Ny app gir oversikt over gratis bobilovernatting

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bobilist Per Einar Gunnarsen har samlet gårdsutsalg, fabrikkutsalg, bryggerier og lignende i en ny app som gir oversikt over gratis overnatting for bobiler i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skulle du være på bobilferie i Frankrike, kan det lønne seg å laste ned appen France Passion, mens du i Tyskland og Spania kan legge inn henholdsvis Winzer Atlas og Espana Discovery i samlingen av applikasjoner på mobilen.

Nå melder Bobilverden.no at det er kommet en norsk utgave – Norwegian Far Stays.

– Ideen kom etter at vi i flere år har benyttet oss av og kjørt etter France Passion. Det har gitt oss muligheten til å stå gratis på vingårder over hele Frankrike. Hvorfor ikke gjøre det samme i Norge, sier Gunnarsen til Bobilverden.no.

Åpningssiden på Norwegian Farm Stays. Foto: Skjermdump
Åpningssiden på Norwegian Farm Stays. Foto: Skjermdump

– Jeg har tenkt på det i noen år. Det ble kanskje feil at det ble realisert i år når bønder er mer opptatt av å tenke på tørken. De har kanskje ikke hatt tid til å sette seg inn i hva dette er, fortsetter han ettertenksomt.

Les også: Flere kjøper seg bobil

Foreløpig finnes Norwegian Farm Stays kun i en utgave for Androide-telefoner. Det koster å skulle drifte en app for Iphone, så Gunnarsen har bestemt seg for å avvente salget før han går videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Om det kommer inn nok penger på salget av app-en, skal de gå tilbake til utviklingsarbeid, sier han til Bobilverden.no.

Til nå inneholder appen seksten gårdsutsalg, fire fabrikkutsalg og én oppføring i kategorien bryggerier.

– Jeg håper å fylle på med mange flere i løpet av høsten. Mange vil i utgangspunktet ikke ha trafikk inn på gården, men jeg tror nok at jungeltelegrafen vil trekke med flere. Det er i hvert fall signalet jeg får fra de som er ivrige på dette.

Les også:

Denne campingbilen er helt unik

Aldri har så mange nordmenn unnet seg bobil-luksus

Her får du pickup, bobil og hytte – i ett

Stadig flere låner for å kjøpe dyrere bobil