Meny

Nye bilavgifter: Sjekk hva det betyr for deg

Noen bilkjøp kan du spare mye penger på, takket være regjeringens avgiftskutt. Andre: Ikke fullt så mye. Se video i vinduet over.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke alle "julegavene" fra politikerne gir utslag i lavere priser.

I høst pågikk det en beinhard politisk kamp om bilavgiftskroner, i forbindelse med statsbudsjettet for 2017. Til slutt ble det enighet mellom Høyre/Frp/Venstre/KrF, om "den nye bilpakken", som den ble kalt.

Her ble det ikke akkurat slik finansminister Siv Jensen hadde foreslått i utgangspunktet.

Det som står fast, er at elbiler fortsatt slipper moms (i første omgang fram til 2020), og at CO2-utslipp straffes hardere.

Hybrider kommer dårligere ut og får økte avgifter, mens store biler med stor bensinmotor får de aller største avgiftslettelsene.

Superbilen Audi R8 er den bilen som får redusert avgiftene aller mest – med 220.000 kroner.

De ladbare hybridene er også blant avgiftsvinnerne. For eksempel får Mercedes S 500e en reduksjon i avgifter på 109.633 kroner.

Halvparten vil ikke kjøpe diesel eller bensin igjen

Ikke nødvendigvis lavere pris

Men de ulike importørene har ulik praksis, med tanke på hvordan de håndterer de nye avgiftene.

Broom har fått svar fra alle de store merkene, rundt hva de tenker om prisene for 2017.

Noen lar all avgiftslette komme kundene til gode, noen reduserer prisen mindre enn avgiftene, mens andre viser til ulike forklaringer for hvorfor de ikke kan redusere prisene tilsvarende avgiftsletten.

Denne blir 50.000 kroner billigere

Audi

Audi, som altså har akkurat den modellen som får den aller største avgiftsreduksjonen, er blant de som ikke nødvendigvis gir tilsvarende reduksjon i pris.

Hovedtrekkene i de nye bilavgiftene

CO2-komponenten:

Øvre innslagspunkt for fradrag reduseres fra 85 til 75 gram.

Vektkomponenten:

Laveste innslagspunkt heves fra 200 kg til 350 kg (er 150 kg i 2016)

Alle satser reduseres med 2,5 %

Ikke-ladbare hybrider:

Vektfradraget reduseres fra 10 % til 5 %.

Varebiler:

Andelen varebilene betaler av personbilsatsene av vektkomponenten settes ned fra 21 % til 20 %.

Likevel er de nye avgiftene en medvirkende årsak til å senke prisen på flere av de mest populære modellene.

– Generelt ser vi mange eksempler på nedgang i pris, påvirket av de nye avgiftene. Men forhold som inflasjonsjustering av priser fra fabrikk ved nyttår, påvirker også kundeprisene i 2017. Det bidrar til at det ikke alltid er en direkte sammenheng mellom nye avgifter og priser, sier informasjonssjef hos Audi Norge, Øyvind Rognlien Skovli.

Les også: Du kan få sprekere bil – uten å betale avgift

Audi R8 går fra å koste 2.526.000 kroner i 2016 - til å koste 2.307.300 kroner nå. Så her er hele avgiftsletten kommet kunden til gode.

Den ladbare SUVen Q7 kostet i 2016 fra 882.400 kroner, mens den i år vil starte på 852.500 kroner.

Her har avgiftsletten vært på drøyt 50.000 kroner. Det betyr at ikke hele dette beløpet gjenspeiles i prisreduksjonen på 30.000 kroner.

Nå bør du tenke deg godt om før du kjøper nybil

BMW og Volvo: Kutter prisene

BMW og Volvo er to av merkene som tar et helt klart standpunkt: Avgiftskuttene skal komme kundene til hundre prosent til gode, gjennom at prisene reduseres (eller økes) tilsvarende.

Volvos ladbare SUV, XC90 T8, blir nesten 100.000 kroner billigere i 2017.

– Hos oss vil avgiftsendringene justere prisene på bilene våre tilsvarende, sier informasjonsdirektør i Volvo Car Norway, Rune Gutteberg Hansen.

Les også: Kilder til VG: – Venstre vil ha CO2-avgift og dyrere diesel

Det betyr en solid prisrekduksjon på blant annet den ladbare SUV-en XC90 T8 (407 hk). Den kostet 971.000 kroner i 2016 – og blir opptil 98.675 kroner billigere i år, avhengig av utstyrsnivå.

BMW: Avgiftsreduksjon = prisreduksjon

Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, forteller at prisene for 2017 kommer neste uke. Han understreker at avgiftsreduksjon skal bety prisreduksjon på alle modeller med lavere avgifter.

– Siden det ofte skjer svært mye rundt avgifter i desember, så har vi hatt et klart mål om å knytte prisdifferansen fra desember 2016 til januar 2017 til avgiftsendringene, ene og alene.

Helt ny - og har blitt 100.000 kroner billigere

5-serie blir billigere

Om ikke lenge lanserer BMW sin nye familiebil, 5-serie. Den kommer gunstig ut med nye avgifter. I første omgang kommer det fem ulike motoralternativer, og samtlige av disse blir billigere.

Ikke overraskende er det de motorsterke alternativene som får størst lette: 530i, 530d og 540i (alle med xDrive), blir henholdsvis 39.700, 51.100 og 78.100 kroner billigere.

Se tabell under:

Men det er altså ikke alle som velger å være like kategoriske. Mange modeller synker mindre i pris enn det avgiftene skulle tilsi.

Det kan skyldes flere faktorer. Alt fra valutakurser, føringer fra produsenten, inflasjonsjustering eller endringer i utstyr kan gi ulike utslag.

Brukt SUV: Dette er et smart kjøp!

Mercedes med noen forbehold

Mercedes sier at de i stor grad la avgiftsendringene gjenspeiles i prisen ut til kunden. Men tar noen forbehold.

– Prisendringen som nå foreligger er basert på inflasjon, valutasituasjonen og kostpris fra fabrikk. Det vil variere litt per modell, men ligger i intervallet 2,5-3,5 prosent. Utover denne normaljusteringen blir avgiftsendringene direkte overført, sier vikarierende PR-ansvarlig hos Mercedes-Benz Norge, Audun Hermansen.

Den ladbare SUVen Mercedes GLC 350e er en populær modell akkurat nå.

Han viser til at den populære ladbare SUV-en GLC 350e får en nedgang i pris på 16.500 kroner, mens den mer ekstreme C-klasse 43 AMG 4Matic blir 56.000 kroner billigere.

Dette tilsvarer imidlertid ikke mer enn rundt halvparten av avgiftsreduksjonen på GLC 350e (får 35.000 kroner i avgiftslette i 2017). C 43 AMG 4Matic går ned 87.522 kroner i avgifter i 2017, så her er det 31.522 avgiftslette-kroner som blir "borte" på veien til kunden.

Miljøverstinger går mest ned i pris

Hybrider kommer dårlig ut

Toyota og Lexus er ikke de som kommer best ut av den nye bilpakken, rett og slett fordi begge merkene er store på hybrid-modeller. Disse kommer som nevnt ikke like godt ut av det nye avgiftssystemet, som i det opprinnelige forslaget.

Informasjonssjef i Toyota og Lexus, Espen Olsen, sier at prisene på deres modeller i stor grad vil reflektere avgiftsendringene fullt ut.

Toyota RAV4 er en av Norges mest solgte biler. Den hybride utgaven er svært populær. Den får økte avgifter i 2017.

Men det er noen unntak. Bestselgeren Toyota RAV4 hybrid med 4x4 får økt avgfitene med 13.493 kroner. Her økes imidlertid prisen kun med 6.500 kroner, til 431.000 kroner.

– Enkelte konkurrenter får lavere avgifter, og vi velger å absorbere noe av avgiftsøkningen, sier Olsen.

Toyotas nye kompakt-SUV, C-HR, øker med 4.500 kroner i 2017. Det er mer enn avgiftene øker.

– Det skyldes at vi allerede hadde regnet inn en avgfitsreduksjon i lanseringsprisene, og dette endret seg kraftig i negativ retning etter budsjettforhandlingene, forklarer Olsen videre.

Lexus-SUVen NX 300h får økte avgifter med 18.622 kroner, men her holdes prisene uendret på 518.000 kroner av konkurransehensyn.

Vi tok med Volvos toppmodell på fjelltur

Norges mest solgte

Volkswagen har både den mest solgte modellen i Norge, nemlig Golf, og er også det mest solgte merket. De kan imidlertid ikke love at avgiftslettelsene kommer kunden til gode.

Kommunikasjonssjef i VW, Anita Svanes, sier at enkelte prisjusteringer fra fabrikk eller økte fraktkostnader er eksempel på faktorer som tas med når prisene for 2017 settes.

– Primært forsøker vi å la avgiftsfordelene tilfalle kunden i den grad det er mulig. Men enkelte prisjusteringer fra fabrikk eller økte fraktkostnader er eksempler på justeringer som kan tas med ved nye priser fra årsskiftet, sier kommunikasjonssjef i VW, Anita Svanes.

Passat TDI med 240 hk går ned 13.000 kroner i pris, omtrent tilsvarende avgiftsreduksjonen.

Skoda, Mazda og Ford

– Vi kan ikke gå i detalj rundt vår prisstrategi, men i all hovedsak vil våre prisendringer for 2017 speile avgiftsendringene relativt godt. Samtidig ønsker vi å kunne opprettholde logiske prissteg for utstyrsnivå og motorer ut mot våre kunder, hvilket betyr at vi gjør individuelle justeringer på forskjellige modeller, sier produkt- og PR-Manager i Mazda Motor Norge, Petter Chr. Grüner Brinch.

Mazda CX-5 er en svært populær bil i Norge. Foto: Frederic J. Brown.

Informasjonsdirektør i Ford Motor Norge, Anne Sønsteby, forteller at deres priser vurderes fortløpende i forhold til konkurransesituasjonen og lønnsomhet.

Skodas PR og kommunikasjonssjef, Jan Erik Haugen, uttaler seg slik om deres priser for 2017:

– Prisendringer ved årsskiftet har ofte sammenheng med prisøkninger fra fabrikken, endrede gebyrer fra offentlig myndighet (batterigebyr ol.), men også endringer i standardutstyr kan forekomme. Dette kan komme i tillegg til avgiftsendringer på engangsavgiften.

Denne biltypen av nesten firedoblet salget på fire år

Priskutt på sportsbil

Nissan lover også at de i stor grad vil la avgiftsletten komme kunden til gode. Her er noen eksempel:

* Sportsbilen 370Z Nismo, som har fått redusert prisen fra 920.300 til 863.800 – en prisnedgang på kr 56.500 kroner.

* Den mer folkelige kompakt-SUVen Nissan Qashqai 1,5 dCi Acenta går ned fra 288.900 kroner til kr 284.900 kroner – en prisnedgang på kr 4.000 kroner.

Men Nissan får også noen modeller som stiger i pris, takket være de nye avgifter. Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi N-Connecta aut. (varebil klasse 2) for eksempel.

Avgiften på bilen økte med 12.440 kroner. Prisendringen til kunde endret seg fra kr 418.348 til kr 430.678 kroner. Altså, en prisjustering på kr 12.330.

– Men her ligger vi pent under våre konkurrenter, som også har opplevd til dels vesentlig avgiftsøkning for sine pickup-modeller, sier informasjonssjef hos Nissan Norge, Knut Arne Marcussen.

Bilen er stor – verditapet enda større!

Sportsbilen Nissan 370S Nismo, med 350 hk, får en prisreduksjon på 56.500 kroner i 2017.

– Helt vanlig med justering

Forlagsredaktør Per-Morten Merg i Bilforlaget AS er ikke overrasket over at det er ulik praksis rundt prissettingen av biler.

– Det hadde blitt justeringer av priser, uansett hva som skjedde med avgiftene. Men nå er etterspørselen etter ladbare hybrider så stor, at det kan være mulig å hente litt mer margin på disse. For de som ikke har ladbare modeller, og det er jo mange merker, er det verre. Situasjonen nå, tilsier at det ikke er like lett å hente ut ekstra marginer på disse, sier han.

Mer gunstig med import

Merg følger bransjen tett, og tror mange vil få en utfordring i å opprettholde volumene de hadde i fjor. 2016 var det beste året for nybilsalg siden jappe-tiden i 1985-86.

– Men når importøren velger å ikke redusere prisene tilsvarende avgiftene, blir det vel mer gunstig å importere selv?

– Det kan det bli. Nå har jo import av biler vært litt mindre gunstig en stund, fordi kronen har svekket seg. Men hvis prisnedgangen ikke reflekterer avgiftsnedgangen, da kan det likevel være mer gunstig å importere, sier Merg.

Bilnorge har laget en ypperlig kalkulator hvor du kan sjekke nøyaktig hvor mye hver eneste bil går opp- eller ned i avgifter. Her kan du sjekke opp mot prislistene hvorvidt dette gjenspeiles i prisene.

Her er den i Norge: Verdens mest eksklusive SUV

BMW M4 er en av bilene som går mest ned i pris i 2017 - takket være en avgiftslette på solide 124.000 kroner.

Hva synes du om avgiftsendringene som har skjedd i 2017 Si din mening i kommentarfeltet under:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
12:16 Diplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08 Snøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54 Påsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01 Mann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51 Ivanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50 Stortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35 Ajax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26 Jordskjelv ryster Taiwan07:16 Minst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00 Ny meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40 Statlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26 Etappe to i valget i India er i gang06:05 Båt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00 BBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:20 Zuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18 Guatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44 Nye krav til helsearbeidere innføres04:31 Demokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52 340 miljøaktivister pågrepet i London03:46 Luftambulansen mister oftere GPS-signal02:38 29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37 17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30 Nord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40 Brødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22 Mann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46 – Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00 Pochettino: – Mine spillere er helter23:43 Tottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34 Liverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24 Barr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54 Politiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12 Nordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21 Amundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56 Minst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39 Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20 399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57 Firmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29 Ettersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14 Mann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59 Horneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51 Senterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00 Angrer på tidligere gravferd17:28 NASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23 Manchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48 Russisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56 Perus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51 Kø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42 Tog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20 Død kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55 En av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53 Norsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39 Talsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24 Barnehagelærer valgte å svindle Nav14:23 Notre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45 Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28 Politiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24 FBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47 Påskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40 Forskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08 Brækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50 Vålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52 Snøskred i Tromsø09:52 Russ falt ut av russebil i fart08:56 Politiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11 Krisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01 Indonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53 Førerhunder angripes av løse hunder07:36 Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12 Oslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47 Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00 Frp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55 Mangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Kronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56 Veksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45 Lokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29 Terrortrusselnivået senket i New Zealand04:05 «Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37 Nicaragua løslater 636 innsatte03:01 65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49 Minst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35 To tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30 Trump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58 Venstrevind over Oslo01:49 Minst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43 Einar Aas selger strandeiendommer med tap00:17 Hotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45 Ajax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30 Messi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12 Erdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54 Messi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48 Seks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42 Macron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27 Erik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09 30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37 Voldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05 KrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Siste nytt
12:16KulturDiplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08NorgeSnøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54NorgePåsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01VerdenMann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51VerdenIvanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50NorgeStortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35SportAjax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26VerdenJordskjelv ryster Taiwan07:16VerdenMinst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00VerdenNy meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40VerdenStatlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26VerdenEtappe to i valget i India er i gang06:05NorgeBåt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00SportBBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:20SportZuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18VerdenGuatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44NorgeNye krav til helsearbeidere innføres04:31VerdenDemokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52Verden340 miljøaktivister pågrepet i London03:46NorgeLuftambulansen mister oftere GPS-signal02:38Verden29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37Norge17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30VerdenNord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40VerdenBrødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22NorgeMann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46Verden– Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00SportPochettino: – Mine spillere er helter23:43SportTottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34SportLiverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24VerdenBarr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54MotorPolitiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12PengerNordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21NorgeAmundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56VerdenMinst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39VerdenRouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20Norge399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57VerdenFirmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29VerdenEttersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14NorgeMann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59SportHorneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51PengerSenterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00NorgeAngrer på tidligere gravferd17:28VerdenNASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23SportManchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48VerdenRussisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56VerdenPerus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51NorgeKø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42NorgeTog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20VerdenDød kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55NorgeEn av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53NorgeNorsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39PolitikkTalsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24NorgeBarnehagelærer valgte å svindle Nav14:23VerdenNotre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45NorgeRegjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28MotorPolitiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24VerdenFBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47NorgePåskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40VerdenForskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08SportBrækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50NorgeVålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52NorgeSnøskred i Tromsø09:52NorgeRuss falt ut av russebil i fart08:56NorgePolitiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11VerdenKrisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01VerdenIndonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53NorgeFørerhunder angripes av løse hunder07:36SportEksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12NorgeOslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47SportSolskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00NorgeFrp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55VerdenMangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56VerdenVeksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45NorgeLokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29VerdenTerrortrusselnivået senket i New Zealand04:05Verden«Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37VerdenNicaragua løslater 636 innsatte03:01Verden65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49VerdenMinst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35NorgeTo tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30VerdenTrump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58NorgeVenstrevind over Oslo01:49VerdenMinst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43PengerEinar Aas selger strandeiendommer med tap00:17NorgeHotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45SportAjax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30SportMessi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12VerdenErdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54SportMessi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48VerdenSeks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42VerdenMacron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27NorgeErik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09Verden30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37NorgeVoldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05NorgeKrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Populært