Slik lærer appen deg å kjøre fortere

Broom har testet Porsches nyeste gadget til de som liker å kjøre på bane. Se video:

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med lanseringen av Porsche 911 GTS i Cape Town nylig, fikk pressen kjøre bilene på racerbanen Killarney.
Her fikk vi også teste ut den nye appen som Porsche lanserer samtidig med GTS-modellen. Nemlig en ny utgave av Porsche Track Precision App.
Den fungerer ved at smarttelefonen festes i frontruta. Når du kjører rundene dine, registrerer den alt du gjør, samtidig som den filmer kjøringen.
Etterpå kan du fordype deg i et vell av faktainformasjon om hvordan du presterte. Det hele er faktisk vanvittig kult!

Ser «alt»

Det er nemlig slik at den avanserte appen registrerer alt du gjør. Den forteller deg blant annet hvor sterke g-krefter som var i sving, om du skrenset i en sving, nøyaktig hvor du gjorde feil sporvalg, om du slapp gassen for tidlig eller brukte bremsen for sent.

Takket være videoen får du se din egen runde, samtidig som du har grafikk som illustrerer fart, girvalg, turtall og hvordan du brukte gasspedalen, rattet og bremsen.

Les også: Volvos råeste er familiebil og sportsbil i ett

(Saken fortsetter under)

Vi testet appen på Killarney Race Track i Cape Town.
Vi testet appen på Killarney Race Track i Cape Town.

Ghost car

Den holder naturligvis orden på rundetidene dine, og har dessuten en artig funksjon som kalles ghost car.

Alle som har spilt litt Playstation, vet hva det betyr. Her kan du sammenligne tidligere runder mot hverandre, slik at du ser hvor du gjorde ting annerledes.

Populært

80 prosent av kundene som kjøper 911 GTS tar bilen med seg på bane. Så det er åpenbart et marked for denne måten å analysere og utvikle egne ferdigheter på.

Inkludert i appen ligger svært mange av banene rundt om i verden lagret. Men om du kommer til et ny bane, kan du legge den til i ettertid.

Det ligger en rekke racerbaner lagret i appen alt i utgangspunktet. Hvis du kommer til en ny bane, kan den legges inn manuelt i etterkant.
Det ligger en rekke racerbaner lagret i appen alt i utgangspunktet. Hvis du kommer til en ny bane, kan den legges inn manuelt i etterkant.

Les også:

Øyvind snublet over det som kan bli ekte Norges-favoritt

Her får du luksus – til svært hyggelig pris

Saken er opprinnelig publisert på Broom.no

Personvernpolicy