fra 100 km/t og oppover tiltar lydnivået ganske mye. Og dette er en bil som gjerne kjører høy hastighet – og da skal det egentlig være tyst som graven i bilen.

Heldigvis er luftunderstellet fantastisk på «spise» ujevnheter i veien. Her er Continental GT virkelig i sitt ess. Det minner meg om turen til Vestlandet i fjor sommer i Bentley Bentayga. Jeg beskrev den som et flyvende teppe, og den beskrivelsen passer her, også. Foran meg på veien ser jeg at det er ujevnheter, men i det jeg kjører over dem, har de liksom forsvunnet.

Den enorme grillen der framme sluker inn luft. Men akkurat i dag, trengs det ikke. Motoren rusler i bedagelig tempo – uten å nærme seg rødmerkingen på turtelleren.

Les også: Så sliten ble Benny etter verdens lengste nettmøte

(Saken fortsetter under)

Komfortmaskin

Utenfor suser vi forbi kjente og kjære stoppesteder som Svinesund og Strømstad. Men det frister ikke å ta noen pauser nå. Jeg sitter i Bentley Continental GT-universet – og vil helst slippe å forholde meg til den virkelige verden.

Først ved ankomst Gøteborg blir det en liten pust i bakken.

Da får jeg også anledning til å ta bilen nærmere i øyensyn. Og for en bil dette er! Én ting er å se den stå parkert blant andre Bentleyer, Jaguarer eller Range Rovere hos forhandler. Det er når du den settes sammen med andre biler, at du virkelig skjønner hvor pen denne bilen er.

(Saken fortsetter under)

The Sound of silence burde egentlig passe Bentley Continental GT som hånd i hanske. Men testbilen med vinterdekk har overraskende mye dekkstøy.
The Sound of silence burde egentlig passe Bentley Continental GT som hånd i hanske. Men testbilen med vinterdekk har overraskende mye dekkstøy.

Den nye fronten er lekker. Vi digger frontlysene – som ser ut som de er laget av krystaller – og den vulgære, glitrende grillen. Krom-nettingen i nedre del av fangeren er for mye, etter min smak. Men her er det Bling-faktor, enten du liker det eller ikke.

Hekken er mer anonym. Bentley-logoen, breie bakskjermer, ovale lykter og fire ovale enderør avslører imidlertid at dette er noe utenom det vanlige.

Pinlig berørt

Mens jeg står og kikker, merker jeg at det er flere som gjør akkurat det samme. De fleste forsøker å være diskret.

Jeg vet aldri helt hvordan jeg skal reagere på sånt. Skal du gå bort og prate? Smile og gi tommel opp? Late som ingenting?

Sånt gjør meg rett og slett litt brydd. Jeg får lyst å si «Fet bil, ikke sant?». Men det vil jo høres helt corny ut, hvis de tror jeg at eier den.

Det er lettere med ungene. De kommer bare rett bort og snakker med meg. De legger ikke skjul på entusiasmen. Litt senere kommer også en pappa bort, og spør og graver litt.

Les også: – Det er mange grunner til at dette er en dårlig idè

For en gadget!

Men jeg må videre. Det er langt igjen til Ängelholm. Det begynner å bli litt mørkere ute. Da kommer coupeen i Continental enda bedre til sin rett. Litt stemningsfull belysning er prikken over i-en. Det skinner og blinker i krom og lyssetting. For å gjøre det ekstra elegant, trykker jeg på screen-knappen, slik at hele infotainment-skjermen snurrer rundt.

På bensinstasjonene – når den står parkert ved siden av "vanlige" biler – skjønner du virkelig hvor spesiell bil dette er.
På bensinstasjonene – når den står parkert ved siden av "vanlige" biler – skjønner du virkelig hvor spesiell bil dette er.

På den andre siden dukker det opp tre flotte analoge klokker i stedet. De viser temperatur, kompass og chronometer. Du trenger de ikke til noe som helst – de bare ser så forbasket bra ut (se hvordan det fungerer i videoen under).

Hvis du vil ha det enda mer minimalistisk, holder du screen-knappen inne i noen sekunder – så snur den rundt igjen, og den tredje visningen er rett og slett bare lister. Ingen lys, skjerm eller noe annet «dill».

Jeg ser kjapt etter en knapp for å kunne tåkelegge bilen bak, skyte passasjersetet ut gjennom taket – eller få fram maskingevær. Men det er visst ikke flere James Bond-triks på lager. Det trengs ikke heller. Hvor ofte har du egentlig en ondsinnet skurk som ønsker totalt verdensherredømme i nærheten?

(Saken fortsetter under)

Også Bentley har tatt steget inn i den moderne verden. Det betyr digitale instrumenter. Men heldigvis er speedometer og turteller designet slik at de er lettleste og med tradisjonell "klokkevisning".
Også Bentley har tatt steget inn i den moderne verden. Det betyr digitale instrumenter. Men heldigvis er speedometer og turteller designet slik at de er lettleste og med tradisjonell "klokkevisning".

Det blir ikke bedre

Det er først nå jeg begynner å tenke over hvor fantastiske setene er, også. Jeg har satt i timevis uten å ofre de en tanke, men nå er det akkurat som om kroppen min blir minnet mer på hvilken overlegen komfort de byr på.

Ikke fordi jeg trenger, men fordi jeg kan, setter jeg like godt i gang en god runde med massasje, også. På B&O-anlegget har spillelisten på Spotify overdøver lett dekkstøyen. Nå er det bare min reisekompis, Bruce Springsteen, som har ordet. En nedtonet utgave av «No surrender», sunget live i New Jersey i 1984.

Om det er bilen eller musikken som har mesteparten av skylden for at jeg får dagens gåsehud-hattrick vites ikke. Samme kan det være, livet blir ikke bedre enn dette!

Les også: – Dette er det sykeste jeg har opplevd

Fristende å bare kjøre videre

Ved ankomst Ängelsholm er det mørkt. Jeg har tatt noen omveier på slutten, bare fordi jeg ikke vil at turen skal ta slutt.

Også bensinlokket har detaljene i orden.
Også bensinlokket har detaljene i orden.

Jeg må minne meg på bakgrunnen for at jeg i det hele tatt er på denne roadtripen, for å ikke bare dundre videre mot det forgjettede land, der man finner noe som heter Autobahn. Da kunne jeg kanskje fått snuse på toppfarten, også. 318 km/t!

Det får bli en annen gang. Sent på kvelden ruller jeg opp foran inngangspartiet til Koenigsegg. Selve besøket her er forøvrig en annen historie!

Når jeg åpner bagasjerommet, slår det meg at dette er romslig. Her kan du få med deg ganske mye. Men at baksetene er mer til pynt, enn praktisk nytte, har jeg også rukket å slå fast.

De som kjøper denne bilen tipper jeg ikke kunne bry seg mindre. Dette er en ego-bil. Den kjøres enten alene – eller med noen du virkelig har lyst å ha med deg på tur. Ingen andre.

Når jeg legger meg, flyr tankene igjen. Særlig én ting gleder meg: På vei hjem har jeg fått beskjed om at jeg kan kjøre den ordentlig.

Les også: Joda, heftig sportsbil kan funke året rundt

Herlig lyd

Visste du at V8-eren i Continental GT er den som tåler høyest turtall av noen Bentley-motorer – gjennom historien – og skifter ikke før på 6.800 o/min.

Når du har satt bilen i det mest dynamisk oppsettet, og ikke minst, lagt den 8-trinns automatgirkassen i Sport-modus, skjer ting brennfort. Da kan du virkelig behandle GT-en din som en sportsbil.

Ja, du har skjønt det, hjemreisen er i gang. Allerede i løpet av den første timen har jeg rukket å fått blåse ut litt mye oppsamlet frustrasjon over å ikke kunne bruke høyrepedalen skikkelig på veien nedover.

(Saken fortsetter under)

Det går litt "suppe". Eller, ganske mye. Men kjøper du bil til 3,5 millioner bryr du deg nul og niks om den slags trivialiteter.
Det går litt "suppe". Eller, ganske mye. Men kjøper du bil til 3,5 millioner bryr du deg nul og niks om den slags trivialiteter.

Jubel!

i Sportmodus sendes opptil 80 prosent av kreftene til bakhjulene – og det rekker jeg å juble høyt for en rekke ganger! Da kjennes bilen levende og med på leken. Ikke som en Porsche 911 eller BMW M6 – til det er den for stor og tung. Men morsom, likevel. Mye takket være et system som svært effektivt motvirker krenging. Det trengs i en bil på 2,2 tonn!

Det blir en rekke avbrudd fra den ganske monotome E6-en på vei hjem. Mest moro er det når jeg tar av mot Tanumshede. Et pittoresk område langs kysten i Bohuslän. Her er det små veier som snor seg inn og ut av kystlandskapet. Perfekt for testing av svingegenskaper.

Les også: 40-årskrisen? Ja takk, kom med den!

Jeg tok feil

Det er selvsagt ingen tvil om at W12-utgaven er sterkere. Den har 625 hk. Men klarer likevel 0-100 km/t bare 0,3 sekunder raskere enn bilen jeg kjører.

Full tank med blyfri 98! Det blir knappe 1.400 kroner, takk!
Full tank med blyfri 98! Det blir knappe 1.400 kroner, takk!

Vektfordelingen er akkurat lik som i W12-utgaven: 55 prosent foran, og 45 prosent bak. Men totalvekten er lavere i V8-eren. Alle som driver med bilsport kan fortelle deg at lavest mulig vekt er viktig. For bremsene, for hvor fort du kan ta svinger og for hvor fort bilen akselererer.

Og der og da, med Welshly Arms Legendary dundrende på stereoanlegget, innser jeg at jeg tok feil. Livet kunne faktisk bli bedre ...

Konklusjon? Det tror jeg du har gjettet allerede. En bil du ikke blir sliten av å kjøre, jevnlig gir deg gåsehud-verdig velbehag, har en turtallsvillig og herlig V8-motor – og et interiør så vakkert at det kunne vært skapt av noe guddommelig.

Du vil aldri at turen skal ta slutt i denne bilen – og du kan ikke få stort bedre kompliment som GT-bil enn det.

Vi er ferdige med innkjøringen av Bentley Continental GT V8. En heldig norsk eier kommer snart til å overta den – og trolig bli minst like glad i den som vi rakk å bli.
Vi er ferdige med innkjøringen av Bentley Continental GT V8. En heldig norsk eier kommer snart til å overta den – og trolig bli minst like glad i den som vi rakk å bli.

Saken er opprinnelig publisert på Broom.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:44 Solskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte11:16 Skytetreneren om Stina Nilsson: Ingen andre i verden gjør dette11:06 Nedbør over hele landet i påsken10:44 Trump langer ut mot Sverige – Tegnell svarer09:38 Forsker slår alarm om vektøkning blant unge jenter09:19 Johnsons tilstand stabil etter enda en natt på intensiven08:56 Haaland lovpriser Solskjær for gjennombruddet i Molde: – Jeg gir mye «kred» til ham for det08:55 Mann siktet for drap på kona i Trondheim08:10 Rakettene regner over Libyas hovedstad – stort sykehus rammet08:02 Riise og datteren til sykehus etter bilulykke07:44 Go-Ahead dropper togavganger07:30 Trump truer med å holde tilbake penger til WHO07:27 Countrylegenden John Prine er død07:05 Statsoverhoder coronasyke: – Kan bli en demokratisk utfordring06:00 Ingen valgfrihet for foreldrene når skolene åpner igjen05:59 Dette skjer i dag05:50 Dette skjedde i natt05:30 Koronakrisen: Slik rammes ulike bransjer i Norge05:30 Koronakrisen samler italienerne politisk05:17 6.010 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 14705:00 FHI advarer mot urealistisk «nullvisjon»04:07 Tallet på koronatilfeller doblet i Kina siste døgn03:36 USAs fungerende marineminister går av etter å ha latterliggjort kaptein02:38 Lærere slitne etter tre uker med hjemmeskole02:00 Wuhan-borgerne kastet seg ut av byen etter 11 uker i isolasjon01:39 Støre varsler oppgjør om beredskapen etter virusutbruddet23:14 Utvider påbud om stans i bruk av alle dataverktøy fra Statens vegvesen22:04 Sykehuset Innlandet vedtar millionbot etter at pasient døde i 201821:53 Helsedirektoratet ville oppheve hytteforbudet tidligere21:28 Mann tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha kalt samer for «pest»21:10 Nordmenn tar påskehandelen i Sverige tross påfølgende karantenekrav21:09 Dansk bordell fikk bot etter flere politibesøk20:35 Lørenskog-saken: Politiet tror blodspor kan gi svar20:30 Flere maskerte personer med jernstenger pågrepet i Oslo20:28 Kommunene er ikke rustet for oppheving av hytteforbudet, mener ordfører i Bykle20:12 Ekspertgruppe mener coronaviruset kan skade norsk økonomi i flere år framover19:57 Dødstallet i Frankrike har passert 10.00019:38 Sissel Kyrkjebø om da hun var 20 år: Forelsket og lykkelig19:25 Kontroll på brann i Ålesund sentrum19:23 Norske Syden-favoritter kan bli de første til å åpne19:16 Kinas «feirer» corona-seieren – gjenåpner dyremarkeder19:09 Oslo nærmer seg smittetoppen, mener Folkehelseinstituttet19:02 Solskjær forsvarer spillerne: – Enkle målskiver18:57 Nytt coronadødsfall i Stavanger18:44 Mann i 20-årene fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Steinkjer17:24 Flere koronadødsfall i New York City enn etter 11. september-angrepet17:14 Mann fikk justert smittebot på 40.000 kroner17:11 Trumps pressetalskvinne slutter16:56 Har vært skilt i 17 år – nå er de isolert sammen16:22 Politiet har identifisert død kvinne i Trondheim16:07 Hytteforbudet oppheves15:12 Kultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni15:10 Johannes Høsflot Klæbo vil tilbake på sprintlandslaget – må vente på svaret fra skiforbundet14:49 Vi er alle forvist – men ett sted kan vi møtes14:10 Mot delvis åpning av skoler og barnehager senere i april13:47 Fagdirektør i FHI mener coronagrepet må løsnes13:17 Person funnet død i fjæra i Trondheim13:14 Israel slår tilbake mot corona-påstander12:09 New Zealands helseminister sier han er en idiot12:01 Schmeichel bønnfaller Manchester United om å holde fast ved Solskjær11:58 Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka11:19 Erna Solberg informerer om videre coronatiltak tirsdag ettermiddag10:15 Medlem av Kennedy-familien funnet omkommet08:42 Enige om krisepakke på 50 milliarder uten utbytteforbud08:29 Riise til TV 2: – Trond Fredriksen ødela motivasjonen min som fotballspiller07:57 Overvekt av svarte blant de coronadøde i USA07:39 Flytting av Paralympics endrer ikke på Skarsteins planer: – Tokyo er fortsatt det store målet07:05 Her ble norske motstandsmenn satt i britisk bur06:58 Far dømt til å betale datter 3,4 millioner etter overgrep06:25 Her er Hareides kriseprosjekter på vei og bane06:15 50 år siden det tok offisielt slutt for Beatles – nå trøster «Let It Be» på nytt i coronatiden06:00 Dette skjer i dag05:37 Dette skjedde i natt05:30 Gigantisk massegrav funnet i Rwanda04:53 Virusutbruddet stanset bøssebærere -fasteaksjon blir digital04:45 5.863 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 10503:57 Trump og Biden begravde stridsøksa i telefonsamtale03:23 Kardinal George Pell frifunnet for seksuelle overgrep03:08 Siktede etter storsvindel utleveres ikke på grunn av virusutbruddet02:08 30.000 sykehusavtaler avlyst eller utsatt i Helse Bergen01:38 Mann drept av hai i Australia01:11 Nominasjonsvalget i Wisconsin blir likevel gjennomført00:40 Johnsons sykehusinnleggelse endrer ikke Trumps atferd00:28 Trump ber for sin venn Boris Johnson23:57 Stoltenberg ønsker Johnson god bedring23:50 Valguro i Guyana får Norge til å fryse 400 millioner til regnskogen23:36 Trump og Biden i telefonsamtale om koronautbruddet22:47 Park kan bli omgjort til gravplass i New York21:27 Elton John lanserer corona-fond for hiv-positive21:19 Boris Johnson får intensivbehandling for covid-1921:10 Hvor lenge skal vi holde på sånn? Når skal vi tilbake til normalen?20:46 Roskilde-festivalen avlyses20:26 Stor snøskredfare i Nord-Norge fra onsdag20:19 Danske barn tilbake i barnehager og på skolen etter påske20:11 Oslo kommune vil overvåke hvor folk er i påsken19:59 – Pandemien er en påminnelse om at jøder vil bli beskyldt når en får epidemier19:52 Togselskapet Go-Ahead må permittere ansatte19:30 Bond-skuespiller Honor Blackman er død19:24 Ble verdens rikeste barnestjerne – så forsvant han fra rampelyset18:22 Henter smittevernutstyr fra hemmelige nødlagre fra krigen
Siste nytt
11:44SportSolskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte11:16SportSkytetreneren om Stina Nilsson: Ingen andre i verden gjør dette11:06NorgeNedbør over hele landet i påsken10:44VerdenTrump langer ut mot Sverige – Tegnell svarer09:38Helse og livsstilForsker slår alarm om vektøkning blant unge jenter09:19VerdenJohnsons tilstand stabil etter enda en natt på intensiven08:56SportHaaland lovpriser Solskjær for gjennombruddet i Molde: – Jeg gir mye «kred» til ham for det08:55NorgeMann siktet for drap på kona i Trondheim08:10VerdenRakettene regner over Libyas hovedstad – stort sykehus rammet08:02SportRiise og datteren til sykehus etter bilulykke07:44NorgeGo-Ahead dropper togavganger07:30VerdenTrump truer med å holde tilbake penger til WHO07:27KulturCountrylegenden John Prine er død07:05VerdenStatsoverhoder coronasyke: – Kan bli en demokratisk utfordring06:00NorgeIngen valgfrihet for foreldrene når skolene åpner igjen05:59NorgeDette skjer i dag05:50NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKoronakrisen: Slik rammes ulike bransjer i Norge05:30VerdenKoronakrisen samler italienerne politisk05:17Norge6.010 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 14705:00NorgeFHI advarer mot urealistisk «nullvisjon»04:07VerdenTallet på koronatilfeller doblet i Kina siste døgn03:36VerdenUSAs fungerende marineminister går av etter å ha latterliggjort kaptein02:38NorgeLærere slitne etter tre uker med hjemmeskole02:00VerdenWuhan-borgerne kastet seg ut av byen etter 11 uker i isolasjon01:39NorgeStøre varsler oppgjør om beredskapen etter virusutbruddet23:14NorgeUtvider påbud om stans i bruk av alle dataverktøy fra Statens vegvesen22:04NorgeSykehuset Innlandet vedtar millionbot etter at pasient døde i 201821:53NorgeHelsedirektoratet ville oppheve hytteforbudet tidligere21:28NorgeMann tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha kalt samer for «pest»21:10NorgeNordmenn tar påskehandelen i Sverige tross påfølgende karantenekrav21:09VerdenDansk bordell fikk bot etter flere politibesøk20:35NorgeLørenskog-saken: Politiet tror blodspor kan gi svar20:30NorgeFlere maskerte personer med jernstenger pågrepet i Oslo20:28NorgeKommunene er ikke rustet for oppheving av hytteforbudet, mener ordfører i Bykle20:12PengerEkspertgruppe mener coronaviruset kan skade norsk økonomi i flere år framover19:57VerdenDødstallet i Frankrike har passert 10.00019:38KulturSissel Kyrkjebø om da hun var 20 år: Forelsket og lykkelig19:25NorgeKontroll på brann i Ålesund sentrum19:23ReiseNorske Syden-favoritter kan bli de første til å åpne19:16VerdenKinas «feirer» corona-seieren – gjenåpner dyremarkeder19:09NorgeOslo nærmer seg smittetoppen, mener Folkehelseinstituttet19:02SportSolskjær forsvarer spillerne: – Enkle målskiver18:57NorgeNytt coronadødsfall i Stavanger18:44NorgeMann i 20-årene fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Steinkjer17:24VerdenFlere koronadødsfall i New York City enn etter 11. september-angrepet17:14NorgeMann fikk justert smittebot på 40.000 kroner17:11VerdenTrumps pressetalskvinne slutter16:56KulturHar vært skilt i 17 år – nå er de isolert sammen16:22NorgePolitiet har identifisert død kvinne i Trondheim16:07NorgeHytteforbudet oppheves15:12NorgeKultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni15:10SportJohannes Høsflot Klæbo vil tilbake på sprintlandslaget – må vente på svaret fra skiforbundet14:49Helse og livsstilVi er alle forvist – men ett sted kan vi møtes14:10NorgeMot delvis åpning av skoler og barnehager senere i april13:47NorgeFagdirektør i FHI mener coronagrepet må løsnes13:17NorgePerson funnet død i fjæra i Trondheim13:14VerdenIsrael slår tilbake mot corona-påstander12:09VerdenNew Zealands helseminister sier han er en idiot12:01SportSchmeichel bønnfaller Manchester United om å holde fast ved Solskjær11:58NorgeOslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka11:19NorgeErna Solberg informerer om videre coronatiltak tirsdag ettermiddag10:15VerdenMedlem av Kennedy-familien funnet omkommet08:42PengerEnige om krisepakke på 50 milliarder uten utbytteforbud08:29SportRiise til TV 2: – Trond Fredriksen ødela motivasjonen min som fotballspiller07:57VerdenOvervekt av svarte blant de coronadøde i USA07:39SportFlytting av Paralympics endrer ikke på Skarsteins planer: – Tokyo er fortsatt det store målet07:05VerdenHer ble norske motstandsmenn satt i britisk bur06:58NorgeFar dømt til å betale datter 3,4 millioner etter overgrep06:25NorgeHer er Hareides kriseprosjekter på vei og bane06:15Kultur50 år siden det tok offisielt slutt for Beatles – nå trøster «Let It Be» på nytt i coronatiden06:00NorgeDette skjer i dag05:37NorgeDette skjedde i natt05:30VerdenGigantisk massegrav funnet i Rwanda04:53NorgeVirusutbruddet stanset bøssebærere -fasteaksjon blir digital04:45Norge5.863 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 10503:57VerdenTrump og Biden begravde stridsøksa i telefonsamtale03:23VerdenKardinal George Pell frifunnet for seksuelle overgrep03:08NorgeSiktede etter storsvindel utleveres ikke på grunn av virusutbruddet02:08Norge30.000 sykehusavtaler avlyst eller utsatt i Helse Bergen01:38VerdenMann drept av hai i Australia01:11VerdenNominasjonsvalget i Wisconsin blir likevel gjennomført00:40VerdenJohnsons sykehusinnleggelse endrer ikke Trumps atferd00:28VerdenTrump ber for sin venn Boris Johnson23:57VerdenStoltenberg ønsker Johnson god bedring23:50NorgeValguro i Guyana får Norge til å fryse 400 millioner til regnskogen23:36VerdenTrump og Biden i telefonsamtale om koronautbruddet22:47VerdenPark kan bli omgjort til gravplass i New York21:27KulturElton John lanserer corona-fond for hiv-positive21:19VerdenBoris Johnson får intensivbehandling for covid-1921:10NorgeHvor lenge skal vi holde på sånn? Når skal vi tilbake til normalen?20:46KulturRoskilde-festivalen avlyses20:26NorgeStor snøskredfare i Nord-Norge fra onsdag20:19VerdenDanske barn tilbake i barnehager og på skolen etter påske20:11NorgeOslo kommune vil overvåke hvor folk er i påsken19:59Verden– Pandemien er en påminnelse om at jøder vil bli beskyldt når en får epidemier19:52NorgeTogselskapet Go-Ahead må permittere ansatte19:30VerdenBond-skuespiller Honor Blackman er død19:24KulturBle verdens rikeste barnestjerne – så forsvant han fra rampelyset18:22VerdenHenter smittevernutstyr fra hemmelige nødlagre fra krigen
Populært