Meny

Dette kan være tidenes bilkupp!

Den ser kanskje ut som en helt vanlig Tesla Model S. Men en rød bokstav på bakluka – D, for Dual Drive – avslører at dette er en noe ganske annet. Hvis det i tillegg står P85, betyr det at bilen har vanvittige 700 hk!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men den vil koste deg mye likevel ...

Tesla Model S P85 D
Motor: To elmotorer, en foran og en bak
Effekt: 700 hk / 931 nm
Forbruk: 0 l/mil
C02-utslipp: 0 g/km
0-100 km/t: 3,4 sek.
Toppfart: 250 km/t
LxBxH: 4976 mm / 1964 mm / 1435 mm
Vekt: 2191 kg
Bagasjerom: 895 liter
Pris: P 85 D (700 kh): Fra 763.000 kroner
85 D (380 hk): Fra 628.000 kroner

For et par år siden var det omtrent ingen i Norge som visste hva en Tesla Model S var for noe. Langt mindre ville de tro at det var en bil!

Men aldri før har et bilmerke tatt Norge med storm i nærheten av måten nettopp Tesla gjorde det på. På ett år var det plutselig tusenvis av disse bilene på norske veier.

Slik bledet takket være tøft design, ekstreme ytelser, imponerende rekkevidde og naturligvis alle fordelene knyttet opp til det å kjøpe og eie elbil.

Les også: Tesla med 4x4 – nå kan du snike i køen

Noen mangler

En samlet motorpresse lot seg også imponere over hva den blodferske bilprodusenten, med hovedsete i Silicon Valley i California, hadde klart å få til. Tesla tok veldig mange på senga med sin familiebil.

Men det var noen mangler. Den hadde ikke firehjulsdrift, manglet noe av utstyret som en del av premiumkonkurrentene hadde – og setene var ikke egnet til å "holde deg fast". De var rett og slett ganske flate, uten særlig støtte.

Og Tesla har vist seg langt mer tilpasningsdyktige enn mange andre aktører i markedet. Derfor har de bare ett år etter en "ny" modell på plass – og den har både firehjulstrekk, mer avansert utstyr, sportsseter – og du kan få ENDA mer krefter!

Les også: Ny modell gir prisras i bruktmarkedet

Lansering i Norge

Du må nesten ha et fly for å matche ytelsene til en Tesla Model S P85 D.Du må nesten ha et fly for å matche ytelsene til en Tesla Model S P85 D.

Det er ikke tilfeldig at Tesla legger den ene av sine to Europa-lanseringer av Model S Dual Drive til Exporama på Skjetten.

Norge er ikke bare ideelt takket være at vi er landet i verden med flest Teslaer per hode, det er også ideelt med tanke på klima, og testing av bilen på snø.

Vi er sammen med rundt 20 andre journalister fra blant annet Sverige, Danmark og Nederland, på plass for å teste.

Vi blir lovet både å få kjøre D-en på vanlig vei, i slalomløype, på snø – og vi skal få akselerasjonstest. Det høres lovende ut.

Men ikke alt går helt som planlagt...

Bli med på test av en årets aller mest heftige og spennende biler – Tesla Model S P85 Dual Drive.

Les også: Slik lanserte Tesla seg i Norge

Motor:

"Vanlige" Model S, med bakhjulstrekk, har en elmotor over akselen bak. Den nye, som vi for enkelhets skyld kaller D-en, har fått en til. Den er plassert på forakselen. Fordelingen av kreftene vil ikke Tesla si så mye konkret om – men det antydes at det er drøyt 220 hk på hjulene foran.

Totalt sett byr denne duoen på en kruttønne av krefter. Det er omtrent som et fyrverkeri når du tråkker inn gasspedalen. Du ser stjerner! Tesla mener akselerasjonen gir et rykk tilsvarende 1,3 G. Etter mange akselerasjonstester (jada, vi er så barnslige, og det ville du vært også!), ser vi ingen grunn til å tvile på at det er sant.

Motoren bak er den samme som før. Men nå har Model S fått en motor til på framakselen. Tilsammen betyr det firehjulsdrift og veldig tett opptil 700 hk.Motoren bak er den samme som før. Men nå har Model S fått en motor til på framakselen. Tilsammen betyr det firehjulsdrift og veldig tett opptil 700 hk.

Rekkevidden som oppgis er 480 kilometer. Men Tesla-folkene som var på plass i forbindelse med lanseringen, mener at D-en faktisk kan kjøre minst like langt som en vanlig Model S. Til tross for at den nye motoren bidrar til en vekt på nesten 2,2 tonn.

Under testing mener vi å merke at regenereringen av strøm, når du slipper gasspedalen, er sterkere i D-en enn i modellene med bakhjulsdrift. Men nok tid til å teste forbruk og rekkevidde hadde vi ikke.

Les også: Tesla Model S: Neida, den er ikke perfekt

Interiør/Plass:

Innvendig er det de nye setene som er den største forskjellen. Og de er bra! Men vi skulle gjerne hatt justerbar lårstøtte. Innvendig er det de nye setene som er den største forskjellen. Og de er bra! Men vi skulle gjerne hatt justerbar lårstøtte.

Interiøret har fått en svært viktig oppgradering: Nemlig helt nye sportsseter. For øvrig er det et gledelig gjensyn med den digre skjermen som utgjør midtkonsollen. Fortsatt får vi følelsen av at alt annet blir smått og knuslete i forhold. Den er ikke bare stilig, med glimerende oppløsning. Den er også intuitiv og lett å bruke. Her er det MANGE som har mye å lære!

Fortsatt god plass her. Men bagasjerommet foran, "frunken", er naturligvis redusert, for å gi plass til motoren som er plassert på forakselen.Fortsatt god plass her. Men bagasjerommet foran, "frunken", er naturligvis redusert, for å gi plass til motoren som er plassert på forakselen.

Men fortsatt sliter navigasjonen til tider med å oppdatere kartet når du kjører. Det kan være ganske irriterende, og litt overraskende at slike ting ikke er rettet opp via de siste oppdateringene.

Fortsatt god plass her. Men bagasjerommet foran, "frunken", er naturligvis redusert, for å gi plass til motoren som er plassert på forakselen.

Rattet er tykt og godt å holde i, og LCD-skjermen som erstatter det tradisjonelle instrumenthuset er, som hovedskjermen, meget brukervennlig.

Men kvalitetsfølelsen er fortsatt ikke på nivå med de tyske. Jeg beklager, til alle dere som sikkert er lei av å høre dette, men på dette området henger ikke Tesla helt med. Finishen er ikke på nivå med BMW, Mercedes eller Audi.

Skjermen er forbilledlig.Skjermen er forbilledlig.

Bagasjeplassen er imidlertid imponerende god. Det store bagasjerommet bak er på plass. Men i og med at denne bilen har en ekstra motor, som altså er plassert på forakselen, spises en god del av bagasjerommet i fronten opp.

I baksetene er det, som tidligere, litt lavt under taket for de som er over 180 cm, og litt begrenset plass til beina. Faktisk er det midterste baksetet mest komfortabelt, der er det høyest under taket og du har best plass til beina.

Og selv om Tesla er tidlig ute med mye, må du fortsatt klare deg uten hengerfeste. Det kommer først på SUV-en Model X.

Les også: Nordmenn i kø for å teste drømmebilen i 10 minutter

Kjøreglede:

Det burde nesten vært forbudt å lage familiebiler som har et så dyrisk rykk som det P85D har. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles å gi full gass fra stillestående i "Insane"-mode (launch control).

Og insane, som betyr vanvittig, er på en prikk riktig betegnelse. Med firehjulstrekk får en nemlig benyttet seg av alle kreftene, og selv på småvått underlag biter den seg fast og skyter avgårde omtrent helt uten hjulspinn. Det hele gir deg en lett, og svært midlertidig, ansiktsløftning.

Baksetet blir fort litt trant for høyreiste nordmenn. Takhøyden er den største utfordringen - men også beinplassen er litt snau. Baksetet blir fort litt trant for høyreiste nordmenn. Takhøyden er den største utfordringen - men også beinplassen er litt snau.

Sammen med en kollega forsøker vi et lite eksperiment: Den som sitter i passasjersetet, skal forsøke å strekke seg fram og ta på dashbordet mens vi akselererer. Vi forsøker begge to. Men det er bare å glemme det! Først når bilen nærmer seg 100 km/t er det mulig å rive seg løs fra setet og strekke seg fram til dashbordet. Det er SÅ sterke krefter. Jeg er ganske sikker på at hårfestet har flyttet seg noen hakk bakover, etter alle akselerasjonstestene våre... Men det er verdt det!

I svingene merkes naturligvis vekten. Det er ikke en leken sportsbil. Men, det lave tyngdepunktet og firehjulsdriften bidrar til at den slett ikke gjør seg bort. Enda bedre blir det naturligvis med sommerdekk. De myke vinterdekkene bidrar til å skape litt mer "deigete" kjørefølelse.

Det går unna på akselerasjonstesten - med både is, snø og grus som underlag får firehjulsdriften nok å henge fingrene i. Det går unna på akselerasjonstesten - med både is, snø og grus som underlag får firehjulsdriften nok å henge fingrene i.

Det er ikke mulig å slå av ESP-en lenger, slik du kan på en vanlig P 85. Men det er en modus som tillater litt hjulspinn, ment for at du skal komme deg fram på glatt underlag. Men også ypperlig om du har lyst å være litt rampete og slenge med rumpa...

Komforten er forøvrig meget bra, slik vi er vant med fra Tesla. Luftfjæringen fungerer ypperlig. Selv med de gigantiske 21"-felgene også til vinterdekkene, er kjøring på grusvei med mye små og noen større hull, helt uproblematisk. Imponerende!

Les også: Nå vil BMW sette Tesla på plass

Design:

Her er det veldig lite nytt å fortelle om. På utsiden er det ganske enkelt kun den lille D-en bak, som avslører at det er firehjulsdrift.

Vi kunne kanskje ønsket oss en liten facelift, men det er jo bare ett par år siden bilen så dagens lys. Så det ville nok vært å forlange mye. Dessuten ser denne bilen veldig bra ut, fra før.

Du er tlgitt om du ikke ser forskjell på denne og alle de andre Model S-ene du møter i kollektivfeltet. Utenpå er de helt like.Du er tlgitt om du ikke ser forskjell på denne og alle de andre Model S-ene du møter i kollektivfeltet. Utenpå er de helt like.


Innvendig har den altså fått oppgraderinger takket være nye seter (ekstrautstyr) - og du kan til og med få den med to komfortseter bak, med midtarmlene mellom, i stedet for den tradisjonelle "benken".

Litt mer semsket skinn er også på plass - og du kan få den med sort taktrekk. Som vi synes ser mye bedre ut enn det vanlige, lyse trekket.

På utstyrssiden er det noen viktige nyheter: Skiltleser på plass, og adaptiv cruise control. Det samme er filskift- og kollisjonsvarsling.

Etterhvert kommer også Autopilot-programmet skikkelig på plass. Det vil ved hjelp av kamera, sensorer og radar, sørge for at bilen tar forbikjøringer selv, parkerer selv og rett og slett kjører dit du vil omtrent på egenhånd.

I teorien kan en Model S oppdateres slik at den blir helt selvkjørende. Men foreløpig er ikke Tesla villig til å slippe løs alle aspektene rundt denne teknologien.

Firehjulsdrift-systemet har en elektrisk differensial – og hvert enkelt hjul kan bremses/gasses individuelt. I tillegg kan en naturligvis fordele kreftene mellom akslingene.

Noen skikkelig test av framkommeligheten til D-en får vi imidlertid ikke gjort. For selv om vi bor i Norge, og skriver 26. februar, er det minimalt med snø i området vi har til rådighet. Så den biten må vi komme tilbake til...

Les også: Får Teslaen din til å se ut som en telefonkiosk

Miljø/økonomi:

Her blir "ekspertene" aldri enige. Noen mener av produksjonen og transport av både bilen og batteriene er så energikrevende, at vinninga går opp i spinninga.

Men vi kan i alle fall slå fast at dette er en bil, som til tross for sin størrelse, de vanvittige ytelsene og den lange rekkevidden, ikke slipper ut så mye som et pust av utslipp av noe slag. Og si hva du vil om alt som skjer før bilen står ferdig på veien, men det er ganske enkelt en imponerende prestasjon!

Når det gjelder økonomi, er det enda mer å juble for. Foreløpig, i alle fall. For enn så lenge får du de samme fordelene med denne bilen som med alle andre elbiler. Det er bare det at Tesla byr på så mye mer enn de andre:

Ingen er i nærheten av å tilby lignende krefter eller ytelser, ingen har like mye plass, ingen har syv seter, ingen har rekkevidde i nærheten av 500 kilometer, ingen har firehjulsdrift, ingen har opptil 700 hk – og ingen ser like bra ut.

Men i prisvurderingen må vi også ta med at dette er dyre biler, til tross for avgiftsfritakene. Med 380 hk, og la oss bare være tydelig her: Det er MER enn nok – starter prisen på 640.000 kroner.

Skal du ha full pakke og insane mode, må du punge ut minst 770.000 kroner. Dette er altså startpriser. I tillegg kommer ekstrautstyr. Og her har Tesla lært av sine tyske konkurrenter, så denne listen begynner å bli veeeeeldig lang. Fortsatt har de mye å gå på, sammenlignet med BMW, Audi og Mercedes, men de jobber hardt for å hale innpå, virker det som.

Les også: Nå blir disse bilene mye billigere

Konklusjon:

Vi har til gode å teste denne bilen dyptgående. Og ettersom vi ikke en gang i februar kan stole på skikkelig snørik vinter, var det ingen skikkelig snøløype å teste bilen i. Men basert på det vi har sett så langt, er dette svar på tiltale på veldig mange av de viktige punktene. Tesla tar igjen et gigantisk steg videre, og parkerer på flere områder sine konkurrenter. Bokstavelig talt, når det kommer til akselerasjon.

Vi tror at de som har kjørt Model S med bakhjulstrekk, vil bli fascinert over hvor stor forskjellen er fra 0-100 km/t. Men samtidig er ikke forskjellen SÅ stor når du kjører på motorveien i for eksempel 70-80 km/t – og akselererer til 110 km/t. Den vanlige Performance-modellen er jo ikke akkurat lat, den heller.

Når det kommer til sikkerhet har Tesla fått topspcore både i USA og NCAP - og den nye modellen har altså en del nytt sikkerhetsutstyr.

At toppfarten er oppjustert til 250 km/t er ikke så viktig her hjemme. Men med tanke på image og kjøring på Autobahn, var dette også et prioritert område med den nye modellen.

Kort sagt: Ut fra hva du får for pengene, har Tesla gjort det igjen: De har gitt oss det som akkurat nå er tidenes norske bilkupp.

Og da er det vel bare å ønske velkommen til livlig debatt i kommentarfeltet under: Si din mening!

Les også: Tesla skal også lage SUV

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:20 Advarsel om globalt internettangrep01:19 Helse vest varsler pengekrav mot Bergensklinikken00:39 Trump nominerer ny FN-ambassadør00:38 Mann til sykehus med stikkskader i Porsgrunn00:28 Kongressen stemmer over resolusjon mot krisetilstand tirsdag00:11 Mange pensjonister hadde nedgang i realinntekten i fjor23:55 Guaido møtte opp på konsert i Colombia23:36 Ruud utslått i kvartfinalen i Rio23:00 Norwegian-fly endelig på vei hjem fra Iran22:23 Mueller-rapporten kommer trolig ikke neste uke22:07 54 millioner kroner til verdensarv-steder21:42 Trump kan møte Xi i mars21:29 Er du lei av å snakke om været? Nå kan du snakke om været på Mars21:06 Politiet etterlyser personer som kan ha filmet drapet i Bergen20:27 Bronse-Eide: – Denne medaljen er for Ida20:13 R. Kelly tiltalt for seksuelle overgrep19:23 Molde og Sarpsborg vant i Spania19:20 Giske: – Åpenbart at det er en maktkamp19:10 Foreldrepar erklærer seg skyldige i tortur og mishandling19:06 Schmid fikk betalt etter strengt høyderegime18:49 Tilbakekalte våtservietter analysert – liten risiko for negative helseeffekter17:57 Løshunder gjorde thailandsk strand til barnas skrekk17:56 Dark Room-tiltalt dømt til tre og et halvt års fengsel17:46 IAEA: Iran etterlever atomavtalen17:15 Kriminelle bander infiltrerer svensk flyplass: – Har vært enkeltsaker i Norge17:05 Greta Thunberg ledet klimaprotest i Paris16:46 Schmid med nytt VM-sølv, ti år etter, Frenzel vant16:12 Nils Johan Semb slutter som sportssjef for herrelandslaget16:09 Ap-lederen er lei av Giske-saker16:04 Kongress-demokrater legger fram forslag for å stanse mur15:51 Englands statskirke dropper regel om søndags-gudstjenester15:50 Alle de norske hopperne videre til storbakkerennet i VM15:23 Buss og trailer involvert i ulykke på E6 i Nordland14:54 Giske gir opp kampen om plass i arbeidsutvalget14:37 Ingen skadd i snøskred i Ørsta14:08 Ble «truet med VG-sak» om Giske ble innstilt13:59 Forskere fant skilpadde de trodde var utryddet13:59 Omstridt IT-løsning innføres i Norge13:48 Tidligere israelsk e-offiser: Frykter ny storkrig13:25 Bjørn Dæhlie satser på leiligheter på Hafjell13:08 Biskop grep inn i konflikt – to prester fjernet12:52 Klopp: – Ingen tvil om at Solskjær er United-manager neste sesong12:35 Høyesterett forkaster Eirik Jensens anke12:26 Odds alvorlig syke datter får husleieøkning på 90 prosent12:12 Kraftig jordskjelv i Ecuador12:05 Norden vil ha fotball-VM i 202711:59 Halve Norge saltes og strøs før helgeutfarten11:30 VM-hodebryet tårner seg opp for Sverige11:27 Snø i Los Angeles – dét har ikke skjedd siden 196211:16 Valgkomiteen skal revurdere Giske-innstilling11:00 Chelsea nektes å kjøpe spillere i to overgangsvinduer10:59 3,4 millioner har flyktet fra Venezuela10:30 Laveste ekteskapstall på 25 år10:29 India vil hindre at vann går til Pakistan10:24 Nå er det 5.328.000 innbyggere i Norge10:14 Dette faget skal bu elevane på hundreårets krise10:04 Solskjær krysser fingrene for stjerneduo før gigantoppgjøret09:48 Spent Johaug før VM-returen, millionrush i vente09:47 Belgisk klimaaktivist skuffet over Norge09:46 Færre innvandrer til Norge09:45 Johaug og Jacobsen gråt gledestårer for Eide09:42 Sundby håper han går under radaren08:17 Storfavoritten Johaug: – Det blir en stor dag07:55 Israelsk minister vil ikke be Polen om unnskyldning07:49 Giske krever unnskyldning07:46 Nike-aksjen falt etter at spektakulær skofadese rammet supertalent07:45 Mann sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i Oslo07:44 Japansk sonde landet på asteroide07:36 Israelsk romfartøy på vei mot månen07:23 Vanlig gatelys? Nei, dette er faktisk mye smartere07:19 OL-kvoteplasser trukket fra verdenscupstevne i skyting grunnet politisk konflikt07:13 Zuccarello: – Jeg har hatt veldig mange fine år her06:55 Skar: – Ingen har vært i nærheten06:39 Glatte veier flere steder i landet06:30 Suksess eller fiasko for Riiber i VM-byen06:29 Amerikanere refser Smollett for å ha forsøkt å splitte landet06:19 Undersøkelse: Eggstokkoperasjon ofte unødvendig06:05 Dopinghistorier: Holdt på urinen i 24 timer, hoppet ut av vinduet og livstruende syk av feil blod06:00 Moxnes ber om strakstiltak mot dårlig skodde vogntog05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:23 Strømmen tilbake i Møre og Romsdal05:09 Dømt til livsvarig fengsel for bilmassakre i Australia04:45 Kraftig brann i bilforretning i Hokksund04:44 Nicaraguas president vil til forhandlingsbordet04:41 Krisemåling for Frp03:42 Ruud imponerte igjen, til kvartfinale i Rio de Janeiro03:34 To av El Chapos sønner siktet i USA03:33 17-åring utsatt for grovt ran på tog i Asker03:11 HBO saksøkt etter Michael Jackson-dokumentar02:08 Tidligere Trump-rådgiver fikk rettsreprimande02:07 Aktivister trekker falske sedler etter kritikk fra Norges Bank01:39 200 amerikanske soldater blir igjen i Syria00:43 Kvinne avdramatiserer Giske-video00:24 Boasson Hagen syk, bryter i Algarve00:13 4.000 nordmenn pådrar seg korsbåndsskader hvert år23:54 Arsenal slo tilbake etter flaut tap og avanserte i europaligaen23:51 Chelsea sendte Andreas Vindheims Malmö ut av europaligaen23:19 Ulset utenfor pallen på normaldistansen23:06 Guaido på vei mot grensa til Colombia
Siste nytt
01:20VerdenAdvarsel om globalt internettangrep01:19NorgeHelse vest varsler pengekrav mot Bergensklinikken00:39VerdenTrump nominerer ny FN-ambassadør00:38NorgeMann til sykehus med stikkskader i Porsgrunn00:28VerdenKongressen stemmer over resolusjon mot krisetilstand tirsdag00:11NorgeMange pensjonister hadde nedgang i realinntekten i fjor23:55VerdenGuaido møtte opp på konsert i Colombia23:36SportRuud utslått i kvartfinalen i Rio23:00VerdenNorwegian-fly endelig på vei hjem fra Iran22:23VerdenMueller-rapporten kommer trolig ikke neste uke22:07Norge54 millioner kroner til verdensarv-steder21:42VerdenTrump kan møte Xi i mars21:29VerdenEr du lei av å snakke om været? Nå kan du snakke om været på Mars21:06NyheterPolitiet etterlyser personer som kan ha filmet drapet i Bergen20:27SportBronse-Eide: – Denne medaljen er for Ida20:13VerdenR. Kelly tiltalt for seksuelle overgrep19:23SportMolde og Sarpsborg vant i Spania19:20PolitikkGiske: – Åpenbart at det er en maktkamp19:10VerdenForeldrepar erklærer seg skyldige i tortur og mishandling19:06SportSchmid fikk betalt etter strengt høyderegime18:49Helse og livsstilTilbakekalte våtservietter analysert – liten risiko for negative helseeffekter17:57VerdenLøshunder gjorde thailandsk strand til barnas skrekk17:56NorgeDark Room-tiltalt dømt til tre og et halvt års fengsel17:46VerdenIAEA: Iran etterlever atomavtalen17:15NorgeKriminelle bander infiltrerer svensk flyplass: – Har vært enkeltsaker i Norge17:05VerdenGreta Thunberg ledet klimaprotest i Paris16:46SportSchmid med nytt VM-sølv, ti år etter, Frenzel vant16:12SportNils Johan Semb slutter som sportssjef for herrelandslaget16:09PolitikkAp-lederen er lei av Giske-saker16:04VerdenKongress-demokrater legger fram forslag for å stanse mur15:51VerdenEnglands statskirke dropper regel om søndags-gudstjenester15:50SportAlle de norske hopperne videre til storbakkerennet i VM15:23NorgeBuss og trailer involvert i ulykke på E6 i Nordland14:54PolitikkGiske gir opp kampen om plass i arbeidsutvalget14:37NorgeIngen skadd i snøskred i Ørsta14:08PolitikkBle «truet med VG-sak» om Giske ble innstilt13:59VerdenForskere fant skilpadde de trodde var utryddet13:59NorgeOmstridt IT-løsning innføres i Norge13:48NorgeTidligere israelsk e-offiser: Frykter ny storkrig13:25PengerBjørn Dæhlie satser på leiligheter på Hafjell13:08NorgeBiskop grep inn i konflikt – to prester fjernet12:52SportKlopp: – Ingen tvil om at Solskjær er United-manager neste sesong12:35NorgeHøyesterett forkaster Eirik Jensens anke12:26PengerOdds alvorlig syke datter får husleieøkning på 90 prosent12:12VerdenKraftig jordskjelv i Ecuador12:05SportNorden vil ha fotball-VM i 202711:59NorgeHalve Norge saltes og strøs før helgeutfarten11:30SportVM-hodebryet tårner seg opp for Sverige11:27VerdenSnø i Los Angeles – dét har ikke skjedd siden 196211:16PolitikkValgkomiteen skal revurdere Giske-innstilling11:00SportChelsea nektes å kjøpe spillere i to overgangsvinduer10:59Verden3,4 millioner har flyktet fra Venezuela10:30Helse og livsstilLaveste ekteskapstall på 25 år10:29VerdenIndia vil hindre at vann går til Pakistan10:24NorgeNå er det 5.328.000 innbyggere i Norge10:14NorgeDette faget skal bu elevane på hundreårets krise10:04SportSolskjær krysser fingrene for stjerneduo før gigantoppgjøret09:48SportSpent Johaug før VM-returen, millionrush i vente09:47VerdenBelgisk klimaaktivist skuffet over Norge09:46NorgeFærre innvandrer til Norge09:45SportJohaug og Jacobsen gråt gledestårer for Eide09:42SportSundby håper han går under radaren08:17SportStorfavoritten Johaug: – Det blir en stor dag07:55VerdenIsraelsk minister vil ikke be Polen om unnskyldning07:49PolitikkGiske krever unnskyldning07:46PengerNike-aksjen falt etter at spektakulær skofadese rammet supertalent07:45NorgeMann sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i Oslo07:44VerdenJapansk sonde landet på asteroide07:36VerdenIsraelsk romfartøy på vei mot månen07:23MotorVanlig gatelys? Nei, dette er faktisk mye smartere07:19SportOL-kvoteplasser trukket fra verdenscupstevne i skyting grunnet politisk konflikt07:13SportZuccarello: – Jeg har hatt veldig mange fine år her06:55SportSkar: – Ingen har vært i nærheten06:39NorgeGlatte veier flere steder i landet06:30SportSuksess eller fiasko for Riiber i VM-byen06:29KulturAmerikanere refser Smollett for å ha forsøkt å splitte landet06:19Helse og livsstilUndersøkelse: Eggstokkoperasjon ofte unødvendig06:05SportDopinghistorier: Holdt på urinen i 24 timer, hoppet ut av vinduet og livstruende syk av feil blod06:00MotorMoxnes ber om strakstiltak mot dårlig skodde vogntog05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:23NorgeStrømmen tilbake i Møre og Romsdal05:09VerdenDømt til livsvarig fengsel for bilmassakre i Australia04:45NorgeKraftig brann i bilforretning i Hokksund04:44VerdenNicaraguas president vil til forhandlingsbordet04:41PolitikkKrisemåling for Frp03:42SportRuud imponerte igjen, til kvartfinale i Rio de Janeiro03:34VerdenTo av El Chapos sønner siktet i USA03:33Norge17-åring utsatt for grovt ran på tog i Asker03:11KulturHBO saksøkt etter Michael Jackson-dokumentar02:08VerdenTidligere Trump-rådgiver fikk rettsreprimande02:07PengerAktivister trekker falske sedler etter kritikk fra Norges Bank01:39Verden200 amerikanske soldater blir igjen i Syria00:43NorgeKvinne avdramatiserer Giske-video00:24SportBoasson Hagen syk, bryter i Algarve00:13Helse og livsstil4.000 nordmenn pådrar seg korsbåndsskader hvert år23:54SportArsenal slo tilbake etter flaut tap og avanserte i europaligaen23:51SportChelsea sendte Andreas Vindheims Malmö ut av europaligaen23:19SportUlset utenfor pallen på normaldistansen23:06VerdenGuaido på vei mot grensa til Colombia
Populært