Slik har du aldri sett familiebilen

PASSAT: Stephan Calles spesielle Passat. Foto: Privat

Innvendig er den helt normal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innvendig ser Passat-en helt normal ut. Den har riktignok R-line-pakke med litt utvendig og innvendig styling, men intet uvanlig ved det. Under panseret sitter en traust 2,0-liters TDI-diesel med 190-hester som jobber sammen med en et DSG-girkasse. Fortsatt temmelig ordinært.

Men belgiske Stephan Calles har tatt noen ekstraordinære grep. Han liker Passat, men liker også å skille seg ut. Man kan si mye positivt om Passat, men noen headturner er den ikke. Men dét er Calles' Passat. Med Accuair E-Level Management og HP Drivetech Suspension Kit har bilen fått luftfjæring. I tillegg har den spesielle drivaksler fra Sick Wave. Formålet med ekstrautstyret er senking. Calles er nemlig medlem av «Low Rulers». Med en kontroll på dashbordet kan Passat-en senkes så lavt at dekkene forsvinner inne under hjulskjermene. Noen synes slik er kult.

Calles' spesielle Passat er bare en av flere meget spesielle biler som nå stilles ut på årets utgave av Essen Motor Show i Tyskland. Bilutstillingen er det nærmeste Europa kommer den amerikanske SEMA-utstillingen.

Se stort galleri fra Essen her:

Folkevognbuss med jetmotor fra Rolls-Royce

Les også:

Familie-Volvoen går som en Porsche

Skistjerna har gjort det igjen

Har han motorshowets flotteste bil?

Saken er opprinnelig publisert på Klikk.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden