Like perfekt i byen som på fjelltur

Foto: Jeep.no
Når familien skal på tur, trenger du en romslig, sikker og praktisk bil. En bil som kommer seg frem uansett vær og føre.

Ingen dager er like. Du har dager du henter og leverer i barnehagen, dager du drar på jakt i fjellet og dager du pakker bilen til en hyggelig hyttetur med familien. Uansett er du avhengig av en trygg og pålitelig bil som får deg dit du skal uavhengig av vær- og føreforhold, og det er akkurat en slik bil nye Jeep Compass er. Denne romslige SUV-en er like genial enten du trenger transport til og fra jobben eller ønsker å ta en langtur med venner og familie.

Les mer om Jeep Compass

Tilpasses terrenget

Jeep Compass er bilen for deg som er på jakt etter en kraftfull, unik SUV i mediumsegmentet, og som ønsker deg en bil som passer like godt på handletur i byen som på humpete fjellveier. Utstyr som elektronisk bakluke gjør hverdagen enklere, og detaljer som LED lys og 18 tommers felger gir bilen et stilig utseende som skiller seg ut i mengden. Designerne har samtidig vært tro mot den klassiske Jeepen ved å videreføre elementer fra blant annet Jeep Grand Cherokee, og fremkommeligheten er i likhet med andre Jeeper 100 prosent til å stole på. Du har også muligheten til selv å stille inn bilen så den tilpasser seg terrenget der du er - enten det er ren, tørr asfalt, snø, leire eller sand.

Jeep Compass sørger rett og slett for at du kommer frem uansett, og den gjør at du kommer du dit med stil, komfort og på egne premisser.

Hendene på rattet

Heller ikke innvendig skuffer nye Jeep Compass. Den leveres med skinnseter, bra lydanlegg, varme i sete og ratt og et meget godt infotainmentsystem. Alt er produsert slik at du kan holde hendene på rattet og øynene på veien under hele turen.

Les mer om Jeep Compass

Med Apple CarPlay har iPhone-brukere muligheten å koble seg til Apple Maps, meldinger, telefon og Apple Music ved hjelp av Siri, og bruker du Android telefon gjør Android Auto det enkelt og trygt å koble seg til Google Maps og Google Pay Music med stemmekontroll.

Både for- og baksetene er romslige nok til at alle familiemedlemmer sitter behagelig hele veien, og i bagasjerommet får dere plass til alt dere trenger i det daglige, på småturer og på ferie.

Godt lys og veigrep

Komfort, fremkommelig og utseende er viktig, men sikkerheten er kanskje det de fleste prioriterer høyest når de kjøper ny bil. Vi forventer at vi når turmålet så trygt som mulig, og da er sikkerhetsutstyret i bilen av stor betydning. Også her stiller Jeep Compass med det ypperste og sørger for at du holder deg unna farer i alle retninger.

Bilen er dessuten utstyrt med automatisk fjernlysassistanse som sørger for godt nok lys på norske fjellveier også i de mørkeste årstidene. Kombinert med kjøreegenskaper som gjør den lett å manøvrere også på glatte eller gjørmete veier utenfor allfarvei, legger Jeep på denne måten alt til rette for at du, i likhet med Jeep Compass, får muligheten til å gå nye og spennende veier.

Les mer om nye Jeep Compass, utstyr og spesifikasjoner her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.
Les også