Meny

Toyota MR2:

Her står drømmebilen – 19 år senere

Her står den - min første bil og drømmebilen min på midten av 90-tallet. Fortsatt i live - og lagret i en garasje i over 10 år. (FOTO: PRIVAT)
Her står den - min første bil og drømmebilen min på midten av 90-tallet. Fortsatt i live - og lagret i en garasje i over 10 år. (FOTO: PRIVAT)

Og den er i godt selskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste av oss glemmer ikke den aller første bilen vi kjøpte. Og i alle fall ikke alle vi som er godt over snittet interessert i bil.

For min egen del, ble det en lang uke med venting og søvnløse netter, før jeg endelig kunne plukke opp det som var drømmebilen: En tofarget første generasjons Toyota MR2.

For en bil! Jeg bare elsket den lille mini-Ferrarien fra første stund. Joda, jeg vet at det er drøyt å sammenligne den med italiensk superbil, men dette VAR virkelig en bil som i sin tid ble omtalt som en Ferrari for de som ikke hadde en fullt så bugnende bankkonto som en kunne ønske seg.

Vegard har hatt 29 biler på 18 år

Solgt – av ett bilde

Dagen da den jeg var i Lillestrøm og skulle hente den, møtte jeg og pappa opp over en time før forhandleren åpnet. Jeg sto på tærne og kikket inn gjennom vinduet på døra – og der, langt der inne, så jeg det som skulle bli min første bil.

Dette var altså midt på 90-tallet, før vi hadde annonser på Internett med 400 bilder eller video – eller for den del en lang og utfyllende tekst om utstyr og bilens stand.

Bilen var annonsert med ett enkelt bilde, og teksten var så kort at du nesten var ferdig med å lese den før du hadde begynt. Forkortelsene var mange, for det var mye som skulle få plass på noen få setninger. R/K betydde radio og kassettspiller, S/V var sommer og vinterdekk og ellers var det ikke så mye å fordype seg i.

Men jeg hadde tatt en telefon, som den kjøpeklare 18-åringen jeg var, kunne nok selgeren sagt at bilen nettopp hadde vært hentet opp fra bunnen av en innsjø, var så full av rust at den kunne falle fra hverandre rundt neste sving og at det luktet råtten fisk av interiøret.

Jeg hadde bestemt meg. Den bilen SKULLE jeg ha!

Test av 80-tallsklassiker: – Den vekker like mye oppmerksomhet som en Ferrari

Det var tider, da vi kunne kjøre bilen rett ut på Refvik-stranden utenfor Måløy (Norges flotteste strand, ferdig snakka!) og nyte medbragt mat og drikke, mens kasettspilleren(!) dundret løs ...

Det var tider, da vi kunne kjøre bilen rett ut på Refvik-stranden utenfor Måløy (Norges flotteste strand, ferdig snakka!) og nyte medbragt mat og drikke, mens kasettspilleren(!) dundret løs.

Et hemmelig søskenbarn-våpen

Og selv om jeg var heller uerfaren i å kjøpe bil, hadde jeg med pappa. Han var ingen måte en ekspert på bil, men en mester i å snakke med folk. Han kunne uttale seg med både selvtillit og pondus om saker han overhodet ikke hadde kunnskap om – og det kunne komme godt med.

Dessuten hadde jeg et hemmelig våpen – i form av søskenbarnet mitt. Stig.

Skikkelig bygutt som visste råd – OG hadde peiling på bil. Han hadde faktisk en sort Peugeot 309 GTI må vite. Steike, den bilen har tøff!

Så jeg hadde med andre ord alliert meg med folk som kunne hjelpe en stakkar når den første bilen skulle handles.

Testturen jeg aldri glemmer

Forhandleren var hyggelig nok han. Vi kikket på bilen, og den så slett ikke verst ut.

Litt småtteri her og der, men stort sett hel og pen. Også er det jo Toyota. Det tekniske var overhodet ikke et tema. Jeg hadde lest et sted at MR2 måtte du lure bak låven å skyte, hvis du hadde tenkt å stoppe den. Så driftssikker var den.

Men vi dro i vei på en testtur, som seg hør og bør.

Snakk om gokart! Den spant av gårde i en vill fart, og nærmest lo høyt da den ble tatt med rundt noen skarpe svinger.

Denne er så fin at Arild nesten ikke tør å bruke den

Spikeren i kista

Om jeg ikke var blendet fra før, så var prøvekjøringen den virkelige spikeren i "hold hodet kaldt"-kista. Skulle noen ha tatt fra meg nøklene fra denne bilen, måtte de ha gått gjennom lik. Mitt lik.

Det sier seg selv at enhver form for pruting var utelukket for min del.

Heldigvis var Stig og pappa på plass, og fikk dealet på mine vegne, mens jeg sto bak og trippet etter å komme med av gårde.

Denne skulle jeg ta med hjem og vise til gutta!

Dette var bilen drømmedama mi skulle hatt

Dødsfelle på vinterføre

Egentlig er det et under at mine foreldre tillot meg å kjøpe en slik bil som førstebil. Ikke akkurat sikker, ikke akkurat billig å forsikre og ikke akkurat det mest praktiske en kan eie.

På vinterføre var den nærmest en dødsfelle. Midtstilt motor på en kort og lett bil med bakhjulstrekk. Du snurret fire ganger rundt din egen akse før du rakk å si "hva var egenandelen på forsikringen igjen?"

Husk at dette var før EPS, airbag og annet fancy sikkerhetsutstyr. Så igjen, jeg var imponert over hvor lite motbør jeg tross alt fikk.

Det er så lenge siden jeg fikk denne bilen at jeg jobbet i en avis som fortsatt hadde mørkerom. Dermed fremkalte jeg selv bilder av den i sort hvitt. Tiden flyr ...

Det er så lenge siden jeg fikk denne bilen at jeg jobbet i en avis som fortsatt hadde mørkerom. Dermed fremkalte jeg selv bilder av den i sort hvitt. Tiden flyr.

Lett modifisering

Men mamma og pappa hadde nok skjønt at jeg ikke var til å rikke. Og de håpet nok at jeg ville kjøre med "vet". Og stort sett gjorde jeg også det. Det gikk galt en gang likevel. Men mer om det siden.

Da kontrakten var signert, og bilen var min (les banken sin) – var det rett bort til nærmeste stereoanlegg-sjappe.

Den kom høyt anbefalt av Stig, og dermed var ikke det noe å lure på. Der fikk jeg satt inn nye høyttalere til stereoanlegget – og vips, så var jeg klar for å reise hjem.

Supra – en lekker sportscoupé som mange har glemt

Min egen stolthet

Den første turen i sin første bil er det mange som husker. Jeg kjørte hele veien fra Lillestrøm til Kaupanger med stjerner i øynene. For en bil!

Jeg kunne ikke vente med å vise den fram til kompisene mine.

Gisle, også han en sann bilentusiast, hadde en lekker, sort Ford Sierra XR4i. Mens Arve, en annen bilkompis, hadde vist meg hva BMW kunne by på – i form av et smykke av en 1981 323i.

De bilene glemmer jeg aldri.

Jeg mener til dags dato at de var Norges peneste av sitt slag. Begge to! De var helt nydelige. Men nå hadde jeg min egen stolthet. Min egen lille, grønne og gullfargede veps. Og jeg digget den hemningsløst!

Ingen feilskjær – fra bilen

Eierskapet ble en problemfri og hyggelig affære. I alle fall gjorde ikke bilen et eneste feilskjær mens jeg hadde den. Dessverre gjorde jeg det.

Det var en flott sommerdag, på vei hjem fra jobb. Jeg var bosatt på Sandane i Gloppen, der jeg gjorde mitt beste som lokalavisjournalist. Takluka var åpen, sola steiket, det var snart helg – og humøret var på topp.

Musikken, det var for øvrig AC/DC for anledningen, ljomet fra de fortsatt nye høyttalerne. Og jammen skulle det vise seg at jeg var på en slags sannhet i hitten "Highway to hell" ...

Foran meg kjørte en mann med hatt, i en blå Volvo 240 sedan. Og da han bremset ned like utenfor ærverdige og vakre Gloppen Hotell, var jeg uoppmerksom.

Jeg oppdaget for sent at han hadde stoppet. Da jeg endelig skjønte hva som var i ferd med å skje, kastet jeg meg på bremsen, men det var til lite nytte.

MR2en ploget seg vei inn under Volvoen. Og løftet den opp før den slapp den ned igjen. Det var heldigvis såpass lav fart at det aldri var fare for personskader. Men min elskede MR2 derimot.

Tøff coupé til 50.000 kroner – hva med en kul Fiat?

Volvo uten en skramme

Den svenske "tanksen" var naturligvis fullstendig uberørt av episoden. Jeg tror du kan slippe en Volvo 240 ut av en Hercules i 20.000 fots høyde uten fallskjerm – landingen vil fortsatt ikke krumme så mye som en antenne på den bilen.

Fronten på bilen min derimot, var fullstendig deformert. Vippelyktene lyste rett opp. Litt morsomt å tenke på og snakke om i ettertid – særdeles lite morsomt da det skjedde.

Men i kjent Toyota-stil var den ikke i nærheten av å gi seg. Den kjørte like fint etterpå!

Det måtte likevel omfattende reparasjoner til for at utseendet skulle gjenskapes. Det skjedde hos Toyota-forhandleren på Kaupanger, Ani-Bil het det den gang. I dag heter det Toyota Sogn.

Uansett navn, der var det folk som visste å ta vare på en haltende godbil. Den ble fikset opp etter alle kunstens regler, og var et smykke da den var ferdig.

Lokket ut i fristelse

Lenge trodde jeg aldri at jeg kunne skille meg fra denne enestående bilen. Hva skulle kunne overgå den, liksom?

Men det er ikke så lett, når det stadig kom nye fristelser i stadig nye nummer av Autobørsen og Motorbørsen – og etter hvert også mer og mer annonser på nettsidene deres.

En dag snublet jeg over en annonse for en sølvfarget 1992-modell Ford Escort RS2000. Dermed var jeg solgt – igjen.

Og dette skulle bli starten på alt for hyppige bilbytter de neste knappe 20 årene.

ZL1 Convertible – dette er tidenes råeste Camaro uten tak

Den lever fortsatt!

Men i år er første generasjon MR2 blitt veteranbil. Og da hoppet min første bil tilbake i bevisstheten.

Et lite søk på registreringsnummeret viste at bilen siste var EU-godkjent i 2003 – og at den siste sto registrert på en eier på Vestlandet.

Jeg fryktet det verste, men sendte en rask SMS for å sjekke hvordan det sto til med min gamle bil. Og den ble besvart.

"Hei! Beklager seint svar. Bilen har eg endå. Står for tida utan skilt, og har stått lagret i garasje dei siste 10 åra. Var startet opp i sommar, og køyrt litegranne. Nå stor den i samlinga mi. Kan sende bilete på e-post visst det er av interesse".

Om det er!?!? Klart det. Jeg er kjempespent på hvordan bilen min ser ut.

– Litt spesielt

Etter hvert får jeg vite at bilen er noenlunde fri for rust, men at bremsene nok må gås over og at frontruta er sprukket. Utover det skal den være ganske bra.

– Morsom bil å kjøre, og litt spesielt med en sportsbil som har lampe som lyser ved uøkonomisk kjøring, sier Rune Haugsbø.

Ja, Toyota klarte heller ikke med MR2en å gi heeelt slipp på fornuften.

Toyota MR2 er virkelig mye moro for småpenger!

I godt selskap

For øvrig står bilen nå i godt selskap – og er slett ikke ensom i alle fall. Rundt seg han den nemlig følgende brokete forsamling:

47' Willys Jeep, 64' Rambler American, 68' Toyota Crown 2d HT, 73' Toyota Crown sedan, 86' Mazda RX-7, 77' Mazda 121, 83' Range Rover, 64' Opel Olympia, 75' Rover 2200, 86' Toyota Camry, 75' Ford Pinto, 71' VW Boble, 77' Volvo F609, 75' Toyota Dyna, 2 stk. 95' Chrysler Grand Voyager, seint 60-tal/tidleg 70-tal Chrysler påhengsmotor og 58' Tempo Swing.

I tillegg er det plass til noen traktorer og firehjulinger.

Mer MR2

Men MR2-en gjorde såpass inntrykk at jeg faktisk endte opp med å kjøpe to til – riktignok av andre generasjon, men likevel.

Og selv om de to andre også var utrolig morsomme biler, har jeg aldri helt klart å gjenskape magien som oppsto med den første ...

Og det siste bilkjøpet mitt ble en amcar – og en elbil – på en gang!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:47 Ghayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43 Kvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10 Tre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49 Voldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44 Fergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28 To fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09 Moxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05 Tre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59 To personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59 Microsoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24 41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23 Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08 Mulig varmerekord i Paris denne uken19:39 Utøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34 Alkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21 Hunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17 Forskere fant ferskvann i Norskehavet19:15 Droneforbud over Utøya og Utvika19:13 Trump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11 Russ siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09 Nikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14 Pante-nedtur på børsen17:55 Siktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34 Jo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30 Medaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15 Britisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13 Bonde fradømt rett til dyrehold17:11 Washington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58 Horton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40 Støre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31 Varetektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30 Valget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09 Skogbrannen i Alta under kontroll16:03 Mayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00 Tyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47 Farenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32 Solberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27 Ingeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24 Mann hentet opp av vannet i Halden14:20 Mange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02 Over en million fisk fanget av turister så langt i år13:48 Kritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43 Britisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37 Iran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10 Kollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10 Partikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08 Fra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56 Høyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50 Kenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42 Rosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12 Portugal kjemper mot flammene11:53 Bjørn skutt i Finnmark11:52 Savnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41 Drept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37 Skjebnedag for Johnson og Hunt11:34 Droneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29 Flere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11 Strømmen tilbake i Asker11:10 Tidligere tennis-stjerne er død11:06 Zuccarello beholder nummer 3610:58 Nei til EU varsler ny Acer-debatt10:40 Mattilsynet frykter større smitterisiko fra gourmetkylling10:22 Israel river palestinske hus i Jerusalem-området10:04 Mann anholdt etter å ha forstyrret Solbergs 22. juli-tale09:45 IAEAs leder er død09:38 «Det var ingen naturkatastrofe. Det var et politisk attentat»09:38 Partiet til Ukrainas president ligger an til absolutt flertall i nasjonalforsamlingen09:36 NVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:00 Nasjonal minnemarkering for 22. juli08:54 Nyhetsbyrå: 17 pågrepet i Iran for CIA-spionasje08:42 Pirater angrep lasteskip ved Singapore08:14 Jeger- og fiskerlag i Finnmark frykter invasjon av den russiske pukkellaksen08:03 To menn pågrepet for hakekors-hærverk på 22. juli-minnesmerke07:37 Skrekktakling overskygget nytt tap for Liverpool06:45 Stikkskadene til mannen som ble funnet i Oslo var et uhell06:44 Ryerson håper at Bundesliga-spill skal gjøre ham landslagsaktuell06:04 99,98 prosent frammøte ved valg i Nord-Korea06:04 Mann pågrepet for å ha tent på biler i Hamar05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:26 Flerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09 Borgerrettsveteran mener Trump er rasist04:19 Slutten i sikte for hetebølge i USA03:46 Ventura sikret seg plass på PGA-touren02:52 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:30 Ny metode kan varsle om utbrudd av lakselus01:57 Pompeo roser Mexico for å ha bremset migranttilstrømningen01:51 Skuespillerne vil ha betalt for strømming av teaterforestillinger01:02 Puerto Ricos guvernør tar ikke gjenvalg01:01 Ny app skal belønne bilførere som ikke bruker mobilen under kjøring00:35 Bolsonaro mener Amazonas-rapport skader Brasils renommé00:16 May holder krisemøte om Iran00:02 Flere byer på Østlandet kan miste nye togstasjoner22:43 Brødre tiltalt for drapsforsøk i Oslo22:29 Partier får millioner fra eiendomsbransjen til valgkamp22:27 Kunstscoring da Molde senket Sarpsborg22:23 Fagforbundet vil ha lovfestet boikott av Israel-handel22:17 Tre personer sendt til sykehus etter trafikkulykke i Røyken21:54 Aalesund vant på overtid – storseier for Start21:52 Engblom senket Kongsvinger
Siste nytt
22:47SportGhayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43NorgeKvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10NorgeTre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49SportVoldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44NorgeFergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28NorgeTo fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09PolitikkMoxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05VerdenTre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59NorgeTo personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59VerdenMicrosoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24Verden41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23SportReal Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08VerdenMulig varmerekord i Paris denne uken19:39NorgeUtøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34VerdenAlkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21VerdenHunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17NorgeForskere fant ferskvann i Norskehavet19:15NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika19:13NyheterTrump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11VerdenRuss siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09PengerNikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14PengerPante-nedtur på børsen17:55NorgeSiktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34PolitikkJo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30SportMedaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15VerdenBritisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13NorgeBonde fradømt rett til dyrehold17:11PengerWashington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58SportHorton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40PolitikkStøre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31NorgeVaretektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30VerdenValget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09NorgeSkogbrannen i Alta under kontroll16:03VerdenMayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00VerdenTyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47NorgeFarenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32NorgeSolberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27MotorIngeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24NorgeMann hentet opp av vannet i Halden14:20VerdenMange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02NorgeOver en million fisk fanget av turister så langt i år13:48ReiseKritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43VerdenBritisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37VerdenIran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10NorgeKollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10VerdenPartikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08NorgeFra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56NorgeHøyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50VerdenKenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42SportRosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12VerdenPortugal kjemper mot flammene11:53NorgeBjørn skutt i Finnmark11:52VerdenSavnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41VerdenDrept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37VerdenSkjebnedag for Johnson og Hunt11:34NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29VerdenFlere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11NorgeStrømmen tilbake i Asker11:10SportTidligere tennis-stjerne er død11:06SportZuccarello beholder nummer 3610:58PolitikkNei til EU varsler ny Acer-debatt10:40Helse og livsstilMattilsynet frykter større smitterisiko fra gourmetkylling10:22VerdenIsrael river palestinske hus i Jerusalem-området10:04NorgeMann anholdt etter å ha forstyrret Solbergs 22. juli-tale09:45VerdenIAEAs leder er død09:38Norge«Det var ingen naturkatastrofe. Det var et politisk attentat»09:38VerdenPartiet til Ukrainas president ligger an til absolutt flertall i nasjonalforsamlingen09:36NorgeNVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:00NorgeNasjonal minnemarkering for 22. juli08:54NorgeNyhetsbyrå: 17 pågrepet i Iran for CIA-spionasje08:42VerdenPirater angrep lasteskip ved Singapore08:14NorgeJeger- og fiskerlag i Finnmark frykter invasjon av den russiske pukkellaksen08:03NorgeTo menn pågrepet for hakekors-hærverk på 22. juli-minnesmerke07:37SportSkrekktakling overskygget nytt tap for Liverpool06:45NorgeStikkskadene til mannen som ble funnet i Oslo var et uhell06:44SportRyerson håper at Bundesliga-spill skal gjøre ham landslagsaktuell06:04Verden99,98 prosent frammøte ved valg i Nord-Korea06:04NorgeMann pågrepet for å ha tent på biler i Hamar05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:26NorgeFlerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09VerdenBorgerrettsveteran mener Trump er rasist04:19VerdenSlutten i sikte for hetebølge i USA03:46SportVentura sikret seg plass på PGA-touren02:52VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:30NorgeNy metode kan varsle om utbrudd av lakselus01:57VerdenPompeo roser Mexico for å ha bremset migranttilstrømningen01:51NorgeSkuespillerne vil ha betalt for strømming av teaterforestillinger01:02VerdenPuerto Ricos guvernør tar ikke gjenvalg01:01NorgeNy app skal belønne bilførere som ikke bruker mobilen under kjøring00:35VerdenBolsonaro mener Amazonas-rapport skader Brasils renommé00:16VerdenMay holder krisemøte om Iran00:02NorgeFlere byer på Østlandet kan miste nye togstasjoner22:43NorgeBrødre tiltalt for drapsforsøk i Oslo22:29PolitikkPartier får millioner fra eiendomsbransjen til valgkamp22:27SportKunstscoring da Molde senket Sarpsborg22:23PengerFagforbundet vil ha lovfestet boikott av Israel-handel22:17NorgeTre personer sendt til sykehus etter trafikkulykke i Røyken21:54SportAalesund vant på overtid – storseier for Start21:52SportEngblom senket Kongsvinger
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus