Elisabeth (81) fikk kjørt seg på glattisen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ruben Skogsholm (21) stilte gladelig opp som sjåfør da bestemor ikke turte å ta beina fatt til butikken på grunn av det glatte føret. Det ble en heisatur hun sent vil glemme – eller?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da bestemor Elisabeth Elvira Øien på 81 år ba barnebarnet pent om skyss til butikken i Kristiansund på mandag, takket han ja på flekken.

– Hun har sittet på med meg på glatta før og hver gang blir hun helt vill. Hodet flyr fra side til side, hun banner og skriker, ler Ruben Skogsholm (21) når ABC Nyheter ringer.

Det var avisa Tidens Krav som først omtalte videoen.

Facebook-stjerne

Utstyrt med to kameraer, et inne i bilen og et utenpå, kjørte Skogsholm til butikken som en skikkelig råner med bestemor i passasjersetet.

– Nei, Ruben, nå hopper jeg ut! skriker Elisabeth Elvira Øien mens barnebarnet slenger bilen fra side til side på glattisen.

Men innimellom skriking og kjefting sitter gliset løst, og nå er den spreke 81-åringen sett av over 200.000 på Facebook.

Les også: – Det så virkelig ikke bra ut

– Hoff! Ja, nei. Hva skal jeg si? Det er jo litt artig, da. Men jeg er ikke på Facebook jeg, vet du. Jeg er altfor gammel for sånt, sier Øien om den enorme responsen, til Tidens Krav.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Aldri igjen

Da bestemor Øien endelig kunne klatre ut av bilen hadde hun kun én ting å si om den ville bilturen:

– Jeg skal aldri sitte på med deg igjen!

Men barnebarnet er ikke så sikker på det.

Se også: Bestemor (88) kjører i 210 km/t

– Hun begynner å bli gammel, vet du, og glemmer lett. Det blir nok et par turer til i vinter, sier Skogsholm og forklarer at han allerede er tilgitt:

– Bestemor ringte meg etter at videoen ble lagt ut og sa hun var glad i meg. Hun synes det hele er veldig artig, for det er jo «bærre lækkert».