Meny

Alfa Romeo Stelvio lever opp til legendarisk logo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verstingutgaven av Alfa Romeo Stelvio, med tilleggsnavnet Quadrifoglio, har 510 hestekrefter og et hinsides fraspark. Vi har kjørt den på fjellveier utenfor Dubai - og sjelden hatt det mer moro bak rattet i en bil!

DUBAI (Broom/TV 2): Skal du forstå hva firkløveret som pryder Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio virkelig innebærer, må du bli med på en liten tidsreise. Helt tilbake til 1923.

Bilsporten er i sin spede barndom. Men aldri har de som sitter bak rattet hatt mer mot enn da. Sikkerhet er ikke et tema. Den som har en bra bil, og satser alt, har en god sjanse til å vinne.

Italienske Ugo Sivocci er ikke bare talentfull. Han mangler frykt – og han kjører en Alfa Romeo.

Han vet at marginene er små. Et lite feilskjær innebærer som regel enten at løpet er tapt – eller, at liv går tapt.

Da er det kanskje ikke så rart at han tyr til litt overtro. Bilen hans males med en grønn firkløver på en diamantformet hvit bakgrunn på panseret. Firkløver bringer som kjent lykke.

1923 skal han ta sin største og viktigste seier. Det skjer når han vinner legendariske Targa Florio rally.

Halvert

Dessverre er ikke firkløveren nok til å holde liv i Sivocci så mye lenger. I en tragisk ulykke under et løp på Monza dør den lovende sjåføren, samme år.

Quadrifoglio-logoen er godt synlig plassert på blant annet forskjermene. Og den har en spesiell historie.

Sivocci er den første sjåføren til Alfa Romeo som vinner et stort billøp. Han skulle langt ifra bli den siste.

Den lykkebringende firkløveren ble heller ikke glemt. Men til minne om Sivocci, ble den hvite diamanten halvert. Derfor er det nå en firkløver plassert på en hvit trekant, med spissen ned, som markerer de råeste bilene til Alfa Romeo.

Og vi har en følelsen av at godeste Sivocci ville satt pris på Stelvio Quarifoglio. Joda, det er en SUV, men det er mer enn det også. Den er oppkalt etter det velkjente fjellpasset i Alpene. En av Europas mest underholdene veier å kjøre på.

Så da er det jo bare helt naturlig at vi skal prøvekjøre den i nettopp … DUBAI!?

Høres det helt feil ut? Tro meg, det kunne ikke vært mer riktig!

Les også: Nå er dette verdens raskeste SUV

(Saken fortsetter under)

Hvis du noen gang får muligheten til å kjøre bil på Jebel Jais, som snor seg oppover Jebel Hafeet Mountain, så skal du prise deg lykkelig!

1.913 høydemeter

OK. Dette skal i all hovedsak handle om bilen. Jeg lover. Men det må være lov å koste på seg noen ord om en uforglemmelig vei, også. Jebel Jais. Merk deg navnet. For hvis du noen gang får sjansen, så skal du ta med deg en morsom bil og oppsøke den.

Midt i den arabiske ørkenen, ved Jebel Hafeet Mountain, bukter den seg oppover fjellsiden som en gigantisk slange.

Slike svinger er perfekte for en bil som Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Toppen er på 1.913 meter – og heldigvis tar det en god stund å komme seg helt opp. For her er det reisen som er målet!

Alfa Romeo har dessuten sørget for at veien er mer eller mindre lukket. Så trafikken er minimal. I tillegg har de visket noen ord i øret på lovens lange arm, som på sin side virker å være veldig opptatt alle andre steder enn akkurat her.

Scenen er satt: Nå er det bare å ønske stjernen velkommen: Stelvio Q4.

Les også: Alfa Romeo er bilmerket som vokser mest i Norge akkurat nå

Velfortjent

Den grønne firkløveren er naturligvis på plass – blant annet på forskjermene. Men hjertet i denne bilen finner du mellom forskjermene. En 2,9-liters V6-er med biturbo som spytter ut 510 hk – som for første gang er koblet opp mot firehjulsdrift.

0-100 km/t er gjort på et øyeblikk. 3,8 sekunder er alt som skal til.

I tillegg har bilen satt rekord rundt den svært krevende og lange Nürburgring-banen i Tyskland. Tiden: 7.51,7.

Les også: Les vår test av Alfa Romeo Stelvio med mer folkelig motor her

Race-modus

Det er ikke så mye av motoren du ser. I gamle dager ville det vært mye mer krom og mye mindre plast under panseret. Men skitt au – det gjør ikke så mye, når kraftpakken leverer varene så det holder ute på veien.

Selv med biturbo, oppfører V6-en seg nesten som en god gammeldags sugemotor. Momentet er rimelig flatt, og den elsker å få litt skyv. Mest krefter får du mellom 2.500 og 6.500 omdreininger. Men den tar deg med til drøyt 7.000, også, om du vil.

Etter halvannen time på vanlig vei, med litt prøving av ulike kjøreprogrammer, står den nå i race.

Det innebærer også at antispinn-systemet er betydelig løsere i snippen, styringen tyngre og skarpere, gassresponsen skarpere, fjæringen stivere og girskiftene lynraske.

Nå vil jeg se hva både veien – og bilen – har å by!

Les også: En stor bilsuksess har blitt helt ny

Drifter i Dubai

Venstresvingen foran meg er nesten en U-sving. Det er to tomme felt i min kjøreretning – og et blikk oppover avslører at det er herlig tomt i motgående retning også. Here we go!

To napp i girhendelen på venstre side av rattet, rolig fart i det vi styrer inn – og så gassen helt til bunns. Mer skal ikke til. Da kommer hekken seilende ut, så røyken står. Det kjennes ut som den er bakhjulsdrevet! Vi DRIFTER oppover en fjellvei midt i ørkenen.

Etter hvert synes bilens systemer at det får være bra, og lar forhjulene slå inn. Og vips, så er vi i en helt hinsides akselerasjon oppover mot neste sving. Og neste. Og neste.

Alfa har ikke ofret offroad-kjøringen en tanke. Her er det morofaktor som er suksessformelen. Derfor har bilen i utgangspunktet ren bakjulsdrift helt fram til den merker at det ikke er grep nok. Da kommer også forhjulene inn. Men de får aldri med mer enn 50 prosent av kreftene.

Les også: Siv Jensen: Tror ikke det er slutt på bensin- og dieselmotoren riktig ennå

(Saken fortsetter under)

Når 510 hk sendes i alle hovedsak til bakdekkene, blir det fort litt sleng med rompa. Herlig!

Sidelengs-lykke

Når du vet hvor leken denne bilen er, og dessuten ikke trenger å tenke på dekkbudsjettene, er det klin umulig å ikke ligge sidelengs i nesten hver sving.

Det er ikke effektivt – og ville ikke gitt seier på en bane. Enhver racerfører ville sagt at nå må du skjerpe deg og kjøre skikkelig. Men de kan ta seg en bolle – for jeg kan ikke huske sist jeg koste meg mer bak rattet i en bil. Og det sier litt, for det er bare noen uker siden jeg kjørte BMW M5 på Estoril raceway i Portugal.

Men tro meg, vil du kjøre fort og effektivt, så fikser den det også. Hard brems før svingen, og rolig gjennom – før du slipper løs alt på vei ut av svingen. Stelvio ligger som klistret til veien. Om du hadde tatt bind for øynene, er jeg ganske sikker på at mange aldri ville gjettet at dette var en høyreist bil i det hele tatt. Så god er den!

Man setter ikke banerekord på Nürburgring uten å fikse svinger – og det meste annet både natur og menneske måtte prøve å slenge i veien for deg.

Les også: Dette har de aldri gjort før

(Saken fortsetter under)

Stelvio fortjener litt sterke farger. De røde og blå modellene skiller seg ut.

Ydmykende

Mot slutten av dagen, blander det seg også inn litt normal trafikk. En av bilene som dukker opp er en Nissan 350 Z. Den japanske sportsbilen virker imidlertid ikke særlig leken. Den sniker seg oppover i et sakte tempo. Det er på tide å kjøre forbi. To felt og ingen andre biler på veien, gjør det lett å finne et passende tidspunkt.

I det jeg glir rolig opp på siden, hører jeg at det gires ned og gis gass i bilen ved siden av. Akkurat, det er sånn det skal være! Jeg girer ned og hører V6-motoren svare umiddelbart. Han aner ikke hvilke krefter som bor i SUVen ved siden av seg. Det er rått parti. Ja, omtrent som å skulle se en 100-meter sprint mellom Usain Bolt og … vel, undertegnede. Ydmykende.

Brølende setter den illrøde Alfaen sportsbilen ettertrykkelig på plass. I dag er Stelvio kongen.

Les også: Slik blir Alfa-tøffingen enda barskere

Flisespikkeri

Styrefølelsen er knivskarp, og forteller deg akkurat det du trenger om hva som skjer med- og under hjulene dine. Du får dessuten god hjelp av at vekten er fordelt nøyaktig 50/50 på for- og bakaksel. Noe av forklaringen er at motoren er trukket så langt bak som mulig.

Det bidrar til at den ikke kjennes «tung» i fronten, og lar seg i stedet lett kontrollere i en skrens når du ønsker å leke litt.

Bremsene biter også. 100-0 km/t er gjort på 36 meter! Det er nesten ikke til å fatte.

Skal jeg kritisere noe, må det være at jeg gjerne vil justere førersetet enda lavere enn det som er mulig. Men da er vi på flisespikkeri-nivå.

Les også: Ble den avslørt ved en tabbe, eller..?

(Saken fortsetter under)

Det er ikke så mye av motoren du ser. I gamle dager ville det vært mye mer krom og mye mindre plast under panseret. Men skitt au – det gjør ikke så mye, når kraftpakken leverer varene så det holder ute på veien.

Kritisk journalistikk

Og bare for å ha sagt det. Jeg har lett med lys og lykter etter typiske Alfa-svakheter. Er det et deksel som ikke sitter ordentlig? Ulyder i understell eller interiøret? Lister som ikke passer – merkelige løsninger som ingen andre ville tenkt på?

Men til ingen nytte! Alfa Romeo vet hvor mye som står på spill med denne bilen. De har ikke råd til å feile, og dermed styrer de elegant unna eventuelle snarveier.

Likevel må det sies at interiøret ikke er på høyden med de beste. Infotainmentsystemet styres med menyhjul og knapper, i stedet for touchskjerm. Det er bra!

Like bra er det ikke at kartvisningen er ganske knotete og at du ikke får verken head up display eller muligheten til å ha digitale instrumenter, der du kan ha visning av kartet i synsfeltet.

Les også: Nå får du denne Alfa Romeoen for småpenger

God plass

To ting du ser mye av i Dubai og området rundt: Fareskilt for kameler og flagget til De forente arabiske emirater.

Under vanlig kjøring merker du at Q4 er stivere enn en standardutgaven av Stelvio. Noen kompromisser må du leve med. Så komforten når aldri nivået til for eksempel Mercedes GLC.

Støynivået er lavt, og i komfort-modus, sluker den de fleste ujevnheter uten harde støt eller smell. Men den endelige fasiten på hvorden takler norske veier, må vi vente med til den er i Norge.

I baksetet er det for øvrig god plass – også i høyden. Her kan voksne fint sitte på langtur. Her nytter du dessuten godt at av forsetene ikke kan senkes helt ned, for det gjør at det blir plass til føttene under setene.

Les også: Fem bruktbiler du kan tjene penger på

Verdig firkløver-logoen

Bagasjerommet er stort nok for de fleste familier – og lett å utnytte. Dessuten er det et hendig nett som holder bagasjen på plass – for eksempel når du kjører litt over middels barnslig oppover en fjellskrent utenfor Dubai …

Det skal sies at den naturlig nok ikke er fullt så smidig rundt svingene som sedanen Giulia. Men enn så lenge er Stelvio etter vår mening et mer fristende kjøp, da den har en bedre totalpakke i hverdagen. Her får du jo både stort bagasjerom, romslig baksete og firehjulsdrift.

Salige Sivocci, du aner ikke hva du satte i gang. Men du skal vite at firkløveret ditt levere videre – og sjelden har det vært mer passende enn på formskjermene på en Stelvio Quadrifoglio.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio oser sportslighet – og lever opp til det når du får satt deg bak rattet.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Motor: 2,9 liter, turbo

Effekt: 510 hk / 600 Nm

0-100 km/t: 3,9 sek.

Toppfart: 285 km/t

Forbruk: 0,9 l/mil

Bagasjerom: 525/1.600 liter

Lengde x bredde x høyde: 468 x 190 x 167 cm

Vekt: 1.860 kg

Pris: Cirka 1,3 millioner kroner

Les også: Nå tester vi verdens raskeste SUV

Saken er opprinnelig publisert på Broom.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
12:23 Barn er ikke «forrædere». En toåring kan ikke være radikalisert12:10 Aksjefall for lakseoppdrettsselskapene12:09 Putin: Russland vil være med på atomforhandlinger12:07 Espen Bjervig blir sjef for landslagstrenerne11:31 Biden gjør et nytt forsøk på å bli president11:28 Færre vil bli lærer og sykepleier11:00 Ny syklon på vei mot Mosambik10:53 Ny prisrekord for bensin i Norge10:34 Se bildene astronauten tok da han var et år i rommet10:33 Årets lag i Premier League10:17 Guardiola ber City-spillerne styre unna mediene09:58 Rask varsling kan redde liv på sjøen09:45 Regnskog hogges ned i høyt tempo09:25 Toro tilbakekaller seks ferdigretter09:22 Færre ser TV og leser papiraviser08:48 Norwegian fjerner Flex-billetter før mulig SAS-streik08:38 Uheldig MC-fører havnet i søppelbilen07:59 Schjelderup trekker seg som byrådsleder i Bergen07:58 Norwegian-smell på 2 milliarder07:56 United i sin verste form på 57 år07:46 169 millioner barn i verden har ikke fått meslingvaksine07:42 Pensjonister taper penger07:36 Seiersrekken til Skjelvik og Zlatans LA Galaxy tok slutt07:26 Haugen slo Olden i finalen og ble østerriksk mester06:59 Putin og Kim fornøyde etter møte06:45 Politiet truet med kniv i Trondheim06:41 Bølge av skogbranner i Nord-Europa06:37 Nye pågripelser på Sri Lanka06:32 Heiberg før presidentkampen: – Vil gi ro i feltet06:15 Mor og sønn funnet drept på Tenerife06:10 Politiet slår alarm om ungdomskriminalitet i Tromsø06:06 Mer bagasje ble borte på flytur i fjor06:00 Jemens mødre og barn dør05:50 Dette skjer i dag05:45 Gravemaskinfører dømt til fengsel etter dødsulykke05:31 Dette skjedde i natt05:11 Mann i 70-årene ranet og knivstukket i Bærum05:00 Sánchez i tet foran valget i Spania05:00 Nord universitet holder beredskapsøvelse inspirert av Viking Sky04:40 Carlos Ghosn løslates mot ny kausjon04:39 16-årig sjåfør til sykehus etter utforkjørsel04:22 Brexit betyr slutten for britiske lokalpolitikere i EU-land04:10 Politisk kaos og sviktende sikkerhet ga grobunn for radikalisering på Sri Lanka04:05 Luftvern kan koste opp mot 10 milliarder kroner03:04 Mann dømt for rasistdrap henrettet i Texas03:03 Skudd og skrik kan høres under politiøvelse i Oslo02:44 Innvandrerkvinner bak tre av ti fødsler i fjor02:24 Irans utenriksminister ut mot USA01:55 Prins William besøker New Zealand01:40 Agenda-rådgiver advarer mot å hente hjem norske IS-foreldre01:25 Overraskende stort underskudd for Tesla01:24 Godstog med brannfarlig gods sporet av i Nordland00:48 Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame00:20 Tre medlemmer av Sudans militærjunta går av00:20 Høyre vil språkteste barnehagebarn00:01 Politiet: Fire gjengledere fengslet i Oslo23:59 Facebooks overskudd halvert – kan få milliardbot23:55 Ny smell for Solskjær, tapte hjemme mot byrivalen23:37 Microsoft gjør det bedre enn forventet22:55 Ny smell for Solskjær, tapte hjemme mot byrivalen22:54 Wolverhampton ga Arsenal bank22:41 Iran advarer USA om konsekvenser av oljesanksjoner22:07 Hegerbergs Lyon jublet for seriegull21:12 Norwegian enige med Boeing om utsettelse av levering av 14 MAX-fly20:36 Boligblokk i brann i Sør-Sverige20:27 Massesøksmål mot norske oppdrettskjemper i USA20:24 «Norsk» James Bond-film presenteres20:13 Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer19:49 Alle LO-topper tjener mer enn én million19:03 Henla anmeldelse mot Ullevål sykehus18:53 To mistenkelige dødsfall i Trondheim18:30 Japans regjering beklager tvangssteriliseringer av titusener18:19 To menn dømt til fengsel for bruktbilsvindel18:09 Trump truer Mexico med å sende væpnede soldater til grensen17:50 – Det er jo bare centimetere opp til der folk sover. Jeg får helt vondt16:53 Krigen har satt Jemen over 20 år tilbake i tid16:32 Ambassadøren overleverte kondolanseprotokoll til Maren Uelands foreldre16:14 Søreide forferdet over henrettelser i Saudi-Arabia16:12 Sokndal-ordføreren: – Det har vært veldig dramatisk16:09 Skotsk leder vil ha ny folkeavstemning15:36 Mitter gir seg som sjef for alpinherrene15:16 Rekordmange klager på humorinnslag i NRK15:12 Grenseløs grensehandel i påsken14:54 Solskjær nummer to på sparke-listen14:50 Skogbrann i Halden – helikopter bistår med slukking14:43 Full kirke og pølsefest for Jon Skolmen14:27 Boeings overskudd krymper14:17 Tyske velgere aner ikke hvem kandidatene til EU-valget er14:15 Nå kommer dommen i den 20 år gamle Sjøvegan-saken14:14 Tyrkisk politi stanset folkemord-markering13:51 Politisjefen på Sri Lanka får sparken etter terroraksjonen13:50 Det heter ikke NSB lenger13:27 Brann i Vestfold under kontroll13:22 Sør-Norge må forberede seg på nedbørshelg13:22 Kulturprofil tiltalt for åtte voldtekter12:44 – En skrev at det vil bli «farlig» for oss hvis vi går videre med planene12:24 Innrømmer triksing – nå tar Arbeidstilsynet grep12:06 Tolv drept i eksplosjon i Idlib11:52 Chelsea-manageren må svare for utbrudd11:27 USA om rystende tall i ny rapport: – Vi forbeholder oss retten til selvforsvar
Siste nytt
12:23PolitikkBarn er ikke «forrædere». En toåring kan ikke være radikalisert12:10PengerAksjefall for lakseoppdrettsselskapene12:09VerdenPutin: Russland vil være med på atomforhandlinger12:07SportEspen Bjervig blir sjef for landslagstrenerne11:31PolitikkBiden gjør et nytt forsøk på å bli president11:28NorgeFærre vil bli lærer og sykepleier11:00VerdenNy syklon på vei mot Mosambik10:53MotorNy prisrekord for bensin i Norge10:34VerdenSe bildene astronauten tok da han var et år i rommet10:33SportÅrets lag i Premier League10:17SportGuardiola ber City-spillerne styre unna mediene09:58MotorRask varsling kan redde liv på sjøen09:45VerdenRegnskog hogges ned i høyt tempo09:25Helse og livsstilToro tilbakekaller seks ferdigretter09:22KulturFærre ser TV og leser papiraviser08:48ReiseNorwegian fjerner Flex-billetter før mulig SAS-streik08:38NorgeUheldig MC-fører havnet i søppelbilen07:59PolitikkSchjelderup trekker seg som byrådsleder i Bergen07:58PengerNorwegian-smell på 2 milliarder07:56SportUnited i sin verste form på 57 år07:46Helse og livsstil169 millioner barn i verden har ikke fått meslingvaksine07:42PengerPensjonister taper penger07:36SportSeiersrekken til Skjelvik og Zlatans LA Galaxy tok slutt07:26SportHaugen slo Olden i finalen og ble østerriksk mester06:59VerdenPutin og Kim fornøyde etter møte06:45NorgePolitiet truet med kniv i Trondheim06:41VerdenBølge av skogbranner i Nord-Europa06:37VerdenNye pågripelser på Sri Lanka06:32SportHeiberg før presidentkampen: – Vil gi ro i feltet06:15VerdenMor og sønn funnet drept på Tenerife06:10NorgePolitiet slår alarm om ungdomskriminalitet i Tromsø06:06ReiseMer bagasje ble borte på flytur i fjor06:00VerdenJemens mødre og barn dør05:50NorgeDette skjer i dag05:45NorgeGravemaskinfører dømt til fengsel etter dødsulykke05:31NorgeDette skjedde i natt05:11NorgeMann i 70-årene ranet og knivstukket i Bærum05:00PolitikkSánchez i tet foran valget i Spania05:00NorgeNord universitet holder beredskapsøvelse inspirert av Viking Sky04:40PengerCarlos Ghosn løslates mot ny kausjon04:39Norge16-årig sjåfør til sykehus etter utforkjørsel04:22PolitikkBrexit betyr slutten for britiske lokalpolitikere i EU-land04:10VerdenPolitisk kaos og sviktende sikkerhet ga grobunn for radikalisering på Sri Lanka04:05NorgeLuftvern kan koste opp mot 10 milliarder kroner03:04VerdenMann dømt for rasistdrap henrettet i Texas03:03NorgeSkudd og skrik kan høres under politiøvelse i Oslo02:44NorgeInnvandrerkvinner bak tre av ti fødsler i fjor02:24PengerIrans utenriksminister ut mot USA01:55VerdenPrins William besøker New Zealand01:40NorgeAgenda-rådgiver advarer mot å hente hjem norske IS-foreldre01:25PengerOverraskende stort underskudd for Tesla01:24NorgeGodstog med brannfarlig gods sporet av i Nordland00:48VerdenByggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame00:20VerdenTre medlemmer av Sudans militærjunta går av00:20PolitikkHøyre vil språkteste barnehagebarn00:01NorgePolitiet: Fire gjengledere fengslet i Oslo23:59PengerFacebooks overskudd halvert – kan få milliardbot23:55SportNy smell for Solskjær, tapte hjemme mot byrivalen23:37VerdenMicrosoft gjør det bedre enn forventet22:55SportNy smell for Solskjær, tapte hjemme mot byrivalen22:54SportWolverhampton ga Arsenal bank22:41MakroøkonomiIran advarer USA om konsekvenser av oljesanksjoner22:07SportHegerbergs Lyon jublet for seriegull21:12PengerNorwegian enige med Boeing om utsettelse av levering av 14 MAX-fly20:36VerdenBoligblokk i brann i Sør-Sverige20:27NæringslivMassesøksmål mot norske oppdrettskjemper i USA20:24Kultur«Norsk» James Bond-film presenteres20:13SportDagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer19:49PengerAlle LO-topper tjener mer enn én million19:03Helse og livsstilHenla anmeldelse mot Ullevål sykehus18:53NorgeTo mistenkelige dødsfall i Trondheim18:30VerdenJapans regjering beklager tvangssteriliseringer av titusener18:19MotorTo menn dømt til fengsel for bruktbilsvindel18:09PolitikkTrump truer Mexico med å sende væpnede soldater til grensen17:50Norge– Det er jo bare centimetere opp til der folk sover. Jeg får helt vondt16:53VerdenKrigen har satt Jemen over 20 år tilbake i tid16:32VerdenAmbassadøren overleverte kondolanseprotokoll til Maren Uelands foreldre16:14PolitikkSøreide forferdet over henrettelser i Saudi-Arabia16:12NorgeSokndal-ordføreren: – Det har vært veldig dramatisk16:09PolitikkSkotsk leder vil ha ny folkeavstemning15:36SportMitter gir seg som sjef for alpinherrene15:16KulturRekordmange klager på humorinnslag i NRK15:12PengerGrenseløs grensehandel i påsken14:54SportSolskjær nummer to på sparke-listen14:50NorgeSkogbrann i Halden – helikopter bistår med slukking14:43KulturFull kirke og pølsefest for Jon Skolmen14:27PengerBoeings overskudd krymper14:17PolitikkTyske velgere aner ikke hvem kandidatene til EU-valget er14:15NorgeNå kommer dommen i den 20 år gamle Sjøvegan-saken14:14VerdenTyrkisk politi stanset folkemord-markering13:51VerdenPolitisjefen på Sri Lanka får sparken etter terroraksjonen13:50NorgeDet heter ikke NSB lenger13:27NorgeBrann i Vestfold under kontroll13:22NorgeSør-Norge må forberede seg på nedbørshelg13:22KulturKulturprofil tiltalt for åtte voldtekter12:44Norge– En skrev at det vil bli «farlig» for oss hvis vi går videre med planene12:24NorgeInnrømmer triksing – nå tar Arbeidstilsynet grep12:06VerdenTolv drept i eksplosjon i Idlib11:52SportChelsea-manageren må svare for utbrudd11:27VerdenUSA om rystende tall i ny rapport: – Vi forbeholder oss retten til selvforsvar
Populært