Meny

Har alt, unntatt harmoni

PENT: Lexus CT 200h er ser lav og kompakt ut. Med F Sport-pynt og med rød lakk framstår den også som sportslig, noe den bare delvis er. FOTO: Martin Jansen

Lexus CT 200h F Sport kjører like bra som en GTI-bil, men har ikke motor som matcher.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta:

KORT SAGT:

+ Lavt forbruk

+ Flotte kjøreegenskaper

+ Påkostet følelse

- Ytelser, både opplevde og målte

- Trangt baksete og bagasjerom

Testkarakter:


TEKNISKE DATA Lexus CT 200h

 • Motor, cm³: 1798
 • Effekt, hk: 136
 • Dreiemoment, Nm ved o/min: 300/4000
 • Egenvekt, kg: 1485
 • Tilhengervekt, kg: 0
 • Lengde/bredde/høyde, cm: 435/177/144
 • Bagasjerom, liter: 275-985
 • Standard dekkdimensjon: 215/45 R17
 • Forbruk, EU-miks l/mil: 0,41
 • CO2-utslipp, g/km: 94
 • 0-100 km/t, fabrikk, sek: 10,3
 • Toppfart, km/t: 180
 • Pris fra, kr: 273 800
 • Pris testbil, kr: 399 500

TESTDATA Lexus CT 200h

 • 60-100 km/t, kickdown: 6,5
 • 80-120 km/t, kickdown: 8,6
 • Støy 50 km/t, dBA: 62,4
 • Støy 80 km/t, dBA: 67,6
 • Støy 100 km/t, dBA: 70,1
 • Testforbruk, l/mil: 0,47

Lexus CT 200h er blitt tre år gammel, og da er tida inne for en såkalt midtlivsoppgradering. Fabrikken har pusset og polert på mangt og mye gjennom store deler av bilen – noe er godt synlig, andre ting ser du ikke.

CT 200h er det som på markedsføringsspråk gjerne kalles en premium-kompaktbil. Av størrelse er den omtrent som en Toyota Auris, men i «premium» ligger det at den sikter seg mer inn mot kunder som også kan tenkes å se på eksempelvis Mercedes A-klasse , BMW 1-serie , Audi A3 eller kanskje Volvo V40.

Som før kommer CT 200h med kun én drivlinje, altså hybridsystemet som i all hovedsak er det samme som det i Toyota Prius og Auris Hybrid (Lexus er Toyotas luksusmerke).

Testbilen er en CT 200h F-Sport. Det betyr at detaljer både ved utseende og egenskaper er trukket i sportslig retning.

Les også: Dette er fremtidens bildekk

Kjøreegenskaper: 5

Den midtlivsoppgraderte CT 200h har fått stivere karosseri og oppgraderinger i chassiset. F Sport-modellen har sitt eget og mer sportslige fjæringsoppsett, og i tillegg har den et spesielt stabiliseringsstag med innebygd demper.

I sum gir dette er en bil med svært gode veiegenskaper.

På mange måter ter den seg like sportslig som en GTI-bil, selv om den ikke er fullt ut GTI-stram i fjæringen. På førsteklasses vis parerer den kontant, men likevel følsomt, ujevnheter i veibanen. Dekkene er alltid godt plantet i bakken, og veigrepet er meget bra.

Vektfordelingen, med batteripakke plassert lavt et stykke bak i bilen, bidrar til flotte svingferdigheter. Bilen dreier med gjennom krappe kurver, men uten at hekken blir overdrevent løs.

Les også: Her er Norges mest sjarmerende bruktbil

Motor: 3

I kontrast til de inspirerende kjøreegenskapene står et motorsystem som først og fremst er rettet inn mot økonomisk kjøring.

Bensinmotoren på 1,8 liter og elmotoren yter til sammen 136 hk og 300 Nm dreiemoment. De to motorene virker sammen på karakteristisk vis. Med trinnløs automat er bilen myk og lettkjørt ved bedagelig kjøring.

Når du ønsker mer kraft, svarer systemet med å ruse bensinmotoren mye – uten at det oppleves som om du får noe skikkelig svar. Dette har vi skildret i tidligere tester av Toyota Auris Hybrid, men i CT 200h F Sport er harmonibruddet mellom de sportslige kjøreegenskapene og det myke motorsystemet enda mer merkbart.

Det finnes biler med røtter i kompaktklassen med langt morsommere hybridsystemer. VW Jetta Hybrid er langt mer «på», selv om heller ikke dette hybridsystemet oppleves som ferdig modnet (forbruksgevinsten var lav i vår test).

Les også: Jo - også dekkene dine har datostempling

Saken fortsetter under bildet NYTT: Lexus CT 200h har fått ny front - den store grillen er lånt fra storebror IS. Også under skallet er det endringer å finne. FOTO: Martin Jansen NYTT: Lexus CT 200h har fått ny front - den store grillen er lånt fra storebror IS. Også under skallet er det endringer å finne. FOTO: Martin Jansen

Ytelser: 3

Det er ikke bare følelsesmessig vi får lite svar når vi gir gass. Akselerasjonsmålingene våre bekrefter at Lexus CT 200h henger etter biler vi mener den kan sammenlignes med.

Ved full gass i sportsmodus bruker CT 200h 6,5 sekunder fra 60 til 100 km/t og 8,6 sekunder fra 80 til 120 km/t.

Sammenligner vi med Jettaen nevnt over, så ha den 4,4 og 5,5 sekunder som tilsvarende tall. Det er en forskjell du vil merke godt ved hver eneste berøring av gasspedalen.

Også når vi sammenligner med dieseldrevne biler i samme pris- og ytelsesområde, kommer Lexusen til kort. For eksempel bruker Audi A3 Sportback 2,0 TDI 4,9 sekunder fra 60-100 km/t og 6,1 sekunder fra 80 til 120 km/t.

Les også: Heftig familiebil på billigsalg

Saken fortsetter under bildet TØFF OG MYK: Lexus CT 200h ser rask og sportslig ut, og den har veldig gode kjøreegenskaper, men ytelsene fra hybridmotorsystemet følger ikke opp. FOTO: Martin Jansen TØFF OG MYK: Lexus CT 200h ser rask og sportslig ut, og den har veldig gode kjøreegenskaper, men ytelsene fra hybridmotorsystemet følger ikke opp. FOTO: Martin Jansen

Eksteriør: 5

Det mest iøynefallende ved midtlivsoppgraderingen er at CT 200h har fått mye barskere front. Den store grillen har den «arvet» fra storebror IS. Den er bred nederst, og det bidrar til visuelt å trekke tyngdepunktet ned.

Over bakluka har F Sport-versjonen en spoiler, og tåkelys og baklykter har svarte rammer. F Sport-serien har også egne, barske felger.

Til sammen gir dette en Lexus vi synes er lekker å se på – lav, kompakt og sportslig. Og betydelig tøffere enn forgjengeren.

Les også: Kul nok for en ekte biljåle

Interiør: 4

Også interiøret er i enkelte detaljer pusset opp i den midtlivsoppgraderte Lexus CT 200h. I vår F Sport med tilleggsutstyr kalt «pakke 3» (mer om den seinere) er det ekte statusbilfølelse i interiøret.

Skinnet i setene er påkostet, monteringspresisjonen framstår som høy, skjermen over midtkonsollen er modernisert, og F Sport-pynt som metallpedaler gir en sportslig piff.

Men CT 200h er trang. I baksetet er det knapt med plass for en voksen mann av gjennomsnittsstørrelse, og i tillegg er bakdørene små.

Batteripakken stjeler av bagasjeplassen, og 275 liter under hattehylla er i dag smått, også for en jålete kompaktbil. Audi A3 Sportback har til sammenligning oppgitt volum på over 100 liter mer.

Saken fortsetter under bildet LUKSUS: Da den kom, var Lexus CT 200h med på å definere hvordan en premiumkompaktbil skulle være. Etter midtlivsoppgraderingen er luksusfølelsen i interiøret blitt enda bedre. FOTO: Martin Jansen LUKSUS: Da den kom, var Lexus CT 200h med på å definere hvordan en premiumkompaktbil skulle være. Etter midtlivsoppgraderingen er luksusfølelsen i interiøret blitt enda bedre. FOTO: Martin Jansen

Komfort: 5

Til å ha et relativt stramt og sportslig understell oppfører CT 200h F Sport seg riktig så smidig over kanter og humper. Du får tilbakemeldinger, men rystes ikke.

Hjulvalget, med 17-tommers felg og dekk i 215/45-dimensjon, virker som et fornuftig balansepunkt mellom sport og komfort.

Vi sitter godt i førersetet, som har alle nødvendige reguleringsmuligheter. Om vi skal pirke, kunne vi gjerne ha tenkt oss muligheten til å dra rattet litt mer ut.

Et lite ankepunkt er støy. Over 70 desibel i 100 km/t med myke vinterdekk er etter vår mening i meste laget.

Les også: Er best på komfort

Sikkerhet: 4

Lexus CT 200h ble kollisjonstestet av sikkerhetsorganisasjonen EuroNCAP da bilen var ny i 2011. I denne testen fikk den fem av fem stjerner, som også er normalen for nye biler fra de store produsentene.

På detaljnivå fikk den gode 94 prosent for beskyttelse av voksne, 84 prosent for barn, 55 prosent for fotgjengere og 86 prosent for assistentsystemer.

En ekstra sikkerhetspakke med kollisjonsvernsystemet Pre-crash og adaptiv cruisekontroll tilbys bare til utstyrsversjonen Executive. Ting som filskiftvarsling og blindsonevarsling tilbys ikke. Nettopp slike ting er blitt mer og mer vanlig i de mer påkostede kompaktbilene de siste par-tre årene, så her henger Lexus etter.

Saken fortsetter under bildet TRANGT: Bakseteplassebn er snau etter moderne kompaktbilstandard. Også selve innstigningen er trang. FOTO: Martin Jansen TRANGT: Bakseteplassebn er snau etter moderne kompaktbilstandard. Også selve innstigningen er trang. FOTO: Martin Jansen

Pris/utstyr: 4

Lexus CT 200h selges i fire utstyrsversjoner, der Comfort Eco er billigst (fra 273.800 kroner uten leveringskostnader) og Executive (fra 369.800 kroner) koster mest. F Sport koster fra 342.900 kroner.

I tillegg fås flere pakker med ekstrautstyr til alle utstyrsserier unntatt den billigste. Vår testbil har «F Sport pakke 3», som gir soltak, stereo med 13 høyttalere, elektrisk justerbare seter med minne, perforert skinn i setene og automatisk nedblendbare sidespeil.

I praksis har testbilen så godt som alt man kan ønske seg i en påkostet kompaktbil, til en pris fem hundrelapper fra 400.000 kroner.

Vi klager slett ikke på utstyrsmengden, men 400.000 kroner virker litt stivt når ytelser, og til dels også plass, tas med i regnskapet.

Les også: Nå skal BMW passe seg

Forbruk: 6

Lexus CT 200h F Sport har et oppgitt forbruk på 0,41 l/mil ved blandet kjøring, og et tilhørende CO2-utslipp på 94 g/km.

I vår faste forbrukstest over 20 mil, som vi kjører så likt som mulig med alle våre testbiler, holder CT 200h seg nær dette. Vi ender med et forbruk på 0,47 l/mil.

Det er et av de beste forbruksresultatene vi har registrert for en bensindrevet bil. I kompaktklassen er bare Auris Hybrid stv., som har samme motorsystem, noen få dråper bedre (0,46 l/mil).

Vi ser dessuten at forbruket holder seg svært lavt ved nærkjøring. Da kommer de energisparende elementene ved hybridsystemet enda mer til sin rett, og forbruket ligger her mellom 0,5 og 0,6 l/mil.

Den gjerrigste bilen vi har testet, uansett bilklasse, er Honda Civic 1,6 i-DTEC. Den greide seg med 0,38 l/mil i testløypa.

Saken fortsetter under bildet STJELER PLASS: Batteripakken til hybridsystemet tar litt av plassen i bagasjerommet. Bare 275 liter bagasjevolum er over 100 liter mindre enn for eksempel Audi A3 Sportback. FOTO: Martin Jansen STJELER PLASS: Batteripakken til hybridsystemet tar litt av plassen i bagasjerommet. Bare 275 liter bagasjevolum er over 100 liter mindre enn for eksempel Audi A3 Sportback. FOTO: Martin Jansen

Konklusjon: 4

Hovedkarakteren er ikke et gjennomsnitt av delkarakterene, men et uttrykk for hvordan bilen totalt sett er i forhold til konkurrentene på det tidspunktet da testen ble gjennomført. Her kan du lese hvordan vi setter karakterer.

Da Lexus CT 200h var ny i 2011, ga vi den terningkast 5. Etter midtlivsoppgraderingen, som har gjort bilen bedre, gir vi F Sport-utgaven terningkast 4. Det er to grunner til den tilsynelatende logiske bristen:

For det første har CT 200h fått en rekke nye konkurrenter – premiumkompaktbilene er blitt en etablert nisje med høyt nivå.

Les også: Råeste hybrid på markedet

For det andre savner vi bedre harmoni mellom F Sport-utgavens kjøreegenskaper og ytelser. Det blir som å kombinere lycradress med treski, om vi tillater oss å overdrive ganske friskt.

Ved siden av kjøreegenskapene og en luksuriøs følelse er lavt forbruk CT 200h F Sports beste sider.

Les også:

Sjekk om bilen din er omfattet av de nye dekkreglene

De beste bruktbilene i kompaktklassen

Test deg selv: Hva kan du om biler?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:55 Verdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29 30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12 Tiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08 Kripos bistår i drapssak i Bergen16:42 Teknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57 En av verdens rikeste er død15:54 Biff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32 Russlands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31 Kina trapper opp handelskrigen med USA15:22 Ber UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20 NHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20 Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06 Buss med skoleelever hang utfor veien14:50 Elleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45 Maars Johnsen nær overgang til RBK14:20 Fakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09 Død mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37 Henrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34 Isbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13 Putin varsler svar på USAs rakettest13:11 Irland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03 Ulvekull i nytt revir i Elverum13:02 – Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42 Malta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36 Tidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00 Godt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45 Ber leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37 Solskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35 Hareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32 Politiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12 WHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11 Ødegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47 Vil fjerne begrensning for apotek10:46 Salpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33 Jordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32 Forskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17 Aldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14 MDG mest fram på ny kommunemåling09:28 Abe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24 Nord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21 Norsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12 Erna Solberg avlyser dagens programposter09:10 Russisk opposisjonsleder løslatt09:10 Færre europeere flytter til Storbritannia08:36 Strømprisen har gått ned08:26 Regjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25 Viagra blir reseptfritt fra nyttår07:24 Sjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00 Vil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56 Kjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56 Bil i full fyr på E18 ved Mysen06:30 Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29 Gunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11 Fem omkom under konsert i Algerie05:56 Dette skjedde i natt05:53 Mørklagte forhandlinger om bompenger05:51 UD advarer nordmenn om feriefavoritt05:50 Dette skjer i dag05:03 Indonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56 Viktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54 Gebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21 YouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51 MDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30 Bolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08 Ikke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38 Boligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32 Interpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51 Tutta åpnet ett slag under par i Canada01:47 Oslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06 Svensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36 Småbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28 Sjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10 Sagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41 Venstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39 Senterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31 Russisk robot bistår astronauter på ISS23:22 Spektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12 Størseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07 Spektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46 FCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35 Brasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32 Fem døde i lynnedslag i Polen22:07 Hissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56 FN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28 Kvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10 VG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59 Sør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45 Hjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36 Italias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28 Rettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24 Siv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15 Ny måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12 Orkla tilbakekaller kyllingrett20:08 Pentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07 Valg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02 Verdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05 Fem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33 Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27 Fire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen
Siste nytt
17:55ReiseVerdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29Verden30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12NorgeTiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08NorgeKripos bistår i drapssak i Bergen16:42Helse og livsstilTeknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57PengerEn av verdens rikeste er død15:54PengerBiff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32VerdenRusslands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31PengerKina trapper opp handelskrigen med USA15:22PolitikkBer UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20SportNHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20SportUsikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06NorgeBuss med skoleelever hang utfor veien14:50NorgeElleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45SportMaars Johnsen nær overgang til RBK14:20PengerFakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09NorgeDød mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37SportHenrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34NorgeIsbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13VerdenPutin varsler svar på USAs rakettest13:11VerdenIrland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03NorgeUlvekull i nytt revir i Elverum13:02Norge– Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42VerdenMalta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36PengerTidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00SportGodt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45PengerBer leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37SportSolskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35SportHareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32NorgePolitiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12Helse og livsstilWHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11SportØdegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47PengerVil fjerne begrensning for apotek10:46NorgeSalpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33VerdenJordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32Helse og livsstilForskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17PengerAldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14PolitikkMDG mest fram på ny kommunemåling09:28VerdenAbe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24VerdenNord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21VerdenNorsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12PolitikkErna Solberg avlyser dagens programposter09:10PolitikkRussisk opposisjonsleder løslatt09:10VerdenFærre europeere flytter til Storbritannia08:36PengerStrømprisen har gått ned08:26PolitikkRegjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25Helse og livsstilViagra blir reseptfritt fra nyttår07:24VerdenSjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00KulturVil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56PolitikkKjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56NorgeBil i full fyr på E18 ved Mysen06:30VerdenRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29SportGunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11VerdenFem omkom under konsert i Algerie05:56NorgeDette skjedde i natt05:53PolitikkMørklagte forhandlinger om bompenger05:51ReiseUD advarer nordmenn om feriefavoritt05:50NorgeDette skjer i dag05:03VerdenIndonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56SportViktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54NorgeGebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21VerdenYouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51PolitikkMDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30VerdenBolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08PengerIkke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38PengerBoligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32VerdenInterpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51SportTutta åpnet ett slag under par i Canada01:47NorgeOslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06VerdenSvensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36NorgeSmåbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28VerdenSjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20NorgeFrp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10SportSagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41PolitikkVenstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39NorgeSenterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31VerdenRussisk robot bistår astronauter på ISS23:22SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12SportStørseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46SportFCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35VerdenBrasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32VerdenFem døde i lynnedslag i Polen22:07Helse og livsstilHissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56VerdenFN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28VerdenKvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10KulturVG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59VerdenSør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45NorgeHjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36VerdenItalias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28NorgeRettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24PolitikkSiv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15PolitikkNy måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12Mat og drikkeOrkla tilbakekaller kyllingrett20:08VerdenPentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07PolitikkValg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02SportVerdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05VerdenFem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33NorgeMann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27NorgeFire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus