Tesla Model S:

Dette har vært årets bilkomet i Norge

En liten og nystartet bilprodusent er i ferd med å snu opp-ned på veldig mange sannheter i bilbransjen. Tesla Model S er årets bilsensasjon i Norge, og på broom.no kan du lese mye om bilen og fenomenet Tesla.
En liten og nystartet bilprodusent er i ferd med å snu opp-ned på veldig mange sannheter i bilbransjen. Tesla Model S er årets bilsensasjon i Norge, og på broom.no kan du lese mye om bilen og fenomenet Tesla.

Tusenvis av nordmenn har kjøpt den – og flere står i kø.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var nesten for godt til å være sant, da nye Tesla Model S ble omtalt på et tidlig stadium.

Det var jo en bil som ikke bare hadde lekkert design, god plass, ekstreme ytelser og bilverdens råeste 17-tommers infotainment-skjerm, i tillegg var den perfekt for norsk avgiftspolitikk. Elbiler er både billige å kjøpe og å bruke, da det følger med en hel rekke særfordeler med å kjøre elbil.

Men selv hvor utrolig det hørtes ut, ble både bilen og prisen en realitet.

Model S er blant annet kåret til Årets Bil både av «folket» og en egen fagjury i Dagbladet – og salgstallene har overgått Teslas egne forventninger.

Les også: Nordmenn i kø for å teste drømmebilen i ti minutter

Bil-revolusjon

Her på Broom har vi fulgt utviklingen nøye – og i lang tid. Vi synes det er viktig å være «på ballen», når en bil som dette fullstendig snur opp/ned på hva vi bilbransjen tidligere har ansett som normalen. Ikke siden T-Forden har vi sett maken til «game changer». Model S er i ferd med å revolusjonere bilmarkedet i Norge.

Undertegnede har sågar kjøpt sin egen Model S – og jeg skal naturligvis dele mine erfaringer med denne bilen underveis med brooms lesere.

Best i Norge

Vi var blant de første i Norge som fikk kjøre Model S på vinterføre. Undertegnede ble solgt.Vi var blant de første i Norge som fikk kjøre Model S på vinterføre. Undertegnede ble solgt.

Men vi har altså allerede en omfattende bank av Tesla-saker som du kan kose deg med. Det er neppe noen motorjournalister i Norge som har et bredere grunnlag for å uttale seg om denne bilen enn vi har på broom.no. Vi har også vært på besøk på Tesla-fabrikken i California – og selv produksjonen av denne bilen er noe helt for seg selv.

I lenkene under finner du både test, video, forbrukerstoff og mye, mye mer:

Vi har tillegg en egen Tesla-seksjon der alle sakene våre dukker opp fortløpende.

Test og forbruker:

Debatt:

Pris, utstyr og bruktmarked:

Diverse:

Andre Tesla-modeller:

Personvernpolicy