Meny

Se hva Kenneth kom over på motorveien

Dette er etter alt å dømme helt nye Mercedes E-klasse stasjonsvogn som er på testtur. Foto: Kenneth Skårdal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er en av årets største bilnyheter.

Helt nye Mercedes E-klasse ble lansert med stor festivitas tidligere i vår. Dette er en bil som setter ny standard i sitt segment for innovasjoner, sikkerhet, utstyr og assistentfunksjoner. Det har også gitt mange lovord og trillet flere seksere på terningen for nettopp det. Også her hos oss på Broom.

Den blir med det omtalt som en av årets aller viktigste nyheter. De første bilene ruller allerede på norske veier. Men som så ofte før – det er stasjonsvogna mange nordmenn venter på.

Les også: Nå får du statusbilen til like over 100.000 kroner

Kommer til høsten

Den ventetiden er snart over. Bilen lanseres i løpet av sommeren og kundene får de første bilene til høsten.

Alt tyder på at Mercedes nå gjør de siste og avsluttende testene av modellen. Den observante Broom-leseren Kenneth Skårdal knipset et bilde av den spennende stasjonsvogna denne uken.

– Det var rett før München at bilen plutselig dukket opp på Autobahn, forteller Kenneth.

Som altså fikk opp mobilen og tok bilde.

– Den var kamuflert foran også, forteller bilinteresserte Kenneth som aldri var i tvil om hvilken bil det var, kamuflasjen til tross.

Vi har kjørt årets kuleste sommerbil - i California

Mer elegant

Her er fortsatt både den bakre sideruten, bakvinduet og deler av baklyktene kamuflert.

Baklyktene blir mindre og smalere enn på den utgående modellen og ikke ulike de vi finner på den mindre Mercedes C-klasse.

Mercedes E-klasse har alltid vært blant de skikkelig store stasjonsvognene på markedet. Selv om design og eleganse ofte går litt på bekostning av plassen, så er det grunn til å vente at Mercedes vil følge opp plass-tradisjonene med sin nye E-klasse også.

Det er forresten ikke bare stasjonsvogn av E-klasse som er på gang. Denne bilen kommer også som ladbar hybrid snart. Det betyr lite avgifter i Norge, og dermed en svært spennende bil i vårt marked.

Les også: Vår test av nye E-klasse her:

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus