Skulle bare parkere gjestens luksusbil – det endte slik!

Se video: En valet-parkering gikk forferdelig galt utenfor et hotell i Sydney. Porschen som skulle parkeres endte opp under en annen parkert bil.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette var ingen god dag på jobben...

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Valet parking heter det på engelsk – tjenesten finere hoteller og restauranter tilbyr kundene sine. Her er det bare å svinge opp foran hovedinngangen, hoppe ut av bilen og gi nøklene til en ventende ansatt.

Så blir bilen parkert – og hentet fram igjen når gjesten skal dra.

Det vil si: Det er slik det som regel fungerer. Som regel – men ikke alltid.

Tråkket hardt på gassen

Forleden gikk det nemlig skikkelig galt da en ansatt ved Hyatt Regency Hotel i Sydney skulle parkere en råsprek Porsche 911 cabriolet.

Det er nyhetsbyrået AP som først fortalte historien, om det som må ha vært en særdeles dårlig dag på jobben for den hotellansatte.

Her må nemlig noe ha gått skikkelig galt. Akkurat hva, vet vi ikke. Men det er nok grunn til å tro at "noen" må ha tråkket skikkelig hardt på gassen utenfor hotellet.

Her er grensene for å miste førerkortet

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se video: Parkeringen gikk ikke helt etter planen

Trodde det var film

Porschen har nemlig klart kunststykket å kjøre seg inn under en Subaru som sto parkert utenfor hotellet. Bilen fikk store skader, og redningsetatene måtte tilkalles for å få sjåføren ut.

Alt dette mens en stadig større folkemengde sto og så på...

Et av vitnene til det hele, Jonathan Bayle, forteller til AP at han trodde dette var snakk om opptak til TV eller film, men det var det altså ikke.

Dette bilmerket har de frekkeste sjåførene

Flau og sjokkert

Hotellsjef Matthew Talbot bekrefter episoden og forteller at den ansatte som kjørte Porschen tross alt kom helskinnet fra ulykken. Han skal være flau og lettere sjokkert, men ellers OK.

Men når han er tilbake på jobb, er det kanskje grunn til å tro at det venter andre oppgaver – enn å parkere eksklusive gjestebiler...

Se video: Er dette tidenes dårligste forsøk på lukeparkering?

Saken ble først publisert på Broom.no