Jeep Compass - din inngangsbillett til villmarken

Foto: Jeep.no

Gjørmete, glatte veier og bratt stigning på vei mot fjellet er ikke noe problem for nye Jeep Compass. Denne råtassen passer perfekt inn i den ville, norske naturen.

Norge er et land fullt av flott natur, og vi nordmenn elsker å bruke den. Vi padler, drar på teltturer, jakter og går på ski- og fotturer, og ofte er det humpete veier og bratte bakker som fører til de mest spennende og uslepne perlene. Vil du komme deg frem i den norske villmarken trenger du derfor en bil du kan stole på - selv om du møter på hullete småveier, glatte veistrekninger eller høstens aller første snø.

Gode lys er også en nødvendighet når du skal ferdes på norske veier, og bak rattet til nye Jeep Compass kan du føle deg trygg på at bilen tilfredsstiller alle krav du har også om høsten og vinteren.

Les mer om Jeep Compass

God fremkommelighet

En god turbil skal selvfølgelig også ha plass til alt du skal ha med deg på tur. Det å kunne plassere både telt, jaktvåpen, proviant, turstøvler, klesskift og kanskje et par hunder uten besvær gir den perfekte starten på turen, og med nye Jeep Compass er ikke dette noe problem. I denne romslige SUV-en får du plass til alt du har behov for på turen, og samtidig kan du altså føle deg trygg på at den har god fremkommelighet selv om du møter på mer krevende terreng eller værforhold. Den manøvreres lett også på grisete og glatt føre, og med bilens modulsystem kan du enkelt tilpasse bilens konfigurasjon etter føret der du er.

Det beste utstyret

Med nye Jeep Compass er det derfor ikke noe i veien for å være ekstra eventyrlysten og impulsiv og ta turen litt som det kommer. Jeep er for de fleste kjent som en habil offroader og Compass følger opp. Med denne SUV-en kan du kjøre på veier du ellers ikke ville valgt, og du kan utforske steder du ellers ikke ville få se. Det at du velger en røff og kompromissløs bil gjør likevel ikke at du må nedprioritere komforten. Jeep Compass leveres med skinnseter, topp infotainmentsystem som kan kobles til telefonen din, varme i seter og ratt og alt annet du forventer av en ny og moderne bil.

Les mer om Jeep Compass

Lange tradisjoner

Produsenten går heller ikke på akkord med utseendet, og Jeep har denne gang klart å designe en bil som passer like godt i byen, når du er tilbake fra jaktturen, som den gjorde i villmarken. Selv om bilen ved første øyekast minner lite om de mer firkantede Jeep-modellene, viker ikke Jeep Compass fra de tradisjonelle designelementene til Jeep. Produsenten er tro mot 76 år gamle tradisjoner, og Compass har blant annet en del elementer du vil kunne gjenkjenne fra Grand Cherokee. Led lamper og 18 tommers felger setter prikken over i-en og gir bilen det perfekte, rafinerte utseende du ønsker deg av en city SUV.

Les mer om nye Jeep Compass, utstyr og spesifikasjoner her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.