Meny

Nå kan du (forsøke å) reservere Polestar 1

Polestar 1 er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. Den får 600 hk, 1000 Nm dreiemoment og 150 km i ren elektrisk rekkevidde.

Polestar 1, den første bilen fra det nye elektriske høyprestasjonsmerket Polestar, er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling i 18 land. Dette skjer mens Polestar 1 har sin første offentlige fremvisning på det pågående 2018 Geneva International Motor Show.

I forbindelse med at det er åpnet for forhåndsbestilling blir et nytt bilkonfigurasjonsverktøy gjort tilgjengelig. Dette gir potensielle kunder muligheten til å visualisere Polestar 1 før de legger inn bestillingen, fremgår det av en melding.

– Med over 7.000 mennesker som har uttrykt interesse i å eie Polestar 1 siden offentliggjøringen, er vi svært oppmuntret av lidenskapen som er vist for vårt produkt. Vi tar nå de neste skrittene for å levere denne fantastiske bilen til våre første kunder, sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar.

Les også: Mercedes: AMG-rekord og ut med bensinhybrider

Polestar har tidligere sagt at de vil produsere 500 biler, så det blir spennende å se om dette tallet økes nå.

Prosessen med forhåndsbestilling innebærer et fullt refunderbart depositum på € 2.500 ($ 2.500, 20.000 RMB) som fungerer som en markør i køen for en Polestar 1.
Forhåndsbestilling er nå tilgjengelig i følgende 18 land: Kina, USA, Sverige, Tyskland, Norge, Nederland, Danmark, Finland, Storbritannia, Spania, Frankrike, Portugal, Polen, Italia, Østerrike, Sveits, Belgia og Canada.

Polestar 1 er en elektrisk høyprestasjonshybrid GT-coupé med 600 hk, 1000 Nm dreiemoment og 150 km i ren elektrisk rekkevidde – som er den lengste rekkevidden på en hybrid noensinne.

Les også: Legendariske Toyota Supra er tilbake

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Motor
Populært