Meny

Classic Car Show 2018: Her har verdien på bilene skutt til værs

Det var mange flotte biler å se på helgens Classic Car Show, slik som disse fra Opel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bli med Broom-Benny på vårens vakreste eventyr.

Classic Car Show har blitt et høydepunkt for alle som er interessert i klassiske biler her til lands.

I år utsatte flere tusen bil-interesserte båtpuss, hagejobbing og det å sette sommerhjul på egen bil, for å ta en tur til Hellerud og nyoppussede X Meeting Point. Her var rundt 300 klassiske utstilt. For mange er dette vårens vakreste eventyr!

En av de mange tusen var vår egen bilekspert, Benny Christensen.

– Jeg er glad i alle typer biler, og som etter hvert voksen mann, er det kanskje ikke overraskende at jeg også er opptatt av klassiske biler. Disse har jo mange av oss vokst opp med. Det er særlig fascinerende å se det som tidligere var hverdagsbiler og kanskje fikk ganske røff behandling. Nå står de skinnende blanke og fine her. De blir beundret fra alle kanter, og med god grunn. Her hører det også med til historien at verdien på mange av dem har skutt til værs de siste årene. Å ta godt vare på en klassiker kan rett og slett være god butikk, sier Benny.

Her deler han litt av sin opplevelse og de bilene han stoppet litt ekstra opp ved. Det er med andre ord et litt personlig og annerledes referat du får her:

(Saken fortsetter under)

BMW Alpina B7 var verdens raskeste sedan da den kom i 1978.

Verdens raskeste sedan:

– Alpina B7 Turbo bygger på BMW 528i E12 og var da den kom i 1978 verdens raskeste sedan. Motoren er en 3-liter fra 3,0 CSI men videre frisert med blant annet bearbeide forbrenningskamre, turbo og annen bensininnspøryting og masse annet.

Effekten er opptil 300 hestekrefter og spurten fra 0-100 km/t går unna på kjappe 6,0 sekunder. Kun 149 biler ble produsert fram til 1982.

– Jeg må si at nettopp E12 kanskje er den fineste 5-serien i mine øyne og det at gutta hos Alpina fikk leke seg litt med den, gjør ikke akkurat saken dårligere. Morsomt å se denne på norske skilter.

(Saken fortsetter under)

De Tomaso Mangusta er en veldig uvanlig bil.

Lekker og ubrukelig

– Når vi snakker superbiler så kommer De Tomaso Mangusta høyt opp på min topp-liste. Jeg synes bilen er utrolig vakker. Med italiensk design fra Giorgetto Giugiaro og amerikansk V8-power fra en 302-motor og en effekt på rundt 320 hestekrefter, skulle man tro man hadde det beste fra to verdener. Men slik er det ikke.

– For noen ganger går ting galt. Det gjorde det forsåvidt her også. Plassen og sittestillingen innvendig er ikke akkurat noe å rope hurra for, om vi sier det på den diplomatiske måten. Ei heller kjøreegenskapene – i følge de som har kjørt en slik bil Det har dessverre ikke jeg. Den skal visstnok være ekstremt ustabil i høy hastigheter.

– Men sittestilling og kjøreegenskaper til tross, så digger jeg denne bilen!

(Saken fortsetter under)

Liten og kjapp... Fiat Abarth i 600-innpaking.

Fiat Abarth

– Jeg er oppvokst i baksetet på rød en Fiat 600. Slikt setter selvfølgelig spor i en liten bilinteressert pjokk. Det er derfor bare ikke mulig å gå forbi denne røde tassen. Som for øvrig er mange ganger tøffere enn den som sto i garasjen hjemme de første årene av livet mitt. Dette er nemlig en hel-tøff Abarth-utgave.

– Jeg forundres fortsatt, 50 år etter, over hvor liten bilen egentlig er. Fra barndommen husker jeg den nemlig som ganske stor og min far overbeviste meg om at dette var verdens beste bil.

Les også: Topp 5: Lekkert fra Italia

(Saken fortsetter under)

Biler med startnummer på døra blir sjelden feil.

Motorsport

– Motorsport har jeg alltid hatt stor interesse for, og kanskje særlig for rally. Derfor brukes det en del tid på de standene som har ulike biler med startnummer på døra. Porsche 911, Ford Escort, her en MK 2 og en Audi S1 i som såvidt synes i bakgrunnen, blir aldri feil.

(Saken fortsetter under)

Ford RS200 hadde rallydebut i 1986, men etter en ulykke ble hele Gruppe B avviklet samme år.

Ford RS200.

– En ting jeg alltid har sørget litt over, er at Ford RS200 aldri fikk prøve seg skikkelig i Gruppe B rally. Jeg har stor tro på at denne kunne gitt biler som Peugeot 205 Turbo 16, Lancia og Audi S1 mye og morsom konkurranse. Men det ble mange høydepunkter i rallycross da, det er en slags trøst i det.

(Saken fortsetter under)

Nostalgisk gjensyn med denne for Broom-Benny.

Ford Taunus 2,0 S

– Denne oransje Ford Taunusen 2,0 S-en er en annen nostalgi-greie for meg. Jeg har nemlig hatt maken, selv om jeg mener at det var en litt annen oransje-farge på den 2,3 S V6-en jeg hadde i min pure ungdom. Det er sikkert er mer enn 30 år siden jeg hadde den, og det var faktisk en ganske grom bil den gangen.

Les også: BMW spøkte med det – Lada bare gjorde det

(Saken fortsetter under)

Man treffer mye kjentfolk. Bård Risan var en av mange og snakketøyet går på høygir hele dagen.

Venner og bekjente

– På en slik utstilling treffer man mye kjentfolk. Alt fra tidligere kolleger i bilbilbransjen, til venner, bekjente og jobb-forbindelser. Det er så klart en del Broom-lesere som tar kontakt også. Det er veldig hyggelig!

– En av av mange trivelige prater ble slått av med Bård Risan og sønnen hans, Øyvind, fra Rud Vintage Garage. Her er Bård og jeg midt i en hyggelig passiar om Volvo PV-en som vant safarirally i 1965. En bil og en historie vi begge er enige om er morsom. Gutta på RVG er også i ferd med å bygge en replika av safaribilen.

Les også: Her er bilen som vant verdens tøffeste rally

(Saken fortsetter under)

En tidlig utgave av Ford Mustang cabriolet er definitivt en klassiker!

Ford Mustang

– En bilutstilling uten Ford Mustang, kan knapt sies å være en bilutstilling. Her var det flere eksemplarer som kunne beundres. Og det ble de da også, med både lange og mange blikk.

– Det som fascinerer meg aller mest med Mustang er timingen og måten de klarte å lansere bilen på – eller var det bare en rekke sammenfallende tilfeldigheter? Uansett: Denne bilen står bak verdens mest vellykkede lansering gjennom tidene og vi snakker helt tilbake til 1964.

(Saken fortsetter under)

Åse Kleveland holdt en minikonsert til ære for Saab Sonetten hun har eid i 50 år.

Åse + Sonett = Sant

– Åse Kleveland er vel egentlig kjent for to ting: Først og fremst den store kultur-personligheten hun er. For det andre: For bilen hun kjører. En 1968-modell Saab Sonett II med V4-motor.

– På årets Classic Car Show smeltet Åse Kleveland disse to sammen til ett. Hun holdt nemlig en minikonsert til ære for bilen hun har eid i 50 år og med spesialtipassede låter både til Sonetten og til bil- og kjøreglede generelt. Og – ja, både Åse og bilen hennes imponerer fortsatt. Innslaget ble tatt svært godt i mot av bil-publikumet.

(Saken fortsetter under)

Det var lite å si på mangfoldet på årets CCS. Norske Troll var en av flere uvanlige biler.

Troll

– Norsk bilproduksjon er liksom ikke så veldig mye å skryte av. Men vi har da i alle fall gjort noen få, spede forsøk. Blant annet med Troll. Definitivt ikke veldig vellykket, men morsomt sett med ettertidens øyne. Vakker er den heller ikke, men veldig gøy at den lille, unnselige bilen får være med på dette. Det var langt flere enn meg som stoppet opp og trakk litt på smilebåndet av den hvite Troll-bilen.

(Saken fortsetter under)

Porsche-godbiter på rekke og rad.

Porsche

– Som både forhenværende Porsche-mekaniker (for veldig lenge siden) og forhenværende Porsche eier (ikke så innmari lenge siden) kjennes abstinensen som et knyttneveslag i magen innimellom. For eksempel når jeg går forbi disse bilene.

– De aller fleste har en historie om en bil de ikke burde ha solgt. Jeg har tre slike historier – alle om Porsche 911. Men i steden for å ergre seg, så får man heller gjøre et forsøk på å være glad for de opplevelsene man fikk.

(Saken fortsetter under)

VW 612 RS – det finnes bare en slik bil og den har Hans Olav bygget.

– Bilen på dette bildet er ikke en Porsche, men det er neimen meg ikke så mye om å gjøre. Hans Olav Strand har nemlig bygget om sin VW 412 slik at den nå er mer Porsche enn VW. Motor, hjuloppheng støtfangere dashbord +++ er nå fra Porsche. Jobben er fantastisk utført og vitner om at vi definitivt har å gjøre med en nøye og tålmodig kar her. Målet har vært å bygge den om på en så diskret måte at ombyggingen knapt synes. Det har han klart. På den annen side – det var umulig å ikke legge merke til den.

(Saken fortsetter under)

Fiat-favoritt, nemlig Dino med Ferrari motor.

Fiat Dino

– Som nevnt er jeg oppvokst med Fiat og er nok slik sett noe preget av det. Fiat Dino synes jeg kanskje er den aller flotteste av dem alle.

Den smale grillen med de runde hovedlampene, elegant taklinje, små, kule luftinntak på C-stolpen og aluminumsfelgene med hjukapsler og ikke minst V6-motoren med doble kamakseler og Weber-forgassere fra Ferrari under den lange pansret – alt i sum bidrar til å gjøre Fiat Dino til en vinner i mine øyne.

(Saken fortsetter under)

Norske veteran- og klassikerbiler holder høy standard og det ligger mange timer med omsorg og kjærlighet bak hver eneste bil.

Imponert!

Dette var bare en liten titt på noen av de rundt 300 utstilte bilene. Og dette utvalget er ikke nok til å rettferdiggjøre hele utstillingen, men jeg håper uansett at det gir en liten smakebit av noe av det jeg opplevde.

Jeg må også si at jeg er imponert over nivået norske biler holder. Her ligger det mye kunnskap, lidenskap, arbeidstimer og spennende historie bak hver enkelt bil. Alle hadde fortjent en egen omtale, men det hadde blitt en svært tykk bok og ikke en oppsummering på en nettside.

Jeg har lyst til, på vegne av alle oss som var på Classic Car Show i helgen, å rette en stor, stor takk til samtlige utstillere. En takk for at vi fikk se på nettopp din bil!

Også Hans Hallbauer og Bjarne Reistad, som er herrene som trekker i de fleste trådene her og som gjør en kjempejobb, dette fortjener en stor og hjertelig takk!

De rapporterer om rekordstort besøk i år, om fornøyde utstillere og enda mer fornøyd publikum og er allerede i gang med å planlegge 2019-utgaven!

Så da sier vi vel egentlig bare: På gjensyn neste år!

Les også: Dette er verdens mest berømte Volvo

Saken er opprinnelig publisert på Broom.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:39 Talsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24 Barnehagelærer valgte å svindle Nav14:23 Notre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45 Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28 Politiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24 FBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47 Påskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40 Forskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08 Brækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50 Vålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52 Snøskred i Tromsø09:52 Russ falt ut av russebil i fart08:56 Politiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11 Krisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01 Indonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53 Førerhunder angripes av løse hunder07:36 Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12 Oslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47 Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00 Frp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55 Mangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Kronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56 Veksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45 Lokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29 Terrortrusselnivået senket i New Zealand04:05 «Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37 Nicaragua løslater 636 innsatte03:01 65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49 Minst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35 To tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30 Trump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58 Venstrevind over Oslo01:49 Minst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43 Einar Aas selger strandeiendommer med tap00:17 Hotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45 Ajax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30 Messi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12 Erdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54 Messi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48 Seks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42 Macron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27 Erik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09 30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37 Voldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05 KrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere18:46 Astronaut-tvillinger gir NASA gyllen mulighet til å finne ut hvordan romferder påvirker oss18:43 Champions League-mareritt for Vipers, møter Nora Mørk og Györ i semifinalen18:28 Rolig for Røde Kors i påskefjellet17:34 Økt snøskredfare i Nord-Norge16:03 Seilflypilot skadd da glasskuppel på flyet løsnet15:02 Northug bekrefter flytteplaner14:55 Tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger er død, 55 år gammel14:10 Mann siktet etter funn av eksplosiver i hus på Sola13:33 Frankrike får massiv støtte fra hele verden etter Notre-Dame-brannen13:29 Tyskland advarer britene: – Ingen flere brexit-utsettelser13:26 Finlands statsminister går av som partileder etter valgnederlag13:21 Rasfare gir stengt vei i Eidsvoll13:04 Elendig måling for Frp – svakeste på fire år12:45 Se bildene av Notre-Dame før, under og etter brannen12:42 WHO: Minst 174 drept i kamper om Tripoli12:24 UD: – Vi vil ha Frode Berg hjem til Norge12:06 Støttegruppa ber regjeringen få Frode Berg hjem11:53 Smågodtsmugler tatt på Svinesund11:44 Pågrepet etter voldsvideo10:51 Frode Berg dømmes til 14 års fengsel for spionasje i Russland10:41 Flere kjendiser vil bli politikere10:30 Går all-in på at Rosenborg-treneren ryker10:08 Flytter fra anonyme barnegraver09:58 Klæbo har kjøpt hytte i eget treningseldorado09:02 Frode Berg er på vei til byretten i Moskva09:00 Fransk luksusgigant gir 2 milliarder til gjenoppbyggingen av Notre-Dame08:54 Notre-Dame blir aldri det samme08:47 Nye mobilregler etter Sandbergs Iran-reise08:45 PST langt under kravet for nynorsk08:36 Atalantas sjansesløseri var tidenes verste08:32 Frp i Oslo vil opprette integreringsetat08:31 Freiberg: – Ikke marked for havvind i Norge08:01 Neville tror motgang kan være en fordel for Solskjær07:55 Dødstrusler mot personer siktet for å spre moskédrapvideo07:18 Kamp mot alkohol ikke nevnt i KrFs nye program07:01 Lundbys eventyrsesong gir sponsoreffekt06:32 Nær 250 personer ble nektet pass i fjor06:30 Ferje har grunnstøtt i Rogaland06:29 Zuccarello-mål da Dallas tapte06:29 Tyskland gjenopptar bitter debatt om dødshjelp06:16 Titalls russe-oppdrag for politiet06:10 Skuespiller Loughlin erkjenner ikke skyld i collegeskandalen06:00 Mange velgere kan stemme på bompengelister til høsten05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:29 Pulitzer til NY Times og Wall Street Journal for Trump-saker05:13 Svartebørsen har tatt av etter seks måneder med cannabis i Canada05:06 Sønn dømt for å ha kjørt på far med lastebil05:00 Kvoteapp setter rekord05:00 Konkurrerer om oppussing av Nationaltheatret04:30 Cyberangrep mot Ecuador etter Assange-pågripelse04:03 Luksusmilliardær gir 100 millioner euro til Notre-Dame03:52 Uvurderlige kunstverk reddet fra Notre-Dame
Siste nytt
14:39PolitikkTalsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24NorgeBarnehagelærer valgte å svindle Nav14:23VerdenNotre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45NorgeRegjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28MotorPolitiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24VerdenFBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47NorgePåskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40VerdenForskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08SportBrækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50NorgeVålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52NorgeSnøskred i Tromsø09:52NorgeRuss falt ut av russebil i fart08:56NorgePolitiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11VerdenKrisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01VerdenIndonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53NorgeFørerhunder angripes av løse hunder07:36SportEksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12NorgeOslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47SportSolskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00NorgeFrp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55VerdenMangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56VerdenVeksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45NorgeLokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29VerdenTerrortrusselnivået senket i New Zealand04:05Verden«Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37VerdenNicaragua løslater 636 innsatte03:01Verden65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49VerdenMinst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35NorgeTo tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30VerdenTrump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58NorgeVenstrevind over Oslo01:49VerdenMinst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43PengerEinar Aas selger strandeiendommer med tap00:17NorgeHotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45SportAjax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30SportMessi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12VerdenErdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54SportMessi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48VerdenSeks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42VerdenMacron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27NorgeErik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09Verden30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37NorgeVoldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05NorgeKrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere18:46VerdenAstronaut-tvillinger gir NASA gyllen mulighet til å finne ut hvordan romferder påvirker oss18:43SportChampions League-mareritt for Vipers, møter Nora Mørk og Györ i semifinalen18:28NorgeRolig for Røde Kors i påskefjellet17:34NyheterØkt snøskredfare i Nord-Norge16:03NorgeSeilflypilot skadd da glasskuppel på flyet løsnet15:02SportNorthug bekrefter flytteplaner14:55NorgeTidligere miljøvernminister Guro Fjellanger er død, 55 år gammel14:10NorgeMann siktet etter funn av eksplosiver i hus på Sola13:33VerdenFrankrike får massiv støtte fra hele verden etter Notre-Dame-brannen13:29PolitikkTyskland advarer britene: – Ingen flere brexit-utsettelser13:26PolitikkFinlands statsminister går av som partileder etter valgnederlag13:21NorgeRasfare gir stengt vei i Eidsvoll13:04PolitikkElendig måling for Frp – svakeste på fire år12:45VerdenSe bildene av Notre-Dame før, under og etter brannen12:42VerdenWHO: Minst 174 drept i kamper om Tripoli12:24NorgeUD: – Vi vil ha Frode Berg hjem til Norge12:06NorgeStøttegruppa ber regjeringen få Frode Berg hjem11:53NorgeSmågodtsmugler tatt på Svinesund11:44NorgePågrepet etter voldsvideo10:51NorgeFrode Berg dømmes til 14 års fengsel for spionasje i Russland10:41PolitikkFlere kjendiser vil bli politikere10:30SportGår all-in på at Rosenborg-treneren ryker10:08LivetFlytter fra anonyme barnegraver09:58PengerKlæbo har kjøpt hytte i eget treningseldorado09:02VerdenFrode Berg er på vei til byretten i Moskva09:00PengerFransk luksusgigant gir 2 milliarder til gjenoppbyggingen av Notre-Dame08:54VerdenNotre-Dame blir aldri det samme08:47NorgeNye mobilregler etter Sandbergs Iran-reise08:45NorgePST langt under kravet for nynorsk08:36SportAtalantas sjansesløseri var tidenes verste08:32NorgeFrp i Oslo vil opprette integreringsetat08:31NorgeFreiberg: – Ikke marked for havvind i Norge08:01SportNeville tror motgang kan være en fordel for Solskjær07:55VerdenDødstrusler mot personer siktet for å spre moskédrapvideo07:18NorgeKamp mot alkohol ikke nevnt i KrFs nye program07:01SportLundbys eventyrsesong gir sponsoreffekt06:32NorgeNær 250 personer ble nektet pass i fjor06:30NorgeFerje har grunnstøtt i Rogaland06:29SportZuccarello-mål da Dallas tapte06:29VerdenTyskland gjenopptar bitter debatt om dødshjelp06:16NorgeTitalls russe-oppdrag for politiet06:10VerdenSkuespiller Loughlin erkjenner ikke skyld i collegeskandalen06:00NorgeMange velgere kan stemme på bompengelister til høsten05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:29VerdenPulitzer til NY Times og Wall Street Journal for Trump-saker05:13VerdenSvartebørsen har tatt av etter seks måneder med cannabis i Canada05:06NorgeSønn dømt for å ha kjørt på far med lastebil05:00NorgeKvoteapp setter rekord05:00NorgeKonkurrerer om oppussing av Nationaltheatret04:30VerdenCyberangrep mot Ecuador etter Assange-pågripelse04:03VerdenLuksusmilliardær gir 100 millioner euro til Notre-Dame03:52VerdenUvurderlige kunstverk reddet fra Notre-Dame
Populært