Meny

TV-kjendis rygget seg inn i rekordbøkene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rob Dyrdek satte ny rekord med verdens lengste ryggende bilhopp.

Stuntet ble gjort torsdag i en fornøyelsespark i California. Stuntet var et samarbeid mellom MTV og Chevrolet og ble gjort i anledning sesongavslutningen på Dyrdeks TV-serie The Fantasy Factory.

Se stuntet i vidoeen øverst i artikkelen.

Dyrdek rygget en Chevrolet Sonic opp på en rampe og fikk den til å fly drøye 27 meter, før den landet på andre siden. Dermed skrev han seg inn i Guinness rekordbok med lengste ryggende hopp fra rampe. Han har også tidligere satt sine spor i rekordbøkene med flere rekorder på skateboard.  

Se også: Her går TopGear-Stuntet galt

Dyrdek er opprinnelig en profesjonell skateboarder, men har de siste årene også gjort stor karriere i programmene Rob Dyrdeks Fantasy Factory og Ridiculousness på MTV.

Det er ikke alle stunt som er like vellykket som Dyrdeks. Da to franske ekstremsportuøvere skulle gå på en slakk line mellom to luftballonger. Til alt hell hadde de på fallskjerm:

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus