Stakk av med Ferrari under prøvekjøring

En tysk biltyv stakk mandag av med denne bilen, en Ferrari 288 GTO fra 1985, som har en prislapp på over 17 millioner kroner. Bilen ble gjenfunnet etter et døgn, men ikke tyven.
En tysk biltyv stakk mandag av med denne bilen, en Ferrari 288 GTO fra 1985, som har en prislapp på over 17 millioner kroner. Bilen ble gjenfunnet etter et døgn, men ikke tyven. Foto: AP/NTB Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tysk politi har funnet igjen Ferrarien som en angivelig bilsamler stakk av med under prøvekjøring mandag. Prislappen på bilen er over 17 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som troppet opp i Düsseldorf for å ta den knallrøde 1985-modellen i nærmere øyesyn mandag, hevdet å være en styrtrik og svært bilinteressert samler.

Ifølge politiet framsto han som brautende og var iført briller og blå blazerjakke.

Da selgeren steg ut av bilen et øyeblikk, tråkket mannen plutselig på gasspedalen og lot de 400 italienske hestekreftene sparke ifra.

Tyveriet ble anmeldt, og politiet sendte straks ut etterlysning både på mann og bil. Den knallrøde sportsbilen ble funnet skjult i en garasje i Grevenbroich nær Düsseldorf tirsdag, mens biltyven fortsatt er på frifot.