Meny

Reliant Robin:

Denne raringen kan bli din

Reliant Robin. En liten sjarmør på tre hjul. Foto: Faksimile fra finn.no

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mr. Bean har gjort Velte-Petteren berømt - denne er til salgs i Norge.

Har du lyst på en bil få andre har maken til og som garantert vil spre både humor og glede i nabolaget?

Da kan denne bilen kanskje være noe for deg? Men du bør nok ta høyde for at den kule tenåringsdattera din IKKE vil bli sett i den.

På den annen side, slipper du kanskje med det også en del kjøreoppdrag til trening, venninner, skolen etc. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

En av få i Norge

Uansett. Dette er en få Reliant Robin-eksemplarer som finnes i Norge – og den er til salgs!

For den nette sum av 45.000 kroner skifter den lille trehjulingen som befinner seg i Molde eier.

Les også: Dette var bilen drømmedama skulle hatt

Saken fortsetter under bildetFoto: Faksimile fra finn.noFoto: Faksimile fra finn.no

Se hele annonsen her

Rust er ikke noe tema på denne. Karosseriet er nemlig i glassfiber. I tillegg har det meste under bilen fått en gjennomgang.

Kultbil

Et lakkstrøk og litt interiør på plass – og vips – så har du en morsom og annerledes sommerbil. Som garantert vekker oppsikt overalt.

Den lille bilen veier ikke mer enn cirka 450 kilo. Motoren sitter foran og er på 850 ccm, mens det er bakhjulene som driver bilen.

Bilen i denne annonsen er fra 1975 og har det gamle, klassiske designet. Det er liksom slik som denne de skal se ut. Blåfargen er også den vi ofte forbinder med bilen.

Reliant Robin ble lansert i 1973 og ble produsert helt fram til 2002. Den ble oppgradert underveis. Bilen har for lengst blitt en skikkelig kultbil. Særlig i sitt eget hjemland England.

Les også: Klar for et større prosjekt? Sjekk denne

Mr. Bean og Top Gear

Ikke minst gjennom de legendariske Mr. Bean filmene – der disse bilene alltid velter når han kommer farende i sin gule Austin Mini.

Også Top Gear har bidratt til å skape mye humor rundt Reliant Robin. Nok en gang fordi den er kjent for å velte forholdsvis lett. Hvilket Top Gear-teamet har bekreftet og testet ut ved flere anledninger, til publikums elleville begeistring.

Men all veltingen til tross, så er det noe i det gamle uttrykket at all PR er god PR. I alle fall i dette tilfellet. Det har økt billens popularitet betraktelig. Da vet du jo selvfølgelig også hva som skjer med prisene?

Så har du en ledig garasjeplass og litt ledig tid i vinter – så er det bare å slå til nå. Det kan bli lenge til neste mulighet til å kjøpe en Reliant Robin i Norge byr seg igjen.

Les også: Reliant – Disse bilene er noe av det tryggeste du kan kjøre

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus