Nå kan du (forsøke å) reservere Polestar 1

Polestar 1 er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. Den får 600 hk, 1000 Nm dreiemoment og 150 km i ren elektrisk rekkevidde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Polestar 1, den første bilen fra det nye elektriske høyprestasjonsmerket Polestar, er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling i 18 land. Dette skjer mens Polestar 1 har sin første offentlige fremvisning på det pågående 2018 Geneva International Motor Show.

I forbindelse med at det er åpnet for forhåndsbestilling blir et nytt bilkonfigurasjonsverktøy gjort tilgjengelig. Dette gir potensielle kunder muligheten til å visualisere Polestar 1 før de legger inn bestillingen, fremgår det av en melding.

– Med over 7.000 mennesker som har uttrykt interesse i å eie Polestar 1 siden offentliggjøringen, er vi svært oppmuntret av lidenskapen som er vist for vårt produkt. Vi tar nå de neste skrittene for å levere denne fantastiske bilen til våre første kunder, sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar.

Les også: Mercedes: AMG-rekord og ut med bensinhybrider

Polestar har tidligere sagt at de vil produsere 500 biler, så det blir spennende å se om dette tallet økes nå.

Prosessen med forhåndsbestilling innebærer et fullt refunderbart depositum på € 2.500 ($ 2.500, 20.000 RMB) som fungerer som en markør i køen for en Polestar 1.
Forhåndsbestilling er nå tilgjengelig i følgende 18 land: Kina, USA, Sverige, Tyskland, Norge, Nederland, Danmark, Finland, Storbritannia, Spania, Frankrike, Portugal, Polen, Italia, Østerrike, Sveits, Belgia og Canada.

Polestar 1 er en elektrisk høyprestasjonshybrid GT-coupé med 600 hk, 1000 Nm dreiemoment og 150 km i ren elektrisk rekkevidde – som er den lengste rekkevidden på en hybrid noensinne.

Les også: Legendariske Toyota Supra er tilbake

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden