Meny

Se hva Geir Frode kom over på E6

Det nærmer seg en ny generasjon av Audis SUV-flaggskip: Q7. Her er den på testing på norske veier. Foto: Privat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hemmelig luksus-SUV på vei nordover for vintertest.

Vi var faktisk litt i tvil om hva slags bil det var vi så på, da disse bildene dumpet inn på Broom-mailen forleden. To kandidater skilte seg ut: Audi Q7 eller VW Touareg. Etter en kort rådslagning ble vi enige om at det ikke kan være VW: Dette må rett og slett være en helt ny Audi Q7.

En telefon til Geir Frode Aarstein fra Stjørdal, som sendte oss bildene, bekrefter også at det etter alt å dømme er en Audi det er snakk om.

Audi bekrefter: Ny luksus-SUV på vei

Tyder på nye Audi Q7

- Grillen var stor og åpen, sier han, og beklager samtidig at han ikke fikk tatt noen gode bilder av den veldig godt kamuflerte bilen forfra.

Vi vet at nye Audi Q7, som må sies å leve godt på overtid, kommer neste år. VW Touareg har på sin side nettopp har fått en facelift og den vil nok vi henge med en stund til før den fornyes.

- Det er i alle fall ingen tvil om at det er stor SUV. Bildene er tatt på E6 rett ved flyplassen på Værnes, forteller Geir Frode.

Audi Q7: Monster-SUVen må ned i vekt

På vei til vintertest?

- Vi hadde vært i Trondheim og var på hjemover til Stjørdal da vi nådde igjen den mystiske bilen. Jeg vil anta at den var på vei nordover for kulde- og vintertest.

- Som noe over middels bilinteressert måtte jeg jo få sikret meg noen bilder. Den kjørte forresten ganske sakte pg lå under fartsgrensen. Vi lå bak den en god stund før jeg ble litt utålmodig og kjørte forbi for å få se fronten.

- Grillen var altså veldig åpen. Den så også spiss og skarp ut i linjene. Det er faktisk ikke så lett å danne seg et veldig godt inntrykk av designet med den psykedeliske dekoren, men det er vel også meningen...

Audi har tydeligvis ikke noe ønske om å vise verden hvordan den nye modellen skal se ut enda. Foto: Privat

Audi har tydeligvis ikke noe ønske om å vise verden hvordan den nye modellen skal se ut enda. Foto: Privat

Spesielle blinklys

- Blinklysene bak var også spesielle. Tydligvis noe LED-greier hvor først en diode tennes, så en til og en til - inntil det blir en hel rekke. Jeg synes det var ganske stilig, forteller Geir Frode.

Ofte så er det flere biler i følge på vei til slike tester. Men denne kjørte alene.

- Ja det var bare den ene - og såvidt vi kunne se bak de mørke rutene var det bare én mann ombord også, avslutter Geir Frode.

Kommer du over noe spennende? Da håper vi du tipser oss på redaksjonen@broom.no!

Les også: Hvilken luksus-SUV er best?

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus