Meny

Denne både imponerer og provoserer

Helt ny BMW X6 er i landet. Vi tok den med til fjells for test.
Helt ny BMW X6 er i landet. Vi tok den med til fjells for test.

BMW X6 er bilen ingen – absolutt ingen – er likegyldige til.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta BMW X6 3,0d:
  • Motor: 3-liter diesel
  • Effekt: 211 hk / 560 Nm
  • Forbruk: 0,6 l/mil ved blandet kjøring
  • 0-100 km/t: ca 7,7 sek
  • Toppfart: 218 km/t
  • Bagasjerom: XXX liter
  • Bakkeklaring: 21,5 cm
  • Tillatt tilhengervekt: 2700 kg
  • Pris fra: 878.500 kroner
  • Pris testbil: 1,2 millioner

Den dukket opp første gang i 2008 og skapte furore.

Designet var mildt sagt omdiskutert. Det samme var hele X6-konseptet. En svinedyr coupe-SUV – eller SAC (Sports Activity Coupé) som BMW selv kaller den.

En bil som hverken bød på det beste av BMWs velkjente kjøreegenskaper – til det var den for stor, tung og høy – og i tillegg ikke bød på all verdens plass i forhold til fysisk størrelse og pris.

- En vulgær penisforlenger, mente skeptikerne. Men en del skeptikere til tross - bilen har vært en kjempesuksess. Mer enn 260.000 X6 har blitt produsert hittil.

Nå er det klart for andre generasjon av bilen som ingen – absolutt ingen – er likegyldige til.

Vi tar Norges-varianten med 3-liters dieselmotor på 211 hk og M-sportpakke til fjells.Prisene på helt nye X6 - med kodenavn F16 - starter på 878.500 kroner. Vår testbil koster 1,2 millioner.

Les også: Super-BMW satte råkjøring-rekord på norske veier

Kjøreglede:

 Nye X6 er både lengre, lavere og bredere, men lider fortsatt under litt klumpete design. Nye X6 er både lengre, lavere og bredere, men lider fortsatt under litt klumpete design.

3-liters dieselen brummer litt grovt på tomgang. Girspaken plasseres i "D" og vil legger ubeskjedent gasspedalen rett ned i gulvmatta. Den digre, litt klumpete bilen skyter raskt fart, nye gir pøses på kjapt og presist etterhvert som speedometernåla beveger seg oppover. Dette går unna!

Og det selv med "minste" motor. Bilen vi kjører har en nedtunet (fra 258 hk), avgiftsgunstig motor på 211 hk.

Man kan vanskelig tenke seg at denne ikke duger for folk flest. Den oppleves som både sterk og seig, samtidig som man alltid har et anstendig kraftoverskudd ved forbikjøringer og andre påkommende tilfeller.

X6 er en svært stillegående bil - nesten lydløs, med minimalt med både hjulstøy og vindstøy.

Les også: Så billig kan du få råtøff vinterbil

Dessuten svarer både setene og det nye interiøret til forventningene, og vel så det. For å si det enkelt: Det blir ikke så mye bedre enn dette.

X6 har til tross for at den mangler lavgir og nesten uten unntak er utstyrt med feite gatedekk - en utrolig god framkommelighet, takket være sitt geniale firehjulstrekk-system.

Vi kjørte bilen fra fjord til fjell for å få testet den både på snø og barmark, og prøvde oss også opp en alpinbakke. Og lot oss imponere. Trygt ned igjen kom vi også, takket være Hill Descent Control.

En annen ting som imponerer, er BMWs elektriske bak-differensial. Som sammen med hydrauliske stabilisatorstag og justerbare støtdempere - alt i et system som jobber sammen - utgjør det BMW kaller Dynamic Drive.

Og det er virkelig nettopp det - dynamisk. Det gir økt sikkerhet og maksimalt grep ved svingkjøring, sørger for minimal krengning og gir deg som fører både komfort og mulighet for sporty egenskaper.

Når det er sagt: BMW X6 er ikke noen sportsbil, genialt understell til tross. De fysiske lovene gjelder fortsatt. X6 er både tung, høy og en smule framtung. Det merkes godt når farten er høy og svingene kommer tett. Den er ikke i nærheten av å ha svingegenskapene til hverken 6- eller 5-serie med firehjulstrekk

Les også: Dette har ikke BMW gjort før

Interiør / plass:

 Dette er et godt sted å være. Dette er et godt sted å være.

Som vi allerede har vært inne på. Førerplassen i nye X6 byr på noe av det ypperste du får kjøpt for penger. Plassen er selvfølgelig god, setene enda bedre, og av komfort- og sikkerhetsutstyr er alt på plass. Som seg hør og bør i en bil som dette.

Interiøret har fått en generell "make over". Både materialkvalitet og finish har fått et løft.

Men har du sittet i en BMW de siste ti årene, vil du kjenne deg igjen. Designet er veldig likt det vi er vant til på bilene fra München. Evolusjon framfor revolusjon her, altså.BMW selv kaller bilen for en 4 + 1. Det vil si at den har fire anstendige sitteplasser og en nødplass i midten av baksetet.

Takhøyden kniper litt for langvokste i baksetet, det samme gjør beinplassen om det sitter langbeinte i setene foran deg. Men fire "normalvokste" vil finne seg vel til rette her.

Det er høyt opp til bagasjerommet i X6, som for øvrig rommer XXX liter.

Dette er altså ikke det som gir mest plass for pengene og det har aldri vært meningen med denne bilen.

Les vår kjøpeguide til BMW X5

Motor:

 «Norges-motoren» byr på 211 hk fra en 3-liter diesel. «Norges-motoren» byr på 211 hk fra en 3-liter diesel.

Motoren i testbilen er en rekkesekser på 3-liter som byr på 211 hk og ikke minst 560 Nm.

Selvfølgelig har 211-hesteren litt lavere topphastighet (218 km/t mot 230 km/t) og ca ett sekund lengre tid fra 0-100 km/t, som er 6,7 sekunder for 258 hk-utgaven.

Men det som kanskje er det aller viktigste er at momentet er det samme på de to motorene. Nemlig 560 Nm. Det gjør at man aldri savner hverken krefter eller overskudd, selv med minste motor.

8-trinns automatkassa fra BMW leverer også varene på en ypperlig måte og er noe av det beste som finnes på markedet, med presise, kontante og behagelige girskift. Manuelt gir finnes ikke.

Les også: Det er vanskelig å finne mer moro på fire hjul

Forbruket er også hyggelig. Kun 0,6 l/mil er det BMW oppgir ved blandet kjøring. Også det er det samme på 211- og 258 hk-utgaven.

Det er liten tvil om at 211 hk er det mest fornuftige motorvalget her. I tilegg til å være både sterk og seig er den rask nok. X6 er som nevnt ikke noen sportsbil.

Men nå er ikke X6 i seg selv noen veldig fornuftig bil og i dette segmentet er fornuft nærmest et skjellsord. Det vet så klart BMW som tilbyr flere motorer, både bensin og diesel, som gir både mer flærr og blås... Og høyere pris.

Les også: Denne BMW-en var verdens raskeste sedan

Design:

 Enda bedre materialkvalitet og enda bedre finish. Dette er tysk premiumbil på sitt aller, aller beste Enda bedre materialkvalitet og enda bedre finish. Dette er tysk premiumbil på sitt aller, aller beste

Akkurat som med det oppgraderte interiøret, snakker vi her evolusjon framfor revolusjon. En forsiktig en.

X6-eiere og BMW-kjennere vil garantert ikke ha noen problemer med å skille ny og gammel X6 fra hverandre. Alle andre - naboer, venner kolleger - vil imidlertid slite litt. Så går du med tanker om å bytte inn din gamle i en ny, så bytt farge også - så ser folk at du har kjøp ny.

Den nye er både litt lengre, litt lavere og litt bredere. Det er snakk om en par centimeter alle veier. For de som måtte være det minste i tvil - det er en helt ny bil det her er snakk om. Og X6 bygger fortsatt på X5.

Sammen med en ny og lavere og mer coupeliknende taklinje, gir dette i sum en litt mindre klumpete og mer elegant bil. Den er ikke fultt så vulgær lenger, og lettere å like.

BMW har jobbet med aerodynamikken og den nye byr på betydelig lavere luftmotstand og så og si totalt fravær av vindsus, selv i høye hastigheter.

Noen kilo lettere har den også blitt, og 19-tommers felger standard.

Bilen har med små visuelle endringer blitt mer moderne og up to date. Forandringene er kanskje ikke store, men viktige.

Les vår test av BMW 7-serie her

 Fronten levner ingen tvil. Dette er en BMW. En brutal en… Fronten levner ingen tvil. Dette er en BMW. En brutal en…

Miljø / økonomi

For de som vurderer å kjøpe nye BMW X6, tviler jeg på at hverken miljø eller fornuftig biløkonomi er noe brennhett tema. Det er en smal sak å velge mer fornuftig om disse to faktorene spiller en avgjørende rolle.

X6 har en startpris på 878.500 kroner. Testbilen må sies å være "riktig" utstyrt - altså godt utstyrt - hvilket er svært viktig i dette segmentet. Men da stopper kalkulatoren svært tett oppunder 1,2 milloner kroner.

Det inkluderer blant annet M-sportpakke til 48.600 kroner, adaptive LED-lykter til 22.000 kroner, Driving Assistant Plus til 22.000, kupevarmer til 13.300, navigasjon professional til 22.200, head up-display til 15.400 og Harman Kardon høyttalere til 12.100, for å nevne noe av "bør absolutt ha"-utstyret.

Les også: Dette må du vite om privatleasing

X6 er en nisjebil og som andre nisjebiler må man regne med en noe høyere prosentvis avskriving enn på mer etterspurt "hyllevare" slik som X3, 5-serie Touring og X5.

Når det gjelder forbruk og utslipp, så er X6 som øvrige BMW-modeller blant de aller, aller beste i klassen. 0,6 liter på mila er ikke ille på et beist av en bil som dette er.

Bli likevel ikke skuffet om det ikke dukker opp julekort fra Naturvernforbundet i postkassa...

Dette er nemlig en bil – eller en tøysete, unødvendig luksusgjenstand som enkelte nok vil kalle det – som får noen grupperinger i samfunnet til å føle seg provosert.

BMW M3 E30 – det blir ikke tøffere enn dette:

 Bilen er stor. Hjulene ser små ut,men er 20-tommere. Bilen er stor. Hjulene ser små ut,men er 20-tommere.

Konklusjon:

BMW X6 er en sammensatt bil. Er du ute etter maksimal kjøreglede, er BMW 6-serie et bedre alternativ. Er du ute etter maksimal komfort er BMW 7-serie et bedre alternativ. Er framkommelighet og plass kriteriene, så er det vanskelig å komme utenom BMW X5.

X6 har også et utseende og oppsyn som faktisk provoserer enkelte - samtidig som andre, og faktisk ganske mange, bare elsker den.

Mens andre igjen sliter å se hvilken plass denne nisjebilen egentlig fyller. Men 260.000 kjøpere har så langt altså knekt den koden - og gjort X6 til en suksess.

Les også: Sveinung kjøpte småbruk – se hva han fant ute i skogen

For oss er BMW X6 er på mange måter det norske svaret på Grand Turismo, eller Grand Tourer. En luksuriøs, komfortabel og kraftfull bil til å krysse kontinenter med i høy fart. Her kan vi kanskje bytte ut kontinenter med fjelloverganger og tidvis ikke altfor god norsk veistandard - og ting begynner så smått å falle på plass.

Eller er det slik at disse bilene stort sett går fra pene adresser i Asker og Bærum på flate asfaltveier til fasjonable glasskontorer på Oslos vestkant? Og at show off-faktoren er viktigere enn bilens iboende egenskaper?

Vi vet ikke. Det vi vet er at nykommeren til tross for tilsynelatende beskjedne oppdateringer tar dette litt sære konseptet et langt og riktig steg videre.

Bilen er penere, bedre, lettere å like, litt billigere, har lavere vekt, lavere forbruk og byr på enda mer komfort. Men det er fortsatt en bil som kan provosere.

Ser du hva som er ulovlig på dette BMW-bildet?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
06:30 Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29 Gunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:16 Kjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:11 Fem omkom under konsert i Algerie05:56 Dette skjedde i natt05:53 En uke med full bompengestrid for regjeringen05:51 Rekordmange ran i europeisk feriefavoritt05:50 Dette skjer i dag05:03 Indonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56 Viktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54 Gebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21 YouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51 MDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30 Bolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08 Ikke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38 Boligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32 Interpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51 Tutta åpnet ett slag under par i Canada01:47 Oslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06 Svensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36 Småbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28 Sjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10 Sagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41 Venstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39 Senterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31 Russisk robot bistår astronauter på ISS23:22 Spektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12 Størseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07 Spektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46 FCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35 Brasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32 Fem døde i lynnedslag i Polen22:07 Hissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56 FN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28 Kvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10 VG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59 Sør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45 Hjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36 Italias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28 Rettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24 Siv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15 Ny måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12 Orkla tilbakekaller kyllingrett20:08 Pentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07 Valg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02 Verdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05 Fem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33 Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27 Fire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23 Macron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36 Norges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50 Utrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46 – Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02 Sjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01 Innfører rabattkort for personreiser på ferger15:32 Død person funnet i bekk – stort område sperret av15:24 Nordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08 Håper på snarlig bompengeløsning14:18 Enova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14 Trump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55 300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54 VIF-profil ute med brudd i armen13:46 Beskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44 Tyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15 Svenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15 Religiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10 Her får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42 Italiensk mafiatopp pågrepet12:22 72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21 Brann på elvebåt i St. Petersburg12:17 Irans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49 Kosovos nasjonalforsamling oppløst11:49 Indonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29 Kallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26 Trailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10 Vil øke fartsgrensene på flere veier10:36 Blindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14 VAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13 Tause om mulige nye bommøter09:50 Israelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50 Pompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20 IS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14 Ap stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13 Ytterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42 Trump vil ikke kutte skatten likevel08:38 USAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24 Støre er valgkampens flykonge08:14 Mann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44 Equinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36 Vanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36 KrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30 Amerikanske soldater drept i Afghanistan06:30 Hovland hylles før neste PGA-matchball06:25 Eminem saksøker Spotify06:17 Advokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01 Eksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00 Mange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55 Trump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50 Dette skjer i dag
Siste nytt
06:30VerdenRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29SportGunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:16NorgeKjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:11VerdenFem omkom under konsert i Algerie05:56NorgeDette skjedde i natt05:53NorgeEn uke med full bompengestrid for regjeringen05:51VerdenRekordmange ran i europeisk feriefavoritt05:50NorgeDette skjer i dag05:03VerdenIndonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56SportViktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54NorgeGebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21VerdenYouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51NorgeMDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30VerdenBolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08NorgeIkke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38NorgeBoligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32VerdenInterpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51SportTutta åpnet ett slag under par i Canada01:47NorgeOslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06VerdenSvensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36NorgeSmåbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28VerdenSjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20NorgeFrp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10SportSagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41PolitikkVenstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39NorgeSenterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31VerdenRussisk robot bistår astronauter på ISS23:22SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12SportStørseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46SportFCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35VerdenBrasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32VerdenFem døde i lynnedslag i Polen22:07Helse og livsstilHissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56VerdenFN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28Helse og livsstilKvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10KulturVG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59VerdenSør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45NorgeHjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36VerdenItalias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28NorgeRettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24PolitikkSiv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15PolitikkNy måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12Mat og drikkeOrkla tilbakekaller kyllingrett20:08VerdenPentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07PolitikkValg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02SportVerdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05VerdenFem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33NorgeMann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27NorgeFire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23PolitikkMacron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36SportNorges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50VerdenUtrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46Verden– Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02Helse og livsstilSjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01ReiseInnfører rabattkort for personreiser på ferger15:32NorgeDød person funnet i bekk – stort område sperret av15:24VerdenNordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08PolitikkHåper på snarlig bompengeløsning14:18NæringslivEnova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14VerdenTrump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55Helse og livsstil300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54SportVIF-profil ute med brudd i armen13:46VerdenBeskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44VerdenTyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15VerdenSvenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15NorgeReligiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10MotorHer får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42VerdenItaliensk mafiatopp pågrepet12:22Norge72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21VerdenBrann på elvebåt i St. Petersburg12:17PolitikkIrans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49PolitikkKosovos nasjonalforsamling oppløst11:49VerdenIndonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29PolitikkKallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26MotorTrailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10MotorVil øke fartsgrensene på flere veier10:36Helse og livsstilBlindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14SportVAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13PolitikkTause om mulige nye bommøter09:50VerdenIsraelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50VerdenPompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20VerdenIS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14PolitikkAp stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13VerdenYtterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42PengerTrump vil ikke kutte skatten likevel08:38PengerUSAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24PolitikkStøre er valgkampens flykonge08:14NorgeMann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44NorgeEquinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36SportVanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36NorgeKrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30VerdenAmerikanske soldater drept i Afghanistan06:30SportHovland hylles før neste PGA-matchball06:25KulturEminem saksøker Spotify06:17VerdenAdvokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01VerdenEksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00PolitikkMange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55PolitikkTrump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50NorgeDette skjer i dag
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus