Hvorfor være A4?

BARSKE LINJER: A3 Sportsedan ser unektelig både kraftfull og potent ut. (Foto: Lord Arnstein Landsem).
BARSKE LINJER: A3 Sportsedan ser unektelig både kraftfull og potent ut. (Foto: Lord Arnstein Landsem).

Med Audi A3 Sportsedan trenger du ikke A4.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tekniske data:
Audi A3 Sportsedan 1,4 TFSI COD S tronic Ambition
Motor: R4, 1.395 ccm Effekt: 140 hk
Moment: 250 Nm/1500
Forbruk: 0,47 l/mil CO2: 109 g/km 0-100: 8,4 sek
Toppfart: 217 km/t Lengde: 446 cm
Bredde: 180 cm Høyde: 142 cm
Vekt: 1.250 kg
Bagasjerom: 425 liter

Liker du store ord, blandet med svulstige klisjeer og håpløse metaforer, er bilbrosjyrer som regel en gullgruve.

Ethvert middelmådig produkt høres automatisk ut som noe Rolls-Royce har brukt 15 år på å konstruere, og det er ikke måte på hvor lykkelig livet ditt vil bli hvis du bare kjøper bilen i brosjyren.

Voldsom presentasjon

Idet jeg begynner å lese i den ekstremt tykke og gjennomførte brosjyren for Audi A3 Limousine (som det så voldsomt står på coveret), får jeg den samme følelsen idet det kommer en bilde av en mann og teksten:

"Store hendelser kan anes før de inntreffer" Personlig tenker jeg på en tsunami, men det er neppe bilder av blødende og døende mennesker jeg vil finne på de neste sidene.

Jeg blar om. "Førsteinntrykket sier alt. Den er bred. Den er dyp. Den er kompakt. Singelframe utstråler kraft. Luftinntakene og den markante spoilerkanten vitner om sportslige egenskaper. Audi A3 Limousine er ganske enkelt en fascinerende bil."

For en gangs skyld må jeg si meg enig med brosjyren. Den er en fascinerende bil med sportslige egenskaper, og er simpelthen en flott kjøreopplevelse fra A til Å. Både jeg og kollega Fred Magne var på lanseringen av bilen ifjor vår, men nå har jeg fått sjansen til å kjøre den på norsk jord. Vil den fortsatt føles like bra?

Les her om våre førsteinntrykk av A3 Sportsedan

Saken fortsetter under bildetØYET SOM SER: Du ser ihvertfall godt framover med Xenon Plus-lys. (Foto: Lord Arnstein Landsem)ØYET SOM SER: Du ser ihvertfall godt framover med Xenon Plus-lys. (Foto: Lord Arnstein Landsem)


For de våryre: Vi har ellers også kjørt nye A3 i en åpen utgave - altså en kabriolet.

Pris og utstyr

Først en liten oppklaring om dette med navnet. A3 Sportsedan er basert på A3 Sportback som den deler akselavstand med, men den større hekken gjør den 15 cm lengre.

Tyskerne kaller den A3 Limousine, men her på berget blir den solgt som Sportsedan, som jo også høres mer fornuftig ut.

For å gjøre forvirringen total er det også enkelte som omtaler bilen som A3 Sportlimousine.

Les også: Audi TT i offroad-versjon

Testbilen har en 1,4-liters TFSI bensinmotor COD (mer om det senere) på 140 hestekrefter og S tronic dobbelkløtsj-kasse. Den koster fra 325.000 kroner, og sentrallås med fjernbetjening, klimaautomatikk, midtarmlene, MMI radio, elektromekanisk parkeringsbrems og start-stopp system er standard.

Modellen er tilgjengelig med tre utstyrsnivåer, og mitt eksemplar har det sportslige og dynamiske alternativet:

Ambition. For 14.500 kroner får du da lekre 17-toms alufelger, 3-ekers sportsratt i skinn, sportsseter, et 15 millimeter senket sportsunderstell og tåkelys integrert i støtfangeren.

Utenom dette er ekstrautstyret blant annet Audi parkeringssystem bak (5.000 kr), Cruise Control (3380 kr) Dab-radio (3750 kr), automatisk avblendbart innvendig speil (3070 kr), tilkoblingspakke med navi og blåtann-forberedelse (7140 kr), isbrehvit metallic lakk (8150 kr), Xenon plus lys (8960 kr) og lyspakke med innstegslys, leselys og belysning av fotrom (2630 kr).

Totalt blir dette en sum på 393 430 kroner for bilen.

Men ta med en nøytral person med litt kunnskap til bil. La ham vandre rundt bilen, sette seg inn den, ta på ting, føle materialkvaliteten, og la ham så gjette prisen.

Dette føles nemlig som et langt dyrere og mer påkostet produkt enn de 400 000 kroner den koster, så noe snakk om så altfor mye penger for en sedan er jeg ikke med på.

Saken fortsetter under bildetFREKKE BAKLYS: Med skråstilte linjer, får baklysene et aggressivt uttrykk. (Foto: Lord Arnstein Landsem)FREKKE BAKLYS: Med skråstilte linjer, får baklysene et aggressivt uttrykk. (Foto: Lord Arnstein Landsem)

Lett å finne seg til rette

Man finner seg umiddelbart til rette bak rattet. Alt er på plass (med et lysende unntak), hvor det skal være, og som vanlig med Audi er materialkvaliteten og motstanden i brytere og knapper aldeles førsteklasses. Men det som overrasker mest er sportssetene. Tidligere har jeg hatt tildels dårlige erfaringer med endel lignende seter, men jeg sitter aldeles utmerket i bilen.

Saken fortsetter under bildetGODE SETER: Det er ikke alltid undertegnede finner seg vel til rette i sportsseter, men dette ble fullklaff. (Foto: Lord Arnstein Landsem)GODE SETER: Det er ikke alltid undertegnede finner seg vel til rette i sportsseter, men dette ble fullklaff. (Foto: Lord Arnstein Landsem)

Opp fra dashbordet kommer en 11 millimeter tykk skjerm med krystallklar grafikk. Litt rart å tenke på hvor mye tyn Volvo fikk da de hadde en lignende løsning, dengang var det liksom kjipt med en infoskjerm som kom opp fra dashbordet, og nå har alle såkalte premium-biler det.

Uansett er den enkel i bruk, og med et hjul på midtkonsollen scroller man gjennom ulike lister og menyer, som f.eks radiostasjon-listen.

Til min store glede fant jeg radiokanaler jeg ikke visste fantes, og fikk for første gang på norsk radio høre Black Sabbaths mesterverk "Black Sabbath" fra 1970.

Audi og VW er i bresjen for DAB-radio, og det er kanskje grunnen til at de gir fullstendig blaffen i CD.

Saken fortsetter under bildetGOD BETJENING: Både skjermen og justering av varme er enkelt og funksjonelt. (Foto: Lord Arnstein Landsem)GOD BETJENING: Både skjermen og justering av varme er enkelt og funksjonelt. (Foto: Lord Arnstein Landsem)

For her kommer det lysende unntaket på interiørfronten. Hvor skal man stikke inn CD-platen? De som har kjørt et par Audier de siste årene vet svaret, men det er fortsatt like irriterende. Du må nemlig strekke deg over til passasjersiden, åpne hanskerommet, bøye deg ned, og prøve å lirke inn platen i spilleren som står der.

En manøver så trafikkfarlig at du enten må ha med passasjer som kan hjelpe deg, eller så må du bare høre på radio.

Eventuelt stikke inn en CD-plate og aldri ta den ut derfra. Som 18-åring fikk jeg låne min mors Corolla, og der fungerte nesten ingen kassetter når det var kaldt. Unntatt det første albumet til Suicidal Tendencies.

Så fra november til mai var det kun det som gjaldt i Corollaen. Med andre ord: En CD-plate kan sikkert holde lenge også i Audien, for du gidder ihvertfall ikke å knote med å skifte CDer dypt der inne i hanskerommet.

Det er en grunn til at jeg brukte mye tid på dette med CD-spilleren, for ellers er det ingenting å sette fingeren på inni Audien.

Hele kupeen er rett og slett et førsteklasses sted å være, og når i tillegg fjæringen er imponerende bra også på dårlige grusveier, og støynivået forbilledlig bra på allslags vei, så blir totalinntrykket aldeles glimrende.

Saken fortsetter under bildetSPARTANSK?: Det kan virke spartansk, men det meste er på plass. (Foto: Lord Arnstein Landsem)SPARTANSK?: Det kan virke spartansk, men det meste er på plass. (Foto: Lord Arnstein Landsem)

To ess i ermet

Men det stopper ikke der. For bilen har to gigantiske ess i ermet. Det ene er 1,4 TFSI motoren med COD. Sistnevnte har ingenting med torsk å gjøre, men står for Cylinder On Demand. Altså: Hvis du vil ha sylindre, får du det hvis du ber om det.

Konseptet ble prøvd av Cadillac på 80-tallet, og medfører rett og slett at bilens motor kutter ut et visst antall sylindre på lave turtall, og ved moderat belastning.

I Audiens tilfelle gjelder dette to sylindre, og det hele skjer så sømløst at du aldri merker noe som helst. Dette medfører et riktig så hyggelig forbruk også, med 0,47 l/mil som oppgitt blandet forbruk sammen med S tronic-kassen.

Men hvis du så bare trykker inn gassen litt, så får du alle fire sylindrene og deres 140 hester. Her kommer samspillet mellom S tronic-kassen og motoren virkelig til sin rett. For sjelden har jeg kjent en så lynrask symbiose mellom motor og girkasse i en bil av denne type. Det minste lille push på gasspedalen medfører en øyeblikkelig reaksjon fra girkassens side, og gjør at forbikjøringer blir en lek.

Det finnes også et Sport-modus hvor man skyver girspaken over til høyre. Da girer ikke kassen før rødmerkingen på 6.000 omdreininger, morsomt på bane, men neppe noe du blir å bruke så mye i hverdagen. Sannheten er at bilens karakter er mer enn sportslig nok i vanlig D-modus. 0-100 går unna på 8,4 sekunder, men det føles faktisk en god del raskere.

Motor og girkasse er altså de to store essene ved denne bilen, og verdige terningkast 6. Har du en venn som er skeptisk til dobbelkløtsj-kasser, la han eller henne ta seg en prøvetur i denne bilen, og de vil være overbeviste. Det føler jeg meg overbevist om.

Men en supereffektiv kombinasjon av motor og girkasse er ikke mye verdt, uten et skikkelig understell, og heller ikke der blir jeg skuffet. Nå er det ikke noe grensesprengende nytt, men det fungerer.

MacPherson-oppheng foran er ikke akkurat Formel 1, men på de aller fleste biler fungerer det mer enn bra nok hvis det er gjort skikkelig. Det er det her, og i kombinasjon med 1,5 cm senking får bilen et sportslig uttrykk uten at det blir for stivt og stumpete.

For akkurat det kan være en vanskelig balansegang, dette mellom sportslig og underholdende på svingete asfaltveier, samtidig som du ikke skal bli ristet ihjel på en humpete norsk grusvei. Her har A3 Sportsedan ingen problemer i så måte.

Adaptiv Cruise Control hjelper deg å holde nøyaktig avstand til bilen foran, og virker i hastigheter opp mot 150 km/t ifølge fabrikanten. Det virket ihvertfall forbilledlig i lovlige norske hastigheter.

Saken fortsetter under bildetDOBLE RØR: To doble rør på venstre side, forsterker det sportslige inntrykket som bilen gir. (Foto: Lord Arnstein Landsem)DOBLE RØR: To doble rør på venstre side, forsterker det sportslige inntrykket som bilen gir. (Foto: Lord Arnstein Landsem)

Hva med plassen?

Det store minuset ved bilen for mange, og det som gjør at den ikke kommer til å selge så mye, er at den er en sedan. Dette er en biltype som ikke lenger treffer det norske folk, og plasshensyn brukes ofte som et argument.

Men det skal sies at to voksne personer sitter helt greit der bak, og et bagasjerom på 425 liter er da heller ikke et dårlig tall, selv om det er litt trangt å laste inn ting.

Ved å slå ned det ene baksetet fikk jeg inn golfsettet mitt, en golftralle og fortsatt satt minstemann trygt forankret i sitt barnesete. Men med to barn hadde det hele stilt seg litt vanskeligere ...

For ikke å snakke om hvis man har barnevogn, og man kan jo heller ikke pakke i høyden.

På grunn av en sedans begrensninger med plass, vil mange rygge unna, og det er egentlig veldig synd.

A3 Sportsedan er nemlig en flott bil, og jeg har ikke engang nevnt designet, som i mine øyne er både lekkert og elegant. Kanskje de som vurderer biler i Golf-klassen burde ta en titt opp?

Audi A3 Sportsedan fortjener nemlig flere kjøpere enn den får, og den er så bra at man lurer på hvorfor noen vil gå for et A4-liv med bilens storebror.

Vil du ha andre motoriseringer kan du gå for 1,8 TFSI, 1,6 TDI eller 2,0 TDI. Disse kan også leveres i kombinasjon med quattro-firehjulstrekk.

Testresultat

Audi A3 Sportsedan

Totalkarakter: terningkast 5

Negativt

Fantastisk respons fra motor og girkasse Godt førermiljø Komfortabel OG sportslig

Negativt

Håpløs innmating av CD-plater. Høy lasteterskel bak.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
08:38 – Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26 Ap fortsetter å lede Longyearbyen08:10 Foreldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39 Kallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31 Halve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30 Polens regjeringsparti mot brakseier06:43 Rumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25 Ecuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20 Sprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09 Skotsk dommer for Norge i Romania06:06 Søk etter savnede i Japan fortsetter06:00 Storrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50 Dette skjer i dag05:40 Bilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30 Dette skjedde i natt05:17 Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00 Færre ansatte i departementer og direktorater04:11 Antall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53 Politiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32 Økning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58 California hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53 Verft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00 Avis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59 Tyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03 Hunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46 Undersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00 Liverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54 Gareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52 Smell for Orbans parti i lokalvalg22:47 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:29 Trudeau trosser trusler – fortsetter valgkamp22:16 Rotte snek seg inn på Peppes-restaurant i Tromsø22:09 Kaczynski erklærer valgseier i Polen21:37 Ap: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36 Passord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32 Syria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08 Belgisk prinsesse arrestert i London19:48 Erdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42 Helaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42 Kjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54 Død mann funnet i sjøen i Stavanger16:24 Trump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53 David Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22 Demonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21 Esper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18 Kurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18 Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16 Omar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13 Ingebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06 EØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59 Mikkelsen-dobbel for Senja14:55 Avgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48 Neymar måtte avbryte landskamp med skade14:31 Johaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29 Ingen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56 Godsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44 Hareide hentet inn tre nye spillere13:28 Serbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02 – Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49 Bilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40 Norske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07 Overtidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01 En person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58 – Vidkun Quisling var ikke bare ond11:42 Superdry-kjeden konkurs – opptil 60 ansatte berørt11:15 Hevder kurdere har gjenerobret syrisk by11:12 Stor EØS-splid i Fellesforbundet11:00 Mette-Marits boktog inntar Tyskland10:51 Bottas vant da Mercedes forlenget tittelrekken, flagtabbe i fokus10:50 Framgang i slukningsarbeidet i California10:45 Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder10:38 UEFA vil se på tyrkiske fotballhelters militærhilsen10:35 Fellesforbundets leder i EØS-debatt: – Det er faen ikke greit10:30 Sangen i skolen består10:22 Spanske stjerner får kritikk etter «svak» Ullevaal-prestasjon10:03 Kolonial.no, skjerp dere! Slutt med dette idiotiet10:00 Sedler verdt over 4 milliarder kroner blir snart for gamle09:50 Valget i gang i Polen09:42 King klatrer på landslagets scoringsliste09:30 Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier09:29 Spanjol omkom i minibussulykke i Sverige09:21 Marerittstarten fortsetter for Zuccarellos Wild09:02 Norges vei til 2.-plass i EM-kvalifiseringsgruppen09:00 41-åring i retten for overgrep mot mer enn 40 mindreårige jenter08:39 Kvinne omkom i togpåkjørsel i Sandnes06:58 Moreno gir signaler om innrømmelser etter demonstrasjoner06:11 Dette skjer i dag05:46 163 studenter tar staten for retten05:38 Dette skjedde i natt05:18 Tre biler totalskadd i brann i Oslo05:10 Mann alvorlig skadd i voldshendelse i Asker03:37 Tyver stjal ni kenguruer i Balle02:37 Ocean Viking reddet 74 mennesker i gummibåt utenfor Libya01:05 Kvinne påkjørt i Arendal00:27 Fører stanset med nærmere 3 i promille00:08 Moreno: – Vi kom for å vinne, men ett poeng er greit23:50 Lagerbäck imponert av spillerne som berget hjemmestatistikken23:48 Ødegaard: – Vår beste landskamp23:41 Italia EM-klar etter ny seier
Siste nytt
08:38Verden– Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26PolitikkAp fortsetter å lede Longyearbyen08:10PengerForeldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39SportKallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31NorgeHalve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30NorgePolens regjeringsparti mot brakseier06:43SportRumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25VerdenEcuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20NorgeSprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09SportSkotsk dommer for Norge i Romania06:06VerdenSøk etter savnede i Japan fortsetter06:00NorgeStorrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50NorgeDette skjer i dag05:40NorgeBilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30NorgeDette skjedde i natt05:17NorgeBoligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00NorgeFærre ansatte i departementer og direktorater04:11NorgeAntall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53VerdenPolitiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32VerdenØkning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58VerdenCalifornia hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53NorgeVerft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00VerdenAvis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59NorgeTyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03VerdenHunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46NorgeUndersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00SportLiverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54SportGareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52VerdenSmell for Orbans parti i lokalvalg22:47VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:29VerdenTrudeau trosser trusler – fortsetter valgkamp22:16NorgeRotte snek seg inn på Peppes-restaurant i Tromsø22:09VerdenKaczynski erklærer valgseier i Polen21:37NorgeAp: Staten bør si et kraftig «nei» til Jehovas vitner20:36NorgePassord til journalister i de største mediehusene i Norge er blottstilt på nettet20:32VerdenSyria varsler offensiv mot kurdiskkontrollerte byer20:08VerdenBelgisk prinsesse arrestert i London19:48VerdenErdogan avviser at IS-tilhengere har rømt19:42KulturHelaften med Mette-Marit på tysk radio: – Jeg føler meg utrolig norsk18:42NorgeKjendislege ut mot «sjaman» Durek: – Et middelaldersk kvinnesyn17:54NorgeDød mann funnet i sjøen i Stavanger16:24VerdenTrump vurderer sanksjoner mot Tyrkia15:53NorgeDavid Toska sier han har rotet bort sin del av utbyttet fra Nokas-ranet15:22VerdenDemonstranter i Hongkong pågrepet i nye protester15:21VerdenEsper: Trump trekker amerikanske soldater ut av Nord-Syria15:18VerdenKurdiske myndigheter: – Personer fra Norge rømte fra leir med IS-fanger i Syria15:18VerdenDødstallet stiger etter tyfonen i Japan15:16SportOmar stakk hodet i sementblanderen, Lagerbäck applauderer15:13SportIngebrigtsen vant tett NM-duell mot Tønseth15:06PolitikkEØS-tilhengerne vil vri EØS-debatten til regjeringsdebatt14:59SportMikkelsen-dobbel for Senja14:55VerdenAvgjørende omgang i presidentvalget i Tunisia14:48SportNeymar måtte avbryte landskamp med skade14:31SportJohaug «cruiset» inn til NM-gull i terrengløp14:29NorgeIngen pågrepet etter vold mot far og sønn i Hønefoss13:56SportGodsets Glesnes inn i landslagstroppen13:44SportHareide hentet inn tre nye spillere13:28SportSerbisk motstand for Ruud i Stockholm13:02Verden– Over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger i Syria12:49NorgeBilist omkom i trafikkulykke i Søndre Land12:40NorgeNorske leger: – Klimaendringer er den største trusselen mot folkehelse12:07SportOvertidsdrama i Liverpool-legendes trenerdebut12:01NorgeEn person omkom i T-banepåkjørsel i Oslo11:58Norge– Vidkun Quisling var ikke bare ond11:42NorgeSuperdry-kjeden konkurs – opptil 60 ansatte berørt11:15VerdenHevder kurdere har gjenerobret syrisk by11:12NorgeStor EØS-splid i Fellesforbundet11:00NorgeMette-Marits boktog inntar Tyskland10:51SportBottas vant da Mercedes forlenget tittelrekken, flagtabbe i fokus10:50VerdenFramgang i slukningsarbeidet i California10:45NorgeMann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder10:38SportUEFA vil se på tyrkiske fotballhelters militærhilsen10:35PolitikkFellesforbundets leder i EØS-debatt: – Det er faen ikke greit10:30NorgeSangen i skolen består10:22SportSpanske stjerner får kritikk etter «svak» Ullevaal-prestasjon10:03NorgeKolonial.no, skjerp dere! Slutt med dette idiotiet10:00PengerSedler verdt over 4 milliarder kroner blir snart for gamle09:50VerdenValget i gang i Polen09:42SportKing klatrer på landslagets scoringsliste09:30NorgeHøyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier09:29VerdenSpanjol omkom i minibussulykke i Sverige09:21SportMarerittstarten fortsetter for Zuccarellos Wild09:02SportNorges vei til 2.-plass i EM-kvalifiseringsgruppen09:00Norge41-åring i retten for overgrep mot mer enn 40 mindreårige jenter08:39NorgeKvinne omkom i togpåkjørsel i Sandnes06:58VerdenMoreno gir signaler om innrømmelser etter demonstrasjoner06:11NorgeDette skjer i dag05:46Norge163 studenter tar staten for retten05:38NorgeDette skjedde i natt05:18NorgeTre biler totalskadd i brann i Oslo05:10NorgeMann alvorlig skadd i voldshendelse i Asker03:37VerdenTyver stjal ni kenguruer i Balle02:37VerdenOcean Viking reddet 74 mennesker i gummibåt utenfor Libya01:05NorgeKvinne påkjørt i Arendal00:27NorgeFører stanset med nærmere 3 i promille00:08SportMoreno: – Vi kom for å vinne, men ett poeng er greit23:50SportLagerbäck imponert av spillerne som berget hjemmestatistikken23:48SportØdegaard: – Vår beste landskamp23:41SportItalia EM-klar etter ny seier
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus