Slik selger du en sliten Nissan

Er dette tidenes salgsannonse for en heller sliten Nissan?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utgangspunktet er ikke bra. En 17 år gammel sliten Nissan Maxima, med de problemer som ofte følger med eldre biler. Hvordan skal man få oppmerksomhet rundt bilen?

Filmskaperen Luke Aker fra Florida har muligens svaret. Han har i alle fall gjort sitt ytterste for å selge inn bilen, med egne reklameplakater og luksusbil-reklamevideo på YouTube.

Se videoen øverst i artikkelen.

- De største monumentene er de som tåler tidenes tann. De som fortsatt står til tross for krig og resesjon, slik åpner luksus-reklamen Aker har laget for bilen sin.

Les også: Heftig norsk bilvideo imponerer verden

Laber interesser

Til ABC Nyheter forteller han at han fikk ideén om «reklamevideoen» etter at interessen for bilannonsen var heller laber. Det har endret seg nå.

- Tilbakemeldingene har vært ekstremt positive og jeg digger at folk liker reklamen min, forteller han.

Han la ut en annonse på rubrikknettstedet Craigslist, som er tilsvarende til vår Finn til en salgspris på 900 dollar, omtrent 5500 norske kroner.

Se også: Innen sju år kjører bilene selv

Blir garantert lagt merke til

I annonsen lover han en «magisk» bil som garantert vil bli lagt merke til.

«Denne majestetiske land-yachten er så imponerende at den trenger styreolje, siden den er designet til å lekke olje fra undersiden av bilen, når den er sliten etter den majestetiske jobben den har gjort.»

«Maximaen trenger ikke lengre at speedometeret forteller hvor langt den har gått. Den har valgt en sti av storhet og nekter å la tullete tall fortelle hvor langt liv den har hatt.»

Med en slik ordlyd må jo bilen bli solgt, eller?

Potensielle kjøpere

- Flere potensielle kjøpere har ringt og spurt om den så jeg håper å få solgt den snart, forteller han før han legger til:

- Du trenger vel ikke tilfeldigvis en ny bil, du da?

Personvernpolicy