Vi elsker motorlyden, men misliker bråket fra dekkene

PRIORITET SPORT: Det er veiegenskaper og akselerasjon som teller i Mercedes-Benz GLA 45 AMG. Da får det heller være at langturskomforten lider under hjulstøy. © FOTO: Terje Bjørnsen
PRIORITET SPORT: Det er veiegenskaper og akselerasjon som teller i Mercedes-Benz GLA 45 AMG. Da får det heller være at langturskomforten lider under hjulstøy. © FOTO: Terje Bjørnsen

Den går av med et stort smell, og bare stormer av gårde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tekniske data: Mercedes-Benz GLA 45 AMG
 • Motor, cm³: 1991
 • Effekt, hk ved o/min: 360/6000
 • Dreiemoment, Nm ved o/min: 450/2250-5000
 • Egenvekt, kg: 1585
 • Lengde/bredde/høyde, cm: 441/180/149
 • Bagasjerom, liter: 421-836
 • Standard dekkdimensjon: 235/45-19
 • Forbruk, EU-miks l/mil: 0,75
 • CO2-utslipp, g/km: 175
 • 0-100 km/t, fabrikk, sek: 4,8
 • Toppfart, km/t: 250
 • Pris fra, kr: 893 000
 • Pris testbil, kr: 1 098 500
 • 0-100 km/t, sek: 6,2
 • 60-100 km/t, 4. gir: 5,2
 • 60-100 km/t, 5. gir: 8,9
 • 60-100 km/t, kickdown: 3,0
 • 80-120 km/t, 5. gir: 6,9
 • 80-120 km/t, 6. gir: 12,9
 • 80-120 km/t, kickdown: 3,4
 • Støy tomgang, dBA: 50,3
 • Støy 50 km/t, dBA: 67,3
 • Støy 80 km/t, dBA: 72,1
 • Støy 100 km/t, dBA: 73,4
 • Testforbruk, l/mil: 0,81

Kort sagt:

+ Går som en kanonkule

+ Sportslige veiegenskaper

+ Underholdende motor

- Støynivå

- Pris

- Plass

Det begynte med AMG-utgaven Mercedes A45 AMG i 2013. Firehjulsdrift og en galskapens toliters turbomotor på 360 hester. Ehhh, en gang til - to liter, 360 hk...?

Det høres mer ut som noe man har lånt fra Petter Solbergs gamle WRC-bil. Ikke fra en kompaktbil som kan oppfylle Euro 6-utslippskrav og stå i morgenrush på E18 uten å mukke.

Da vår skremte og begeistrede journalist kjørte A 45 AMG på bane, hadde han lite å utsette på dynamikken i den raskeste og sterkeste blant de raske og sterke kompaktbilene. Selv den heftige Audi S3 blir tam og snill i forhold.

Så langt alt vel. Men da nyheten kom om samme motor og drivverk i crossovermodellen Mercedes-Benz GLA, satte vi kaffen i halsen. Helt til vi kom på at GLA-ens ekstra høyde over moder jord i større grad skyldes taklister enn ekstra bakkeklaring.

Men uansett - skal du bruke rundt en million på en skikkelig sær bil, er dette et av de beste valgene du kan gjøre.

Kjøreegenskaper: 6

Jo da - det er ikke noe å utsette på veiegenskapene enten det står A eller GLA foran 45 AMG-merket. Så lenge asfalten er varm og tørr, er veigrepet nærmest magnetisk.

Vår testbil nøyer seg ikke med standardhjul i 19-tommers utgave, men har 235/40-20 ZR med performanceversjonen av Contis sportslige SportContact 5-dekk.

Ikke rart alt GLA 45 AMG foretar seg kjennes presist, direkte og frister til å sette kursen mot nærmeste racerbane.

4Matic-systemet sørger for å omsette kreftene i mest mulig fremdrift selv på glatt underlag. Og her kommer vårt eneste lille «men» inn i bildet:

Når vi kjører bilen, er det regnvær og syv grader ute. Da yter supersportslige sommerdekk langt fra sitt beste. Dermed er det stor forskjell mellom grepet under optimale forhold, og under slike værforhold vi har en del av i Norge. Og det er før snøen kommer.

Motor: 6

- Vi har tatt frem den store turboen, sa AMGs motorekspert Marcus Karres til oss under lanseringen av A45 AMG. Det må til når en toliters bensinmotor skal levere 360 hester. Og attpåtil produsere et dreiemoment på smått utrolige 450 Nm.

I motsetning til snille bensinturbomotorer med spesifikk ytelse på rundt 100 hk per liter, kommer ikke momentet inn fra tomgang i AMG-motoren. Først ved 2250 o/min når den maksverdien, og veien dit er bratt.

I den moderne verden legger du selvsagt ikke merke til slikt. I alle fall så lenge du lar den syvtrinns dobbeltclutch-girkassen stå i «drive».

Glemmer du den i høyt gir når du girer manuelt, minner turboforsinkelsen oss om en Volvo 240 Turbo vi kjørte tidlig på 80-tallet.

Lyddesignerne har vært hjertelig til stede under utviklingen av denne drivlinjen. Potent godbrumming på lave turtall, går over i en raspende firerlyd når du gir gass. Akkompagnert av heftige «boff» ved hvert girskift. Bare sjekk videoen av bilen, så skjønner du hva vi mener.

Mercedes-Benz GLA 45 AMG=

SPORTY: Stilen er umiskjennelig GLA, men detaljene går i sportslig AMG-stil. © FOTO: Terje Bjørnsen

Ytelser: 6

GLA 45 AMG har typisk «kanonkule»-akselerasjon. Den går av med et stort smell, og bare stormer av gårde.

Full gass i en normal trafikksituasjon føles omtrent like smart som å sende opp fyrverkeri på langfredag.

Men på tross av alle sine hester, newtonmeter og saluttakselerasjon, klarer faktisk ikke GLA 45 AMG å tukte to av de nærmeste konkurrentene vi har testet.

Ser du på tabellen under, er både BMW M135i og Audi S3 kjappere, tross at de «bare» har 320 og 300 hk. Og betyr det noe i praksis? Nei.

Bilmodell

60-100 km/t, kickdown

80-120 km/t, kickdown

Mercedes-Benz GLA 45 AMG

3,0

3,4

Audi S3

2,8

3,3

BMW M135i

2,6

3,2

Mercedes-Benz GLA 45 AMG=

IKKE NOE TULL: Solide bremser er en like naturlig del av Mercedes-Benz GLA 45 AMG som den kraftige motoren. Heldigvis. © FOTO: Terje Bjørnsen

Eksteriør: 4

Vi synes GLA er en tøff, liten crossovermodell i normalutgave. Den ser litt røffere og tøffere ut enn en vanlig A-klasse, uten at den egentlig er det.

Når designkonseptet skal kles opp med full AMG-rustning, blir vi litt mer skeptisk. AMG-pakken får A-klasse til å ligne på en bane-racer, mens det i GLA-utgaven er annerledes.

Den minner om en WRC-bil med grusunderstell, kanskje store skvettlapper foran og bak dukker opp på opsjonslisten etter hvert?

Interiør: 3

Da vi testet den vanlige GLA-modellen, fikk den passet påskrevet for langt dårligere plassforhold enn i andre konkurrenter i samme prisområde.

Det samme gjelder AMG-versjonen, men vi tipper en typisk (om en sånn finnes) GLA 45-kunde bryr seg katta om annet enn det som skjer på førerplass.

I utgangspunktet har vi lite å utsette på førermiljøet, men registrer at kvalitetsfølelse og materialkvalitet ikke helt matcher startprisen på rundt 900 000 kroner.

Komfort: 2

Igjen - er du potensiell AMG-kunde, står neppe kjørekomfort høyt på listen over prioriterte egenskaper. For å ta det beste først; sportssetene både ser tøffe ut og gir sittekomfort med solid sidestøtte.

Det verste er støynivået: Jo, vi elsker motorlyden. Men vi hater dekkstøyen.

Og straks det går i landeveisfart, er den i ferd med å overdøve det motor og eksosanlegg frembringer av godlyd. 73,4 dBA i 100 km/t er veldig mye, og bidrar ikke en millimeter til kjøreglede eller langturskomfort.

Stivt og hardt understell sørger for at du fort blir kjent med nyansene i alt fra veioppmerking til trikkeskinner. Det kommer som en følge av de sportslige veiegenskapene, og er noe du må regne med i en bil av denne typen.

Sikkerhet: 5

EuroNCAP har i skrivende stund ikke kollisjonstestet GLA. Derimot har de testet A-klasse og CLA, og de er så nære slektninger at vi antar at resultatene i hovedsak er gyldige også for GLA.

Begge har fått fem av fem stjerner som hovedkarakter, og begge har gjennomgående høy score i underkategoriene. For eksempel er beskyttelse for voksne vurdert til 91 prosent i CLA.

GLA 45 AMG har en del fine sikkerhetsdetaljer som standard; Intelligent light system, Collision prevention assist og Attention assist. Som ekstrautstyr hadde testbilen nyttige elementer som Lane tracking package og Distronic Plus.

Mercedes-Benz GLA 45 AMG=

IKKE HELT: Speedometeret sier 320, men toppfarten er sperret på 250 km/t. Det holder for de fleste. © FOTO: Terje Bjørnsen

Pris/utstyr: 2

Hvis du spør tilfeldig forbipasserende hva en GLA 45 AMG koster, får du svar som ligger i 400-500 000 kroners klassen. Ikke bilen du kjøper som en showoff med andre ord, det er de indre verdiene du betaler for.

Du behøver kanskje ikke opp i de 1,1 millionene testbilen koster, men de fleste vil nok lukte på et syvsifret beløp innen ekstrautstyrslista er ferdig avkrysset.

Legg til at høyt verditap er noe du erfaringsmessig må ta med deg på en sær spesialutgave, så behøver du ikke master i finans for å regne ut at god totaløkonomi ikke hører med til de gode grunnene for å kjøpe en GLA 45 AMG.

Forbruk: 3

I forhold til ytelsene, er ikke normforbruket i EU-miks på 0,75 l/mil og CO2-utslipp på 175 g/km noe å få dårlig klimasamvittighet av.

Dessuten imponerer GLA 45 AMG oss i den faste 20 mils forbrukstesten. Her havner den på 0,81 l/mil. Det beviser at selv en bil med nær maksimal trimmingsgrad for gatebruk, ikke sender privatøkonomien i spinn ved bensinpumpa.

Det kommer tilslutt an på hvor forsiktig du er med gassfoten. Noe som heldigvis ikke er så enkelt i denne bilen.

Konklusjon: 5

Hovedkarakteren er ikke et gjennomsnitt av delkarakterene, men et uttrykk for hvordan bilen totalt sett er i forhold til konkurrentene på det tidspunktet da testen ble gjennomført. Her kan du lese hvordan vi setter karakterer

Der det teller, får du full pott for å legge sparepengene i en Mercedes-Benz GLA 45 AMG. Den kjører supert, går fort og har en drivlinje med kraftig karakter.

Vi kan likevel ikke helt fri oss fra tanken om at hvis AMG-pakkens fortrinn virkelig skal spille ut til fulle, er du bedre tjent med en A 45 AMG.

Hele konseptet passer bedre til en sportslig kompaktklassebil enn en crossover.

Mercedes-Benz GLA 45 AMG=

FOR DE FÅ: Både pris og konsept sørger nok for at Mercedes-Benz GLA 45 AMG blir en sjelden fugl på norske veier. © FOTO: Terje Bjørnsen

Spesifikasjoner

ProdusentMercedes-Benz
Pris893000

Klikks karakter: 5

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
23:34 Fire skadd i trafikkulykke i Bergen22:28 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47 Kina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45 Kvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42 Ny avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen
Siste nytt
23:34NorgeFire skadd i trafikkulykke i Bergen22:28PolitikkFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47PolitikkKina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45NorgeKvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42PolitikkNy avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenÅtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus