Denne rusthaugen kan bli din for 500.000 kroner

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den er rusten, full av muselort, har stått på en låve i 40 år og ikke blitt startet på like lenge. Den kan bli din for 500.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jaguar E-type er en av de mest ettertraktete klassiske bilene i verden. Denne 1964-modellen med 3,8 liters motor, som kommer til å stjele showet under H&H Classics auksjon i Duxford 12. oktober, er intet unntak. Derfor ventes det at den kan bli solgt for så mye som 45.000 pund, eller rundt 500.000 kroner. Det til tross for at tilstanden er heller dårlig. Den nye eieren må påregne en kostbar restaurering før det er mulig å ta bilen ut på veien igjen.

Les også: Årets bruktbilsalg for millionærer

(Artikkelen fortsetter under)

Bilen ble funnet på en låve i Staffordshire for ikke lenge siden, hvor den har stått siden midten av 70-tallet. Den har hatt tre eiere og kommer med en original instruksjonsbok, garantikort og servicehefte. 30.000 kilometer service ble tatt i november 1965. Da den ble parkert for godt på låven, hadde den kjørt 85.000 kilometer. Det er bygget bare 1.798 eksemplarer av denne spesielle Coupé-utgaven av Jaguar E-type.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Med tanke på hvor populær denne bilen er blant samlere for tiden, er det utrolig at det fortsatt finnes Jaguar E-typer bortgjemt på låver rundt omkring i verden, sier Damian Jones, salgssjef hos H&H Classics.

Les også:

En gang var dette den tøffeste bilen i gata

Ford Fiesta 40 år: Slik startet et stort bileventyr

Dette er diger og tøff bil – til hyggelig pris