Rett og slett en fantastisk bil

KRETA (Broom/TV 2): Porsche setter standarden med ny Cayenne. Les testen:

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

”Hvis vi bygger et offroad-kjøretøy i henhold til våre krav til kvalitet, og det har en Porsche-logo på panseret, vil folk kjøpe det.”

Ferdinand Porsche, Die Welt 24. januar 1989.

Sitatet kom lenge før SUV-bølgen hadde begynt å få fotfeste. Det skulle også gå noen år før Porsche realiserte planene sine.

Men i 2002 var den der: Cayenne. Rett og slett en høyreist Porsche med 4x4. Puristene var i harnisk! Hvordan kunne man rote til merkevaren på den måten? Porsche burde holde seg til små sportsbiler. Aller helst kun 911 og varianter over det temaet.

Men Porsche visste hva de drev med. Cayenne har vært en helt avgjørende modell for økonomien til den Stuttgart-baserte bilprodusenten.

Slik så første generasjon av Porsche Cayenne ut.
Slik så første generasjon av Porsche Cayenne ut.

SUV med minst feil og problemer: Her er de 10 beste

Mer enn 500.000 eksemplarer solgt

Siden har det blitt laget to generasjoner til. Den utgående modellen er faktisk solgt i over 500.000 eksemplarer!

Nå er det altså klart for tredje utgave. Men hvis du ikke ser forskjell, så skjønner vi deg godt. Her skal du følge godt med i timen for å se forandringene.

Spørsmålet er om Porsche har jukset litt. Er det egentlig bare en facelift? Vi dro til Kreta, for å sjekke. Bli med på test!

Nå kan du få denne til 10 prosent av nybilpris

Nye Porsche Cayenne er virkelig en fryd å kjøre. Ikke bare er den sylskarp når du kjører i svingene, men komforten er skyhøy når du ønsker det.
Nye Porsche Cayenne er virkelig en fryd å kjøre. Ikke bare er den sylskarp når du kjører i svingene, men komforten er skyhøy når du ønsker det.

Hvordan er den å kjøre?

Du skal ikke kjøre gjennom mange svingene, for å skjønne at Porsche selvsagt ikke har tatt noen snarveier. Tvert imot - man har rett og slett funnet fram alle verktøyene i verktøykassa. Her er brukes samme plattform som i Bentley Bentayga, tre trinns luftfjæring, elektrisk krengingsstabilisator (Porsche Dynamic Chassis Control, PDCC), firehjulsstyring, mixed tyres (bredere dekk bak enn foran, slik som på 911), nye bremser og elektrisk justerbare dempere.

Resultatet? Du kan dundre på gjennom svingene på en måte som setter en ny standard i segmentet. Krenging er redusert ytterligere fra forrige generasjon, og styrefølelsen er skarp og godt vektet.

Porsche nekter å gi slipp på posisjonen som klassens mest sporty i SUV-segmentet.
Porsche nekter å gi slipp på posisjonen som klassens mest sporty i SUV-segmentet.

Vi skulle gjerne kjørt den på bane, for virkelig å få testet grensene. Men det vi har fått anledning til å oppleve tilsier at Cayenne gjør akkurat det Porsche har satt seg som mål: Setter en ny standard for kjøreegenskaper i klassen for store SUV-er.

Vi skal imidlertid legge til testbilene var utrustet med alt utstyr. En standard Cayenne har for eksempel ikke luftfjæring og ikke firehjulsstyring. Hvordan den fungerer uten dette utstyret fikk vi ikke testet.

For øvrig er den også svært komfortabel og stille. Særlig støyisoleringen imponerer oss. Testbilene har ekstra lydisolerte vinduer. Disse luker bort nesten all støy fra biler som passerer og når du kjører på våt asfalt.

En kjapp tur i offroad-løypa indikerer nok ikke hva denne bilen er i stand til. Faktisk kan du ta den med utenfor allfarvei uten å skjems. Den kan heves betydelig, har ulike kjøreprogram i henhold til underlag og differensialsperre. Men lavgirserie, får du ikke. Cayenne er jo fortsatt en Porsche!

Nå kommer Porsche med stasjonsvogn – og den er lekker!

I dette bagasjerommet er det 770 liter til rådighet (745 liter i Turbo-utgaven). Men syvseter blir det ikke noe av ...
I dette bagasjerommet er det 770 liter til rådighet (745 liter i Turbo-utgaven). Men syvseter blir det ikke noe av ...

Hvordan er plassen?

Bagasjerommet er første punkt du må merke deg. Her har man faktisk klarte å trylle fram 100 liter mer plass enn i forrige generasjon. Og den forrige var ikke snau, den heller. Det betyr at du nå har 770 liter (745 liter i Cayenne Turbo) til rådighet. Volumet øker til 1.710 liter (1.680 liter Cayenne Turbo) når du legger ned ryggen på baksetene. Da blir også gulvet nesten flatt.

Det skal imidlertid sies at volumet ikke oppleves som betydelig større enn forrige generasjon. Og forklaringen på det er enkel: Ryggen på baksetene kan justeres, slik at de står nesten vertikalt. Da er det omtrent er umulig å sitte der, men bagasjevolumet økes betydelig.

Gode bakseter, og massevis av plass på andre seterad også.
Gode bakseter, og massevis av plass på andre seterad også.

At du har mulighet til å justere vinkelen på ryggen i baksetene er naturligvis med på å øke komforten for de som sitter der. De kan nå legges opptil 39 grader bakover. Dessuten kan seteputen justeres opptil 16 cm i lengderetning.

Nytt er det at du kan sveipe under bakfangeren for å åpne opp bagasjeluka.

Bakseteplassen er imponerende. To voksne har massevis av plass til både ben og hode.

7-seter kan du imidlertid bare se langt etter. Vi får ingen signaler fra Porsche-leiren om at det er på vei, heller.

Det sier seg nærmest selv at plassen foran er raus. Her er det også bra med oppbevaringsplasser – inkludert store og praktiske lommer i dørene.

Aldri har du fått mer Porsche for pengene

Hvis nye Cayenne kommer kjørende og du ser den fra denne vinkelen, skal du være over middels interessert i Porsche for å se at det er en ny generasjon.
Hvis nye Cayenne kommer kjørende og du ser den fra denne vinkelen, skal du være over middels interessert i Porsche for å se at det er en ny generasjon.

Finest utenpå eller inni?

Hvis du skulle gå for samme farge på den nye Cayennen din som du hadde på den forrige, kommer ingen til å gjette at du har byttet bil. Særlig fronten og profilen er mer eller mindre nøyaktig lik.

Heldigvis har man sørget for å gjøre noen grep med hekken. Ikke store, men i alle fall slik at du har et håp om at noen skal se forskjell. For eksempel har den nå LED-lys som strekker seg over hele bredden på bilen. Lyktene er også smalere enn før – og mer i tråd med resten av Porsche-familien.

Cayenne har fått justerbar takspoiler, som også fungerer som luftbrems, hvis du kjører fort nok ...
Cayenne har fått justerbar takspoiler, som også fungerer som luftbrems, hvis du kjører fort nok ...

Øverst på bakluka er det forresten en spoiler/vinge – og den er justerbar. Det er en rekke ulike innstillinger. De fleste handler om å gi marktrykk når farten øker.

Men den kan også vinkles rett opp – og fungerer da som luftbrems! På en SUV! Vi mistenker at den er mest for show. Kun ved nødbremsing i over 170 km/t kan den aktiveres. Den skal kutte bremselengden med to meter – hvis du kjører i 250 km/t!

Innvendig har det heldigvis skjedd langt mer. Infotainmentsystemet domineres av hovedskjermen på 12,3 tommer, med strålende oppløsning og et brukervennlig touchsystem. I tillegg er det to 7 tommers skjermer i instrumentpanelet. Disse styres med hvert sitt sett med rullehjul og knapper på rattet. Smart og godt brukervennlig. Etter hvert blir det også mulig med head up display. Det er på tide, Porsche!

Man kan dette med seter også. Riktignok er komfortsetene i testbilene ekstrautstyr. Men har du råd, så gå for disse.

Opplevd kvalitet er ikke overraskende skyhøy. Dette kjennes ut som det skal kunne tåle mye juling.

Nå har kanskje denne Porschen blitt billigere enn du trodde?

Hekken har fått mer særpreg enn før. Lyktene strekker seg nå over hele bredden på bilen.
Hekken har fått mer særpreg enn før. Lyktene strekker seg nå over hele bredden på bilen.

Går den bra?

Cayenne har sportsbilytelser – uansett hvilken modell du går for. Innstegsmodellen får 340 hk/V6 med turbo. Ja, alle modellene har nå turbo, selv om det ikke står i modellbetegnelsen. Selv innstegsmodellen trenger bare 5,9 sekunder på å nå 0-100 km/t (krever Sport Chrono-pakke, uten denne tar det 5,2 sekunder). Denne var ikke tilgjengelig for testing.

Det var imidlertid Cayenne S – som nå har fått biturbo og 440 hk. Her kuttes sprintøvelsen med et helt sekund! 4,9 sekunder er brennkjapt. Den oppleves også svært pigg på veien. Tiptronic-girkassen bidrar til å sørge for effektiv akselerasjon. Forbikjøringer er en lek, og den sveiver rundt mer eller mindre lydløst når du suser nedover motorveiene i høy fart. Ved pådrag har den et potent snerr.

Men Turbo-utgaven er likevel i en egen klasse. Med 550 hk hentet fra en 4-liters twin turbo-motor.

Atmosfære-belysning er naturligvis på plass – og du kan velge ulike farger om blått ikke skulle være i henhold til dine preferanser.
Atmosfære-belysning er naturligvis på plass – og du kan velge ulike farger om blått ikke skulle være i henhold til dine preferanser.

Herlig gurgling ved oppstart gir høye forventninger. Den skuffer ikke! Her er det bare å holde på hatten, mens den effektivt sender deg fra stillestående til 100 km/t på 3,9 sekunder – akkompagnert av et skikkelig V8-brøl. Denne akselerasjonen er nok til å slå utgående generasjon av toppmodellen Turbo S. Mens toppfarten er 286 km/t.

Forbruket er det knapt noen som bryr seg om på en slik bil. Men ta høyde for drøyt literen per mil. Og at det knapt finnes grenser for hvor raskt du kan tømme tanken om du ikke holder igjen.

Hva med hybriden, sier du? Jo, den kommer litt ut i 2018. Enn så lenge er det imidlertid lite informasjon om denne. Det vi har grunn til å anta, er at drivlinjen i stor grad blir den samme som i Panamera hybrid. Det betyr rundt 450 hk og en rekkevidde på mellom 50 og 60 kilometer på strøm. Prisen er naturligvis ikke klar enda. Alt er som kjent relativt – og sammenligner du prisen på denne med de 2,1 millionene du må ut med for Turbo-utgaven, blir den rett og slett billig.

– Hva gjør brukt drømme-SUV egentlig med lommeboka?

...og hva er konklusjonen?

Porsche har et rykte å ta vare på. De skal være sportslige. Da er det i utgangspunktet naturstridig med SUV. Høyt tyngdepunkt og vekt på rundt 2 tonn setter noen klare begrensninger.

Og la det være sagt: Cayenne er ikke en sportsbil. Men det er, enn så lenge, det nærmeste du kommer i stor SUV-segmentet.

Dessuten har den altså ingen problemer med å gjøre alt annet vanlige SUV-er gjør – og i de fleste tilfeller bedre enn de andre.

Kort sagt: Porsche lurte oss litt. Designet tilsa at man hadde tatt lett på oppgaven. Men sett deg bak rattet og du skjønner umiddelbart at de har lagt hele sin tyngde og kompetanse bak nye Cayenne.

I Norge vil 90 prosent velge hybridmodellen. Der får man etter alle solemerker en passelig miks av ytelser og et forbruk som er betydelig lavere enn i Turbo-utgaven. Men hvor mye økt vekt vil ha å si for kjøreegenskapene, må vi nesten teste før vi uttaler oss om ...

Porsche Cayenne T.

Motor: 4 liter, V8, biturbo

Effekt: 550 hk / 770 Nm

0-100 km/t: 3,9 sek.

Toppfart: 286 km/t

Forbruk: 11,9 l/mil

Bagasjerom: 745 / 1.680 liter

Vekt: 2.175 kg

Lengde x bredde x høyde: 492 x 219 x 167 cm

Pris: 2.142.900 kroner

Blir du eier av en Porsche Cayenne, får du samtidig den mest dynamiske store SUVen på markedet akkurat nå.
Blir du eier av en Porsche Cayenne, får du samtidig den mest dynamiske store SUVen på markedet akkurat nå.

Denne saken ble først publisert hos Broom.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:45 Norwegian kutter ut alle flyginger fra Torp14:44 Lagerbäck om 30.000 rumenske tilskuere: – Vet ikke hva vi gjør om det kommer rasistiske rop14:38 Spania med ny arrestordre for Catalonias ekspresident14:36 Turist knivdrept i Tunisia14:26 Ryggpasient tvunget til å forlate sykehus – ble fraktet i jekketralle på ferje14:16 Enken: – Han beskyttet oss mot nordmannen14:07 Trump: Kurderne forsøker å trekke USA med i krigen13:56 Brexitbekreftelse var første punkt i trontalen i London13:44 Politikere i krisemøte om Østfoldbanen13:34 Sykkellegende sendt til sykehus med alvorlig hodeskade etter fall13:15 Selskap forsøkte å smugle skip ut av Norge – fikk 7 millioner kroner i bot13:04 Tyrkia-ekspert: Russland har nøkkelen12:51 Rettssak for Gazza, togkyss kan ende med straff12:43 Norge er EUs tredje største handelsavtalepartner12:28 Zlatan-statue full av skrivefeil12:20 PFU-sekretariatet vil avvise klagen på Lindmo-intervjuet med Haddy Njie12:00 Espresso House: – Vi ber om unnskyldning for de feil vi har gjort12:00 Fortsatt uavklart tilstand for 15-åring etter voldshendelse på Toten11:55 Narkoaksjon blant tenåringer på Haugalandet11:50 Erdogan berømmer USA for tilbaketrekking i Syria11:39 Mette-Marits drøm oppfylt: Nå tar hun boktog i Tyskland11:22 Vy øker togkapasiteten på Østlandet11:12 Giggs forsvarer avgjørelsen om å la James spille videre11:05 Terrorsiktet tobarnsmor vil til Norge – tar utleveringskrav til lagmannsretten11:05 Fem pågrepet etter Paris-angrep10:23 Pizza med plast tilbakekalles09:59 Byggenæringen advarer mot høy risiko i Sotrasambandet09:53 Norge stadig mer populært blant utlendinger09:50 Katalanske politikere dømt til lange fengselsstraffer09:35 Syrias regjeringshær skal ha inntatt by nær Tyrkias grense09:35 29 dyreholdere anmeldt til politiet hittil i år09:34 Svennis fikk smake «Fergie-hårføner» etter VM-prat09:29 P4 går til rettssak mot lokalradio i Bergen09:26 Nå skal Slottsparken sikres mot biler08:54 2.500 barn rammet av utvisningssaker mot omsorgspersoner de siste fem årene08:38 – Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26 Ap fortsetter å lede Longyearbyen08:10 Foreldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39 Kallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31 Halve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30 Polens regjeringsparti mot brakseier06:43 Rumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25 Ecuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20 Sprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09 Skotsk dommer for Norge i Romania06:06 Søk etter savnede i Japan fortsetter06:00 Storrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50 Dette skjer i dag05:40 Bilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30 Dette skjedde i natt05:17 Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00 Færre ansatte i departementer og direktorater04:11 Antall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53 Politiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32 Økning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58 California hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53 Verft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00 Avis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59 Tyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03 Hunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46 Undersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00 Liverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54 Gareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52 Smell for Orbans parti i lokalvalg22:47 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:29 Trudeau trosser trusler – fortsetter valgkamp22:16 Rotte snek seg inn på Peppes-restaurant i Tromsø22:09 Kaczynski erklærer valgseier i Polen21:37 Ap: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36 Passord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32 Syria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08 Belgisk prinsesse arrestert i London19:48 Erdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42 Helaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42 Kjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54 Død mann funnet i sjøen i Stavanger16:24 Trump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53 David Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22 Demonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21 Esper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18 Kurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18 Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16 Omar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13 Ingebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06 EØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59 Mikkelsen-dobbel for Senja14:55 Avgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48 Neymar måtte avbryte landskamp med skade14:31 Johaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29 Ingen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56 Godsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44 Hareide hentet inn tre nye spillere13:28 Serbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02 – Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49 Bilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40 Norske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07 Overtidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01 En person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58 – Vidkun Quisling var ikke bare ond
Siste nytt
14:45ReiseNorwegian kutter ut alle flyginger fra Torp14:44SportLagerbäck om 30.000 rumenske tilskuere: – Vet ikke hva vi gjør om det kommer rasistiske rop14:38VerdenSpania med ny arrestordre for Catalonias ekspresident14:36VerdenTurist knivdrept i Tunisia14:26NorgeRyggpasient tvunget til å forlate sykehus – ble fraktet i jekketralle på ferje14:16VerdenEnken: – Han beskyttet oss mot nordmannen14:07PolitikkTrump: Kurderne forsøker å trekke USA med i krigen13:56PolitikkBrexitbekreftelse var første punkt i trontalen i London13:44PolitikkPolitikere i krisemøte om Østfoldbanen13:34SportSykkellegende sendt til sykehus med alvorlig hodeskade etter fall13:15NorgeSelskap forsøkte å smugle skip ut av Norge – fikk 7 millioner kroner i bot13:04NorgeTyrkia-ekspert: Russland har nøkkelen12:51SportRettssak for Gazza, togkyss kan ende med straff12:43NorgeNorge er EUs tredje største handelsavtalepartner12:28SportZlatan-statue full av skrivefeil12:20NorgePFU-sekretariatet vil avvise klagen på Lindmo-intervjuet med Haddy Njie12:00PengerEspresso House: – Vi ber om unnskyldning for de feil vi har gjort12:00NorgeFortsatt uavklart tilstand for 15-åring etter voldshendelse på Toten11:55NyheterNarkoaksjon blant tenåringer på Haugalandet11:50VerdenErdogan berømmer USA for tilbaketrekking i Syria11:39VerdenMette-Marits drøm oppfylt: Nå tar hun boktog i Tyskland11:22NorgeVy øker togkapasiteten på Østlandet11:12NorgeGiggs forsvarer avgjørelsen om å la James spille videre11:05NorgeTerrorsiktet tobarnsmor vil til Norge – tar utleveringskrav til lagmannsretten11:05NorgeFem pågrepet etter Paris-angrep10:23Helse og livsstilPizza med plast tilbakekalles09:59PengerByggenæringen advarer mot høy risiko i Sotrasambandet09:53ReiseNorge stadig mer populært blant utlendinger09:50VerdenKatalanske politikere dømt til lange fengselsstraffer09:35VerdenSyrias regjeringshær skal ha inntatt by nær Tyrkias grense09:35Norge29 dyreholdere anmeldt til politiet hittil i år09:34SportSvennis fikk smake «Fergie-hårføner» etter VM-prat09:29PengerP4 går til rettssak mot lokalradio i Bergen09:26NorgeNå skal Slottsparken sikres mot biler08:54Norge2.500 barn rammet av utvisningssaker mot omsorgspersoner de siste fem årene08:38Verden– Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26PolitikkAp fortsetter å lede Longyearbyen08:10PengerForeldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39SportKallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31NorgeHalve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30NorgePolens regjeringsparti mot brakseier06:43SportRumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25VerdenEcuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20NorgeSprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09SportSkotsk dommer for Norge i Romania06:06VerdenSøk etter savnede i Japan fortsetter06:00NorgeStorrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50NorgeDette skjer i dag05:40NorgeBilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30NorgeDette skjedde i natt05:17NorgeBoligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00NorgeFærre ansatte i departementer og direktorater04:11NorgeAntall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53VerdenPolitiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32VerdenØkning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58VerdenCalifornia hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53NorgeVerft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00VerdenAvis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59NorgeTyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03VerdenHunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46NorgeUndersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00SportLiverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54SportGareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52VerdenSmell for Orbans parti i lokalvalg22:47VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:29VerdenTrudeau trosser trusler – fortsetter valgkamp22:16NorgeRotte snek seg inn på Peppes-restaurant i Tromsø22:09VerdenKaczynski erklærer valgseier i Polen21:37NorgeAp: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36NorgePassord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32VerdenSyria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08VerdenBelgisk prinsesse arrestert i London19:48VerdenErdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42KulturHelaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42NorgeKjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54NorgeDød mann funnet i sjøen i Stavanger16:24VerdenTrump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53NorgeDavid Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22VerdenDemonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21VerdenEsper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18VerdenKurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18VerdenDødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16SportOmar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13SportIngebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06PolitikkEØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59SportMikkelsen-dobbel for Senja14:55VerdenAvgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48SportNeymar måtte avbryte landskamp med skade14:31SportJohaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29NorgeIngen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56SportGodsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44SportHareide hentet inn tre nye spillere13:28SportSerbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02Verden– Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49NorgeBilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40NorgeNorske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07SportOvertidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01NorgeEn person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58Norge– Vidkun Quisling var ikke bare ond
Populært