Meny

Derfor har det aldri vært bedre – eller vanskeligere – å kjøpe nybil

En helt ny bil under teppet, Volvos første kompakt-SUV og en pub du bare kommer til med bil. Det er noe av det Broom-Knut husker best fra 2017.
En helt ny bil under teppet, Volvos første kompakt-SUV og en pub du bare kommer til med bil. Det er noe av det Broom-Knut husker best fra 2017.

Broom-redaktør Knut oppsummerer sitt 2017.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Denne bilen er utrolig viktig for oss, for merket, for arbeidsplassene våre. Vi skal gå inn i en helt ny klasse, hente mange nye kunder. Målet er at de skal bli så fornøyde at de aldri vil ønske seg et annet merke. Og vi er veldig, veldig stolte av denne bilen!

Jeg er i London, like før sommerferien i år. Jaguar avduker sin nye E-Pace, i et gigaevent med kjendiser og presse fra hele verden. Det er ikke bare premiere på en helt ny bil. Det er nasjonal begivenhet. Mye står på spill. Det er investert store summer, tusenvis av arbeidstimer, mye stolthet og forventninger. Jeg står og pratet med en av dem som har vært med på dette, og som er full av entusiasme.

Rekker ikke alt

Lille Jaguar er i ferd med å bygge seg opp til å bli mye større enn de tradisjonelt har vært. Å følge en slik prosess på nært hold er både interessant og moro.

Er det noe som har preget bilåret 2017, så er det endring. Det gjelder hele bransjen, og det gjelder ikke minst det som skjer i Norge. Som jeg tar meg selv i å si litt for ofte: Det har aldri vært bedre å kjøpe nybil, men det har heller aldri vært vanskeligere.

Hvorfor bedre? Jo, fordi det aldri har vært mer å velge mellom. Bilprodusentene har pøst ut nye modeller de siste årene. Vi i Broom forsøker å være med på så mange nybillanseringer som mulig, for å gi leserne våre best mulig oversikt. I 2017 har vi måttet takke nei til mange. Vi kunne vært på reise og testet bil hver eneste uke, hele året. Fortsatt hadde vi ikke rukket over alt.

Sjekk denne: Jaguar satte like godt ny rekord med E-Pace

Det er ingen liten begivenhet når Jaguar presenterer en helt ny modell, dette er deres E-Pace.
Det er ingen liten begivenhet når Jaguar presenterer en helt ny modell, dette er deres E-Pace.

Skutt til værs

Det handler ikke bare om modeller heller. Den store endringen nå går på drivlinjer. Bilbransjen har kastet seg over elektrifisering. Det har rullet inn en kø av ladbare hybrider til det norske markedet.

Tesla har fortsatt ført an på elbilene. 2017 har vært det siste året de i praksis ikke har hatt konkurrenter. I 2018 kommer de andre etter, det er bra for bilkjøperne, kanskje ikke så bra for Tesla. Mer om det senere.

Endringene i bilsalget i Norge har vært store i 2017. Noen importører og forhandlere har sittet der og lurt på hva i all verden det er som skjer. Hvor det ble av kundene deres? Det er gjerne de med et ganske begrenset modellutvalg, uten ladbare hybrider eller elbiler.

Mens andre har skutt til værs. Med modeller kundene har stått på venteliste for å få kjøpe. Det har gått av seg selv. Da er det ikke så verst å være bilselger!

Men det har vært vanskelig å kjøpe nybil i 2017. For hva skjer med verditapet på bilene de neste årene? Særlig på diesel er dette usikkert. I verste fall risikerer du å kjøpe en bil som om tre-fire år blir oppfattet som temmelig ukurant i bruktmarkedet. Det kan bli dyrt.

Spennende å følge Volvo

Tilbake til Jaguar: Neste år kommer de med elektrisk SUV. Interessen her hjemme er naturligvis skyhøy. Hvis de klarer å få nok biler til landet, kommer Jaguar til å sette salgsrekord i Norge, med stor margin. Så mye har drivlinje å si akkurat nå.

I høst var jeg i Barcelona og kjørte Volvos nye kompakte SUV, XC40. To motoralternativer: Bensin eller diesel. Men det vi norske journalistene lurte på, er når den kommer som ladbar hybrid og som elbil. For det gjør den. Volvo fikk svært mye oppmerksomhet da de gikk ut og erklærte at alle Volvoer fra 2019 skal ha elektrisk drivlinje. Det betyr at du da ikke lenger får kjøpe en Volvo med ren bensin/dieselmotor. Nei, den skal enten være ladbar, eller elbil.

Dristig? Kanskje, men Volvo har sannsynligvis ikke noe valg. Til tross for kraftig vekst de siste årene, er de fortsatt en liten bilprodusent i verdensmålestokk. Da må de også prioritere – og velge bort. De har ikke råd eller mulighet til å drive med altfor mye samtidig.

Utviklingen hos Volvo de siste årene har også vært utrolig spennende å følge. Da de var eid av Ford, kom det sjelden store overraskelser eller nyheter fra svenskene. Nå er det nye tider. Offensive kinesere har lagt grunnlaget for en ekte klassereise. Det sier litt når interiøret i en ny Volvo med god margin overgår flere av de tyske premium-konkurrentene. Da har man ikke bare satt seg mål, man legger også inn investeringene og jobben som skal til for å kunne nå dem.

LES MER: Her treffer Volvo blinken - igjen

En ny Volvo står klar for prøvekjøring i Barcelona. XC40 blir svært viktig for svenskene i årene som kommer.
En ny Volvo står klar for prøvekjøring i Barcelona. XC40 blir svært viktig for svenskene i årene som kommer.

25 mils "ekstratur"

Apropos premium: 2017 har vært året da rekordmange nordmenn har kjøpt bil i millionklassen. Vi har aldri kjøpt flere dyre SUV-er. Igjen er det ladbare drivlinjer som fører an. Og når 15 norske kunder bestiller Lamborghinis nye SUV den første uken etter premieren, sier det noe om at mange har mulighet til å realisere bildrømmen, og faktisk gjør det.

Hva med de som ikke har lyst eller mulighet til å bruke så mye penger på bil? Jo, de har også fått mange oppturer i 2017. På sensommeren var jeg i Hamburg og kjørte nye VW Polo. Den bilmodellen har jeg et litt spesielt forhold til.

Når man er i Tyskland, da gjelder det å få med seg dette: Fri fart!
Når man er i Tyskland, da gjelder det å få med seg dette: Fri fart!

Da jeg startet som journalist i lokalavisa Steinkjer-Avisa på 80-tallet, sendte vi ferdig avis med toget til Trondheim, der den ble trykket. Det vil si: Det gjorde vi de gangene vi ble ferdig i tide til å rekke toget. Ofte gjorde vi ikke det. Da måtte vi kjøre i stedet. Og jeg var ikke vond å be. Å avslutte arbeidsdagen med en 25-mils kjøretur tur/retur Trondheim (med dårlig tid, i alle fall den ene veien), var midt i blinken for en svært bilinteressert kar.

Polo på 80-tallet var temmelig primitive saker. Polo i 2017 er absolutt ikke det. Her får du plass, komfort og utstyr som gjør at mange ikke trenger større eller dyrere bil. Og det er ikke unikt for Polo, det gjelder de fleste bilene i denne klassen. Lista blir lagt stadig høyere, til glede for alle bilkjøpere.

Les testen: Nå blir det ikke lett å være konkurrent

Bilferie er det beste!

Like før jul var jeg i England. Ikke jobb denne gangen, men for å få med meg julekonsert med favorittbandet mitt China Crisis (sjekk dem ut hvis du har mulighet!) på legendariske Cavern Club i Liverpool. Fly til Gatwick, leiebil derfra (like spennende hver gang, å stå ved skranken og lure på hva slags bil det blir).

Det ble en helt ny Honda Jazz. Og det ble et dårlig planlagt møte med den intense rushtidstrafikken rundt London en fredag ettermiddag. Null poeng til meg selv som reiseplanlegger, der. Men etter å ha stanget i kø i noen timer og begynt å innse at dette skal holde hardt, løsnet det endelig oppover mot Oxford, den lille Jazzen fikk virkelig strekke ut og vise hva den er god for. Det var stort sett Range Rovere, store Audier, BMWer og Mercedeser og oss i høyrefila den kvelden.

Vi var på hotellet 20 minutter før konsertstart. På Cavern Club fem minutter før. Noen ganger er det veldig bra å ha en positivt innstilt kone!

Og dagen etter var idyllen komplett. På smale og svingete landsbyveier, der trærne nesten gror over veien og det gjelder å legge seg helt, helt ut til siden de gangene du møter noen. Og ta kvelden på en superidyllisk pub langt utenfor allfarvei. Seks soverom, fyr på peisen. Det finnes ingen bedre måter å reise på enn å gjøre det med bil!

Veien er smal og svingete, plutselig ligger denne idyllen der. Burtlon Inn i bittelille Burlton i Shropshire. Slike steder må man ha bil for å finne!.
Veien er smal og svingete, plutselig ligger denne idyllen der. Burtlon Inn i bittelille Burlton i Shropshire. Slike steder må man ha bil for å finne!.

Pepperkake-bil

I bilåret 2017 er det én ting jeg ikke har gjort. Jeg har ikke byttet bil. I redaksjonen vår tror jeg de andre nå snart har gitt meg opp på det området. Jeg kjører fortsatt en Ford S-Max som vi kjøpte for sju år siden. I starten var den en ren nødvendighet. To barn tett etter hverandre, gjorde at vi måtte ha tvillingvogn. Forsøk å få noe sånt og mye annen bagasje inn i en stasjonsvogn, og du skjønner at flerbruksbil er tingen.

Planen var å bytte den ut når tvillingvogna hadde gjort sitt. Men da gikk vi på et husprosjekt som ballet "litt" på seg. Det er utrolig hva du kan få med deg i en S-Max!

Hver gang jeg ymter frampå til ungene at det vel er på tide å bytte ut S-Max, ender det i store protester. De har vokst opp med den, og elsker bilen. Det synlige beviset på det står på kjøkkenbenken denne jula. Vi har droppet pepperkakehus og laget pepperkakebil i stedet. Det ble sannelig et prosjekt det også, å lage buede karosseriplater i pepperkakedeig, krever planlegging og en god dose tålmodighet! Og kunnskap jeg ikke har.

Dette blir tidenes familiebil-duell

Spennende 2018

Det er straks klart for 2018 og et bilår som på noen områder blir et lite mellomår, i alle fall når det gjelder elbiler. Det store rushet kommer ikke før i 2019/2020. Men allerede neste år er det blant annet klart for elektrisk SUV fra både Audi og Jaguar. Med det får Tesla for første gang direkte konkurranse.

Hva som skjer med Tesla neste år er et av de mest spennnde spørsmålene i bilbransjen. Det er nå de blir satt på den store prøven. Så langt ser det ikke helt skyfritt ut. Produksjonen av Model 3 har hakket så langt. Det kan den ikke fortsette å gjøre. Tesla har flere hundre tusen kunder som venter på bil, og de har ikke tenkt å vente til evig tid.

Så langt har Tesla vært akkurat det bilbransjen har trengt. De har utfordret vedtatte sannheter, laget en masse liv og røre – og gitt selvtilfredse og ofte arrogante konkurenter noe å tenke på.

En av de mest interessante analysene jeg har lest om Tesla i år, går på at de sannsynligvis ville hatt større suksess om de overlot selve produksjonen av bilene til noen andre. På teknologi og merkevarebygging har Elon Musk vist at han både er visjonær, utholdende og sta. Men han og selskapet sliter når de skal sette dette ut i livet og masseprodusere biler. Musk vil gjerne gjøre alt selv, det er ikke sikkert det er så smart...

Har du tenkt å kjøpe ny bil i 2018? Da får du enda mer å velge mellom enn du hadde i 2017. Og det blir minst like vanskelig å vite hva som er det beste valget. Sånn er det bare, vi har et spennende år foran oss!

LES MER: Tidlige morgener, en gal profossor - og å være på helt feil flyplass

Årets pepperkake-prosjekt ser slik ut. Og alle er enige om at det ser heeelt ut som en Ford S-Max! : )
Årets pepperkake-prosjekt ser slik ut. Og alle er enige om at det ser heeelt ut som en Ford S-Max! : )

Saken ble først publisert på Broom.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
13:42 Moskus skutt sør for Otta12:55 Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland12:19 Nydalens beboere «drukner» i betong12:11 Trump revurderer økt handelskrig med Kina10:39 Livstruende for voldsskadd mann fra Horten: Politiet ber vitner melde seg10:27 Papuanerne slår tilbake: «Vi er ikke aper»10:09 Person funnet død i Sandnes09:43 Passasjer falt over bord fra ferge utenfor Stockholm09:06 Livsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane09:02 Regjeringen vil gjøre livet lettere for småbedrifter08:41 60-åring risikerer tre års fengsel for hatytringer og trusler mot Mani Hussaini08:39 Journalist drept i Mexico08:16 7 av 10 sier ja til Nord-Norgebane hele veien til Finnmark08:04 Mann anmeldt for falukorv-overgrep i Sverige07:52 To drept av tiger i Nepal06:40 Israelsk drone skal ha eksplodert over Beirut06:35 Fotgjenger behandles på sykehus etter påkjørsel i Rørvik06:34 Sky News: Storbritannia vil kun betale deler av brexitregningen06:12 Dette skjer i dag05:55 29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong05:50 Dette skjedde i natt05:43 Mann utskrevet fra sykehuset etter hendelse i bolig i Sandefjord05:36 En person kritisk skadd etter båtulykke i Arendal05:10 Måling: Kun 16 prosent av velgerne mener Skei Grande gjør en god jobb04:52 Tunisisk presidentkandidat får stille til valg tross anklager om hvitvasking03:54 Kim Jong-un skal ha ledet rakettoppskytning03:49 To tenåringer til sykehus etter MC-ulykke i Fjell03:40 Politiet undersøker Facebook-gruppe i forbindelse med Hagen-forsvinningen03:29 Journalist funnet drept i Mexico03:08 Viktor Hovland fortsetter storspillet i Idaho02:52 Boris Johnson ber Trump senke handelsbarrierer01:33 Politileder etter rølpefest for mindreårige: – Vær gammeldags og plagsom01:23 68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike01:21 Kritisk for to personer etter at bil kjørte i vannet ved fergeleie00:56 Scarlett Johansson best betalte kvinnelige skuespiller00:27 Avis: Boris Johnson vurderer å stenge Parlamentet før brexit23:58 Israel skal ha angrepet iranske styrker i Syria23:11 400-årsmarkering for starten på slavehandelen i USA22:50 Ingen Messi i Barcelona-troppen22:20 Remis-rushet fortsetter for Carlsen22:12 G7-toppene ble servert utrydningstruet fisk22:10 Zidane kritisk etter at Real Madrid rotet bort poeng21:18 Nordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann21:02 Ingebrigtsen-brødrene luktet på seier i Paris20:42 Bil kjørte i vannet ved fergeleie – tre personer til sykehus20:37 Laksedød i Alaska knyttes til varmere elver20:26 Salah-show senket Arsenal, 3-1-seier for Liverpool20:18 RBK best i femmålskamp, Horneland kritisk20:09 Warholm i egen klasse, 47,26 i Paris19:47 Kajakkpadler død etter ulykke i Troms19:29 Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering19:24 500 år gammel «inkaprinsesse» har kommet hjem19:00 Maars Johnsen klar for Rosenborg18:01 Mareritt for Solskjær: Tap mot Crystal Palace, straffebom og bare 20 i seiersprosent17:53 Mann pågrepet etter balkongskyting i Oslo17:35 Motorsyklist omkom i ulykke i Rogaland17:15 Helten Ingstad og forræderen Quisling sentrale da Norge tok Grønland16:53 Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen16:36 Trump har store forventninger til G7-toppmøtet16:09 Oslo er Norges minst bilavhengige by – men MDG jubler ikke16:07 Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet14:37 Frykt for handelskrig preger G7-toppmøtet14:29 Dro til Syden – svindlet Nav elleve ganger13:57 Tybring-Gjedde: Venstre bør ikke sitte i regjering13:45 Fylkesrådsleder reagerer på uttalelser fra jernbanedirektøren om Nord-Norgebanen13:19 Politiet i Troms etterlyser savnet kvinne12:27 Turgåer berget ned fra fjell på Senja11:54 Jensen: Ingen Frp-jubel over bompengeavtalen11:38 Du vil bli overrasket: De ti mest bil-tette kommunene11:28 Solskjær: – Wan-Bissaka gleder seg til å spille mot Crystal Palace11:28 Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass10:13 Trump gjenåpner konsulat på Grønland10:12 Sophie Elise med ny serie på TV 2 Sumo10:11 Basketball: USA tapte for første gang på 13 år09:53 – Det virker som om rikspolitikerne tror valget handler om dem09:49 Russisk robot klarte ikke å koble seg til romstasjon09:36 Politiet tror to jenter ble voldtatt under fest i Frognerparken08:53 Forskere oppdager repeterende radiosignaler fra rommet08:17 Tysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28 Sergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00 Trump truer med toll på fransk vin06:50 Trump roser Danmarks statsminister06:15 Nord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11 Kina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09 To menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50 Dette skjer i dag05:49 Ernas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30 Dette skjedde i natt05:03 Migranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56 EFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52 Tre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17 Bolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04 Politiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02 Tutta to slag under par i Canada02:39 Politiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39 Hovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05 Uruguays president har fått lungekreft02:03 Raja: – En stor seier for Venstre01:16 Brasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02 To personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen
Siste nytt
13:42NorgeMoskus skutt sør for Otta12:55NorgeTenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland12:19NorgeNydalens beboere «drukner» i betong12:11PengerTrump revurderer økt handelskrig med Kina10:39NorgeLivstruende for voldsskadd mann fra Horten: Politiet ber vitner melde seg10:27VerdenPapuanerne slår tilbake: «Vi er ikke aper»10:09NorgePerson funnet død i Sandnes09:43VerdenPassasjer falt over bord fra ferge utenfor Stockholm09:06VerdenLivsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane09:02NorgeRegjeringen vil gjøre livet lettere for småbedrifter08:41Norge60-åring risikerer tre års fengsel for hatytringer og trusler mot Mani Hussaini08:39VerdenJournalist drept i Mexico08:16Politikk7 av 10 sier ja til Nord-Norgebane hele veien til Finnmark08:04VerdenMann anmeldt for falukorv-overgrep i Sverige07:52VerdenTo drept av tiger i Nepal06:40VerdenIsraelsk drone skal ha eksplodert over Beirut06:35NorgeFotgjenger behandles på sykehus etter påkjørsel i Rørvik06:34VerdenSky News: Storbritannia vil kun betale deler av brexitregningen06:12NorgeDette skjer i dag05:55Verden29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong05:50NorgeDette skjedde i natt05:43NorgeMann utskrevet fra sykehuset etter hendelse i bolig i Sandefjord05:36NorgeEn person kritisk skadd etter båtulykke i Arendal05:10NorgeMåling: Kun 16 prosent av velgerne mener Skei Grande gjør en god jobb04:52VerdenTunisisk presidentkandidat får stille til valg tross anklager om hvitvasking03:54VerdenKim Jong-un skal ha ledet rakettoppskytning03:49NorgeTo tenåringer til sykehus etter MC-ulykke i Fjell03:40NorgePolitiet undersøker Facebook-gruppe i forbindelse med Hagen-forsvinningen03:29VerdenJournalist funnet drept i Mexico03:08SportViktor Hovland fortsetter storspillet i Idaho02:52VerdenBoris Johnson ber Trump senke handelsbarrierer01:33NorgePolitileder etter rølpefest for mindreårige: – Vær gammeldags og plagsom01:23Verden68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike01:21NorgeKritisk for to personer etter at bil kjørte i vannet ved fergeleie00:56VerdenScarlett Johansson best betalte kvinnelige skuespiller00:27VerdenAvis: Boris Johnson vurderer å stenge Parlamentet før brexit23:58VerdenIsrael skal ha angrepet iranske styrker i Syria23:11Verden400-årsmarkering for starten på slavehandelen i USA22:50SportIngen Messi i Barcelona-troppen22:20SportRemis-rushet fortsetter for Carlsen22:12VerdenG7-toppene ble servert utrydningstruet fisk22:10SportZidane kritisk etter at Real Madrid rotet bort poeng21:18VerdenNordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann21:02SportIngebrigtsen-brødrene luktet på seier i Paris20:42NorgeBil kjørte i vannet ved fergeleie – tre personer til sykehus20:37VerdenLaksedød i Alaska knyttes til varmere elver20:26SportSalah-show senket Arsenal, 3-1-seier for Liverpool20:18SportRBK best i femmålskamp, Horneland kritisk20:09SportWarholm i egen klasse, 47,26 i Paris19:47NorgeKajakkpadler død etter ulykke i Troms19:29PolitikkSiv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering19:24Verden500 år gammel «inkaprinsesse» har kommet hjem19:00SportMaars Johnsen klar for Rosenborg18:01SportMareritt for Solskjær: Tap mot Crystal Palace, straffebom og bare 20 i seiersprosent17:53NorgeMann pågrepet etter balkongskyting i Oslo17:35NorgeMotorsyklist omkom i ulykke i Rogaland17:15VerdenHelten Ingstad og forræderen Quisling sentrale da Norge tok Grønland16:53PolitikkTransportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen16:36VerdenTrump har store forventninger til G7-toppmøtet16:09MotorOslo er Norges minst bilavhengige by – men MDG jubler ikke16:07NorgePolitimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet14:37PengerFrykt for handelskrig preger G7-toppmøtet14:29PengerDro til Syden – svindlet Nav elleve ganger13:57PolitikkTybring-Gjedde: Venstre bør ikke sitte i regjering13:45NorgeFylkesrådsleder reagerer på uttalelser fra jernbanedirektøren om Nord-Norgebanen13:19NorgePolitiet i Troms etterlyser savnet kvinne12:27NyheterTurgåer berget ned fra fjell på Senja11:54PengerJensen: Ingen Frp-jubel over bompengeavtalen11:38MotorDu vil bli overrasket: De ti mest bil-tette kommunene11:28SportSolskjær: – Wan-Bissaka gleder seg til å spille mot Crystal Palace11:28VerdenDemonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass10:13VerdenTrump gjenåpner konsulat på Grønland10:12NorgeSophie Elise med ny serie på TV 2 Sumo10:11SportBasketball: USA tapte for første gang på 13 år09:53Politikk– Det virker som om rikspolitikerne tror valget handler om dem09:49VerdenRussisk robot klarte ikke å koble seg til romstasjon09:36NorgePolitiet tror to jenter ble voldtatt under fest i Frognerparken08:53VerdenForskere oppdager repeterende radiosignaler fra rommet08:17VerdenTysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28NorgeSergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00VerdenTrump truer med toll på fransk vin06:50VerdenTrump roser Danmarks statsminister06:15VerdenNord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11VerdenKina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09NorgeTo menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50NorgeDette skjer i dag05:49NorgeErnas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30NorgeDette skjedde i natt05:03VerdenMigranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56PengerEFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52NorgeTre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17VerdenBolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04NorgePolitiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02SportTutta to slag under par i Canada02:39NorgePolitiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39SportHovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05VerdenUruguays president har fått lungekreft02:03NorgeRaja: – En stor seier for Venstre01:16VerdenBrasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02NorgeTo personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen
Populært