Elon Musk: Tesla-leveransene til Norge bremses

Elon Musk har bestemt at Tesla-leveransene til Norge skal bremses opp, etter at Statens vegvesen har gitt flere bilfraktere kjøreforbud. Foto: Henrik Skolt / NTB scanpix
Elon Musk har bestemt at Tesla-leveransene til Norge skal bremses opp, etter at Statens vegvesen har gitt flere bilfraktere kjøreforbud. Foto: Henrik Skolt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tesla-sjef Elon Musk melder at leveransene til Norge skal bremses. Flere bilfraktere med Teslaer har fått kjøreforbud i Norge på grunn av alvorlige mangler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg har nettopp bedt teamet vårt om å sakke ned på leveransene, skriver Elon Musk i en Twitter-melding.

Meldingen er et svar til nettstedet Electrek som skriver at flere Tesla-forsendelser stoppes i Norge på grunn av farlige fraktemetoder.

Flere bilfraktere som transporterer elbilene inn i landet, har blitt stanset og fått kjøreforbud av Statens vegvesen, ifølge NRK. I tillegg var én transport involvert i en ulykke på E6 nord for Moss.

– Det er klart at vi overgår lokal logistikk med vår produksjon og levering i store forsendelser. Kundetilfredshet og sikkerhet betyr mer enn noen ekstra biler dette kvartalet, skriver Musk videre.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden