Meny

Vent til du får høre prisen på denne luksusen

Se video: Luksuscaravanen har mye å by på.
– Bobilen er som et romskip!

Salget av bobiler har økt jevnt og trutt her til lands de siste årene. Samtidig har kjøpegruppen blitt adskillig bredere.

Tidligere var det godt voksne og pensjonister som dominerte i dette markedet. Nå har også mange yngre fått øynene opp for bobil og den unike feriemåten de kan gi.

Nå er det klart for Caravanmesse i Norge igjen. Den åpner dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm denne uken – og blant mange godbiter finner vi denne: Bobilen Concorde Centurion til nesten åtte millioner kroner.

Se flere bilder av bilen i bildegalleriet under:

Glem alt du eventuelt har hørt om primitiv campingferie. Her reiser og bor du med høy luksusfaktor.

Stor variasjon

Aldri før har det vært samlet så mange ulike merker innenfor bobil- og campingvogn-segmentet i Norge. Hele 42 ulike merker er representert med en eller flere modeller på caravanmessen.

Og variasjonen har trolig heller ikke vært større enn i år, med luksusbiler og rimelige campingvogner. Øverst på prisskalaen er altså Concorde Centurion 1165 GSI med en prislapp på 7.760.000 kroner.

Les også: Aldri har så mange nordmenn unnet seg bobil-luksus

(Saken fortsetter under)

Soverommet understreker at dette er bobil på første klasse.

Egen garasje

– Den er som et romskip, sier messegeneral Konrad Sel, i en pressemelding.

Han stakk nesen inn i luksusbobilen under riggingen på messen og har aldri sett maken til bil.

Modellen har integrert oppvaskmaskin, ikke mindre enn to flatskjermer med satellitt-TV, motor med hårete 2.300 newtonmeter, 500 liters drivstofftank, kraftige lithium-batterer som sikrer 230 volt strøm under hele ferien.

Og det stopper ikke der, her er det også egen garasje med plass til en småbil, for de korte utfluktene!

(Saken fortsetter under)

Les også: Dette drømmer mange om å ha i garasjen

Kjekt å ha: Her er det bare å rulle inn en liten bil, som kan brukes til småturer når man er ute på ferie.

Fra 50.000 kroner

Men camping handler om mye mer enn luksus og bobiler til mange millioner kroner. På Caravanmessen er det også betydelig rimeligere bobiler, budsjettvennlige campingvogner og flere smarte løsninger for den som setter det litt enklere campinglivet i fokus.

Ett eksempel: Camp-Let som er lette tilhengere med innebygd telt og tilbyr god plass og fin komfort når det er slått opp. Disse koster fra cirka 50.000 kroner og oppover. Her kan du putte på det meste av utstyr og enkelt doble prisen.

Les også: Dette er bobilen for de virkelig tøffe turene

Motor
Populært